ΖΗΤΟΥΝΤΑΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΒΡΑΙΟΙ ΑΝΤΙΣΙΩΝΙΣΤΕΣ


ΟΙ ΣΙΩΝΑΖΙ ΕΠΙΤΙΘΕΝΤΑΙ

Η ΑΘΗΝΑ ΥΙΟΘΕΤΕΙ ΤΗ ΦΙΛΟΛΟΓΙΑ ΜΕ ΤΟ ΟΛΟΚΑΥΤΩΜΑ

Η εκκλησία της Ελλάδας σήκωσε κεφάλι κατά της προδοτικής χούντας και του πασοκανδρείκελου “Τζερωνυμο” μετά τη νίλα και το κράξιμο που έφαγαν κατά τη βεβήλωση με τη “συναυλία συμφιλιωσης” στον Αγιο Παντελεημονα Αχαρνών.   Ζήτησαν οι παπάδες μας “συγνώμη” από τον ελληνικό λαό, διότι “σας πικράναμε”  και μίλησαν για “καθεστώς κατοχής”.  Βγήκε ο μητροπολίτης Πειραιώς και διευκρίνισε τα της ιστορικής σημασίας αυτής εγκυκλίου, στο “Μούγγα” με παρρησία… Ετσι ήρθε η απάντηση του προδοτικού καθεστώτος ΓΑΜΑΠ με προβολή των εβραιοσιωνιστικών αξιών και φιλοδοξιών τους για τον τόπο μας.

Η παγκόσμια διακυβέρνηση της Αθήνας απάντησε σε καθαρά πρακτώρικη γλώσσα περί “μισους” δηλαδή, όπως έχουν πάρει γραμμή και κάνουν παντού για να ξεκινήσει το πατιρντί γύρω από το ζήτημά τους (το κόμπλεξ λέγαμε παλιότερα). Στη συνέχεια με δεδομένο τον απόλυτο έλεγχο στα κουραδομήντια θα επιβάλουν τις εβραιοσιωνιστικές αξίες, όπως τσιγκουνιά, το χρήμα πάνω απ’ όλα στη ζωή και την ιδεολογία, αμοραλισμός με κακοχωνεμένο νιτσεϊσμό (Υποταγή & Λατρεία του ισχυρού), σε όλη την κοινωνία διώκοντας όσους αντιστέκονται όπως έκαναν στις ΗΠΑ και παντού.  Ηδη μετά τη σχετική προεργασία από τις κυβερνήσεις Σημίτη και κωστάκη όλα τα ελληνόπαιδα μαθαίνουν για το δικό τους Ολοκαύτωμα ως το απόλυτο έγκλημα κατά της ανθρωπότητας, ενώ η εθνοκάθαρση κατά των ελλήνων διδάσκεται παρεπιπτόντως ως συνωστισμός. Αλλωστε αποτελεί εθνικισμό να μιλάς για ελλάδα και έλληνική ιστορία, οπως αποφαίνεται το Παιδαγωγικό Ινστιτούτο η σφηκοφωλιά των γενίτσαρων, που κυκλοφορούν ελεύθερα ανάμεσά μας…

«Δεν είναι στο ρόλο της κυβέρνησης να κρίνει και να σχολιάζει δηλώσεις ιερέων»,  δήλωσε σηκώνοντας το γάντι ο κυβερνητικός εκπρόσωπος. «Είναι όμως υποχρέωσή της», τόνισε ο Πεταλωτής «να καταδικάζει τη γλώσσα του μίσους από όποιον κι εάν εκφέρεται. Είναι υποχρέωσή της να στιγματίζει ως απαράδεκτη τη γλώσσα που αρνείται το ολοκαύτωμα, το μεγαλύτερο έγκλημα κατά της ανθρωπότητας».  Ο γνωστός και ως γουρουνάκη (Πόρκυ Πιγκ) αποφανθηκε. «Οι απόψεις αυτές είναι στο περιθώριο. Προσβάλλουν την Ελλάδα. Προσβάλλουν τον πολιτισμό μας. Προσβάλλουν την ίδια την κοινωνία μας, αναπόσπαστο κομμάτι της οποίας είναι η ελληνική εβραϊκή κοινότητα. Πρέπει όλοι να γνωρίζουν ότι η ελληνική πολιτεία και η κοινωνία μας, τις καταδικάζουν απερίφραστα», κατέληξε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος.

Ο Πεταλωτης ουτε καν ειδε τι ειπε ο Μητροπολιτης Σεραφειμ: Απλα διαβασε αυτα που του εδωσαν απο το Κεντρικο Ισραηλιτικο Συμβουλιο κι ακολουθησε την πεπατημενη,δηλαδη οποιος λεει μια αληθεια τον βγαζουμε κατευθειαν αντισημιτη και αρνητη ολοκαυτωματος.

Δεν πειραζει.Ειναι ενθαρρυντικο που η Κυβερνηση μας δειχνει πως οπου θελει,εχει αμεσα αντανακλαστικα “καταδικης”,ακομα και αν χρησιμοποιει ψεματα ως αποδειξεις.

Ετσι πήρε φωτιά το ελληνικό ίντερνετ να ασχολείται με το θέμα τους που, όπως είναι λογικό αυτή την εποχή που “μας έχουν” στα σίδερα, το γράφουμε στ απίδια μας !  Ακολουθει η πιό ισορροπημένη γενική τοποθέτηση που διαβάσαμε στο Αντινιούζ.

Τὸ ὅτι ὁ σιωνισμὸς εὐνόησε τὸν Χίτλερ, προκειμένου νὰ παρακινηθοῦν καὶ νὰ ὑποχρεωθοῦν οἱ ἑβραῖοι τῆς διασπορᾶς νὰ φύγουν ἀπὸ τὴν Εὐρώπη καὶ νὰ ἐγκατασταθοῦν στὴν Παλαιστίνη εἶναι κάτι τὸ ὁποῖον ὑποστηρίζουν ἀρκετοὶ ἀντισιωνιστὲς ἑβραῖοι, ὅπως οἱ τῆς Neturei Karta (μᾶλλον ἀκραία ἑβραϊκὴ θρησκευτικὴ ὁμάδα, ἡ ὁποία θεωρεῖ τὴν ἴδρυσι τοῦ κράτους τοῦ Ἰσραὴλ αἴρεσι)· βλ. ἐπίσης: Jews not zionists· ἀπὸ τὸν τελευταῖο δικτυακὸ τόπο, σχετικῶς μὲ τὸ ὁλοκαύτωμα καὶ τὶς εὐθύνες τοῦ σιωνισμοῦ γι᾿ αὐτό: Zionism and the holocaust.

Αὐτὰ ἐπὶ τοῦ συγκεκριμένου θέματος, προκειμένου νὰ καταλάβουμε ποῦ βασίζονται οἱ συγκεκριμένες θεωρίες· χωρὶς αὐτὸ νὰ σημαίνει ὅτι εἶναι κατ᾿ ἀνάγκην σωστές.

Προσωπικῶς, ἀπορρίπτω τόσο τὶς ὁποιασδήποτε προελεύσεως καὶ ἀποχρώσεως ἀντιεβραϊκὲς ἐμμονές, ὅσο φυσικὰ καὶ ὁποιεσδήποτε ἑβραϊκὲς ἢ φιλοεβραϊκὲς (καὶ ὁποιεσδήποτε ἄλλες, φυσικά) παρεμβάσεις στὰ ἐσωτερικά μας.

ΚΑΛΛΙΜΑΧΟΣ

ΣΗΜΕΙΩΣΗ. Εννοειται ότι για το κλείσιμο της Θεολογικής σχολής Θεσσαλονίκης έχουν άδικο οι παπάδες. Οι ίδιοι το προκάλεσαν. Η ανοχή τους στη φαυλότητα που είναι ίδιον των τράγων μας, ακριβώς όπως συμβαίνει και με τους πολιτικούς, θα κοπεί “μαχαίρι” μόνον με Κάθαρση στους κόλπους της Εκκλησίας, η οποία είναι τίγκα στους Βαβύληδες.  Αλλωστε το παραδικαστικό είναι ταυτόγχρονα και παραεκκλησιαστικό σκάνδαλο και κυκλωμα…. ))

ΜΗΠΩΣ «ΛΑΓΟΣ» ΒΑΛΤΟΣ Ο ΠΕΙΡΑΙΩΣ?

Ιδέστε τι επακολούθησε βράδυ παραμονής Χριστουγέννων και τι προδοτική σαπίλα φωλιάζει στην Ορθόδοξη Εκκλησία. Είναι να αναρωτιέται κανεις για τον ρολο του Σεραφείμ στην υπόθεση των πρώτων περίπου σιωνιστικών χριστουγέννων που προέκυψαν φέτος στην άμοιρη την ελλαδίτσα. Ιδίως δε, φαίνεται «περίεργος»  ο Σεραφείμ με την τόση ευτέλεια που ξεδιπλώνει ανερυθρίαστη ποταπότητα στην οθόνη  αυτοαποκαλυπτόμενος ότι κινείται από το ντροπιαστικό για την εκκλησία ζήτημα της θεολογικής σχολής Σαλονίκης. Οι επιλογές των «πουλεν» των ΔΟΛιων σε καθε κοινωνικό χώρο, όχι μόνο στον εκκλησιαστικό ήταν πάντα ότι βουρκώτερο…

Ο Μητροπολίτης Πειραιώς κ. Σεραφείμ σε άρθρα, δηλώσεις και κηρύγματά του στοχεύει κατά σύστημα εναντίον των Εβραίων υπό την έωλη κάλυψη του «Αντισιωνισμού». Αποκορύφωμα της επιθετικής τακτικής του υπήρξε πρόσφατη συνέντευξή του σε πρωινή εκπομπή τηλεοπτικού σταθμού.

Το Κεντρικό Ισραηλιτικό Συμβούλιο Ελλάδος έθεσε υπόψη του Αρχιεπισκόπου Αθηνών και Πάσης Ελλάδος κ. Ιερώνυμου, υπό την ιδιότητά του και ως προέδρου της Ιεράς Συνόδου, την αντισημιτική και μισαλλόδοξη τακτική του εν λόγω Μητροπολίτη.


ΟΜΟΒΡΟΝΤΙΑ ΑΠΟ ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ
 

Με επιστολές τους προς τον Οικουμενικό Πατριάρχη και τον Αρχιεπίσκοπο Αθηνών, η Anti-Defamation League και η American Jewish Committee τόνισαν ότι «είναι ιδιαιτέρως ανησυχητικό να ακούγονται τέτοια λόγια από ένα θρησκευτικό ηγέτη. Η Ορθόδοξη Εκκλησία πρέπει να καταστήσει σαφές ότι ο αντισημιτισμός, σε όλες του τις μορφές, δεν είναι αποδεκτός». Παράλληλα, επισήμαναν χαρακτηριστικά ότι «Το να επιτραπεί να μείνουν χωρίς αντίδραση τα αντισημιτικά σχόλια του Μητροπολίτη, θα έστελνε το αντίθετο μήνυμα στο ελληνικό κοινό και σε εκείνους ανά τον κόσμο -μεταξύ των οποίων και η ADL- που διεξάγουν διαθρησκειακό διάλογο, ότι δηλαδή ο αντισημιτισμός είναι ανεκτός -αν όχι υιοθετούμενος- από την Ελληνική Ορθόδοξη Εκκλησία».
Το Παγκόσμιο Εβραϊκό Συνέδριο (WJC), το Ευρωπαϊκό Εβραϊκό Συνέδριο (EJC) και η Σύνοδος Ευρωπαίων Ραββίνων, με ανακοινώσεις τους ζήτησαν από την ηγεσία της Ελληνικής Ορθόδοξης Εκκλησίας και τον Οικουμενικό Πατριάρχη να καταδικάσουν τις αντισημιτικές δηλώσεις του Μητροπολίτη Πειραιώς.
Ο Ραββίνος Joseph Sitruk, επίτιμος πρόεδρος της Συνόδου Ευρωπαίων Ραββίνων και επί σειρά δεκαετιών Αρχιραββίνος της Γαλλίας, καθώς και ο πρόεδρος τους WJC κ. Ronald Lauder, στις δηλώσεις τους τονίζουν: «Ελπίζαμε ότι τέτοιες μοχθηρές κατηγορίες δεν θα εκφράζονταν από την Ελληνική Ορθόδοξη Εκκλησία με δεδομένα τα τόσα χρόνια διαλόγου και συνεργασίας μεταξύ των δύο θρησκειών μας».
Ο πρόεδρος του EJC κ. Moshe Kantor, στη δήλωσή του κάλεσε την «Ελληνική Κυβέρνηση να εφαρμόσει τους νόμους της χώρας κατά της ρητορικής του μίσους».

ΣΙΩΝΙΣΤΙΚΗ ΠΡΩΤΙΑ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΓΑΜΑΠ

Επαναλαμβάνουμε τις πλήρεις δηλώσεις της Παγκόσμιας Διακυβέρνησης της Αθήνας, τις πρωτες που υιοθετούν τη σιωνιστική ιδεολογία του Ολοκαυτώματος για πάσα νόσο προκειμένου να δημιουργήσουν θέμα εντός της Ορθόδοξης Εκκλησίας.
Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος κ. Γ. Πεταλωτής, με δήλωσή του στις 23.12.2010, καταδίκασε με σαφή και κατηγορηματικό τρόπο τις απόψεις του Μητροπολίτη Πειραιώς. Η δήλωση χαρακτηριστικά αναφέρει: «Δεν είναι στο ρόλο της Κυβέρνησης να κρίνει και να σχολιάζει δηλώσεις ιερέων.
Είναι όμως υποχρέωσή της να καταδικάζει τη γλώσσα του μίσους από όποιον κι εάν εκφέρεται. Είναι υποχρέωσή της να στιγματίζει ως απαράδεκτη τη γλώσσα που αρνείται το ολοκαύτωμα, το μεγαλύτερο έγκλημα κατά της ανθρωπότητας.
Οι απόψεις αυτές είναι στο περιθώριο. Προσβάλλουν την Ελλάδα. Προσβάλλουν τον πολιτισμό μας. Προσβάλλουν την ίδια την κοινωνία μας, αναπόσπαστο κομμάτι της οποίας είναι η ελληνική εβραϊκή κοινότητα.
Πρέπει όλοι να γνωρίζουν ότι η ελληνική πολιτεία και η κοινωνία μας, τις καταδικάζουν απερίφραστα».

Με νέα ανακοίνωσή της, η American Jewish Committee χαιρέτισε την άμεση αντίδραση της Ελληνικής Κυβέρνησης.
Από την πλευρά της Εκκλησίας, η Ιερά Αρχιεπισκοπή Αμερικής εξέδωσε ανακοίνωση (23.12.2010) στην οποία μεταξύ άλλων αναφέρει: «Η Ιερά Αρχιεπισκοπή Αμερικής καταδικάζει κάθε παρόμοια δήλωση και εκφράζει την λύπη της για τις απαράδεκτες εκφράσεις οι οποίες δεν έπρεπε καν να είχαν λεχθεί. Η Ιερά Αρχιεπισκοπή θεωρεί τα εκφρασθέντα σχόλια πολύ προσβλητικά και εντελώς απορριπτέα. Η Ιερά Αρχιεπισκοπή Αμερικής, η οποία έχει ηγετικό ρόλο στον διαθρησκειακό διάλογο, επιβεβαιώνει τις από μακρού θετικές σχέσεις της με την Ισραηλιτική κοινότητα εδώ και στο εξωτερικό και θλίβεται μαζί της για τις αντισημιτικές δηλώσεις, οι οποίες δεν είναι αντιπροσωπευτικές ούτε των αισθημάτων και της στάσεως της Ελληνικής Ορθοδόξου Εκκλησίας στην Αμερική και ανά τον κόσμο,  ούτε και του Ελληνικού Έθνους». Σε επιστολή του προς τον πρόεδρο του Κ.Ι.Σ.Ε. κ. Δαυίδ Σαλτιέλ ο Αρχιεπίσκοπος Αμερικής κ. Δημήτριος μεταξύ άλλων αναφέρει: «Εθλίβην βαθύτατα για τις απαράδεκτες δηλώσεις Ιεράρχου της Εκκλησίας της Ελλάδος, οι οποίες δεν εκπροσωπούν ούτε την στάση της Ορθοδόξου Εκκλησίας ούτε και του Ελληνικού Λαού έναντι της εν Ελλάδι και παγκοσμίως, Ισραηλιτικής Κοινότητος. Συμμερίζομαι πλήρως την θλίψη σας και την πικρία σας…».

Επίσης, ο Μητροπολίτης Δημητριάδος κ. Ιγνάτιος, σε ερωτήσεις δημοσιογράφων για το θέμα κατέστησε σαφές ότι «αυτές οι αντιλήψεις δεν εκφράζουν την αυτοσυνειδησία της Ορθόδοξης Εκκλησίας».

1 σχόλιο

Filed under Uncategorized

One response to “ΖΗΤΟΥΝΤΑΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΒΡΑΙΟΙ ΑΝΤΙΣΙΩΝΙΣΤΕΣ

  1. Παράθεμα: ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΠΑΠΑΔΕΣ ΤΗΣ ΚΥΠΡΟΥ | αἰέν ἀριστεύειν

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s