ΙΔΟΥ Η ΛΙΣΤΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΦΟΡΟΦΥΓΑΔΕΣ


CONOMISARIUS ANONYMOUS!

ΣΕ ΓΕΝΙΚΗ ΛΕΥΚΗ ΑΠΕΡΓΙΑ ΟΙ ΕΦΟΡΙΑΚΟΙ

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΚΗ ΜΠΑΡΟΥΦΑ ΓΙΑ ΝΑ ΕΠΙΔΕΙΞΟΥΝ …»ΕΡΓΟ»!

Tα στοιχεία 6.000 νομικών προσώπων κερδοσκοπικού χαρακτήρα με ληξιπρόθεσμες οφειλές μεγαλύτερες από 150.000 ευρώ ανάρτησε στο  Διαδίκτυο το υπουργείο Οικονομικών. Το σύνολο των οφειλών που  περιλαμβάνονται στον πίνακα ξεπερνά τα 30 δισ. ευρώ, από τα 42 δισ. ευρώ συνολικά των ληξιπροθέσμων οφειλών.

Η κίνηση αυτή της Παγκόσμιας Διακυβέρνησης του γιωργάκη(εντ φριεντς!) χαρακτηρίζεται ως επικοινωνιακή «μπαρούφα» εν όψει της ΔΕΘ.  Δεν αναμένεται να αποφέρει συγκεκριμμένα αποτελέσματα αφού οι εφοριακοί σχεδόν στο σύνολό τους  βρίσκονται σε κατάσταση Λευκής Απεργίας. «Δεν έχουμε το μυαλό να δουλέψουμε. Ανησυχούμε αν θα ‘χουμε χρήματα για τα παιδιά μας πλέον»,  δηλώνουν ευθαρσως μπροστά στις κάμερες…  Οι «τολμηρές» δηλώσεις του Μπένυ για πραγματικά ενιαίο μισθολογιο χωρίς «δωράκια» σε επιμέρους κλάδους έχουν παγώσει όχι μόνο τους εφοριακούς, αλλά και πολλούς ένστολους που έχουν χρεωθεί την προστασία υπουργών, βολευτών και άλλων…

Ούτως η άλλως και τα ονόματα των υπευθύνων των εταιρειών να δημοσιευθούν ουδείς ψόγος πραγματικός. Ετσι που έχουν διαλύσει την κοινωνια και τις αξίες της με δεδομένη την ατιμωρησία .   Στην ηλεκτρονική σελίδα http://link.minfin.gr/ofeilesNPαναρτήθηκαν από το υπουργείο Οικονομικών τα σχετικά στοιχεία.

Το υπουργείο πάντως ετοιμάζεται λέει να δώσει στη δημοσιότητα και τις ληξιπρόθεσμες οφειλές φυσικών προσώπων αφού ολοκληρωθεί η υπό εξέλιξη διαδικασία με την Αρχή Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα  η οποία σύμφωνα με το ΥΠΟΙΚ, έχει ζητηθεί να επισπευστεί. Εδω θα υπήρχε ενδεχομένως περισσότερη ουσία, αν και εφόσον υπήρχαν κάποιοι διατεθειμένοι να προχωρήσουν στο παρασύνθημα…

Το οικονομικό επιτελείο εκτιμά ότι με τη δημοσίευσή των συγκεκριμένων στοιχείων θα βοηθήσει σημαντικά στη βελτίωση απόδοσης της συλλογής των εσόδων. Το σύνολο των οφειλών που περιλαμβάνονται στον πίνακα ξεπερνά τα 30 δισ. ευρώ από τα 42 δισ. ευρώ συνολικά των ληξιπροθέσμων οφειλών.

Συγκεκριμένα, τα στοιχεία των καταστάσεων, αφορούν σε ληξιπρόθεσμες δόσεις οφειλών με ημερομηνία λήξης έως 5/9/2010 και με προσαυξήσεις εκπρόθεσμης καταβολής έως την ημερομηνία άντλησης  5/9/2011. Στις συγκεκριμένες καταστάσεις δεν περιλαμβάνονται οφειλές οι οποίες έχουν υπαχθεί σε διευκόλυνση τμηματικής καταβολής ή σε νομοθετική ρύθμιση τμηματικής καταβολής και οι οφειλές για την καταβολή των οποίων έχει διαταχθεί αναστολή με δικαστική απόφαση.
Διαβάστε τη λίστα με τους  μεγαλο-οφειλέτες οργανισμούς και εταιρείες. ΕΔΩ !

Σχολιάστε

Filed under Uncategorized

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s