ΕΥΡΟΟΜΟΛΟΓΟ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΠΤΩΧΕΥΣΗ ΜΕ ΕΠΙΤΡΟΠΕΙΑ(ΕΠΑΝΑΛΗΨΗ λόγω επικαιρότητας)


Θέλουν να μας εξαφανίσουν σαν έθνος, ως διακριτό πολιτισμό στην Ιστορία. Στόχος τους,  να χορταριάσει η Ελλάδα και να ξεχαστεί μέσα στο χρόνο. Να γίνουμε σαν το μνημείο στην υπέροχη φωτογραφία «ιστορίες που αφηγείται η σελήνη στις πέτρες» (ΚΑΝΤΕ ΚΛΙΚ ΣΤΗ ΦΩΤΟ)

ΕΚΔΙΩΞΗ Η ΥΠΟΔΟΥΛΩΣΗ!

ΒΡΕΘΗΚΕ ΤΡΟΠΟΣ ΝΑ ΜΑΣ ΔΙΧΑΣΟΥΝ

Σκληρό αντίτιμο με δραματικές πολιτικές προεκτάσεις θέλει η Κομισιόν να έχει η έκδοση ευρωομολόγου, όπως αναφέρεται σε έγγραφο της ΕΕ, που μόλις διερρευσαν «περιήλθε στην κατοχή του Reuters» (σσ. πάλι οι αγγλίδες διασαλπίζουν την καταστροφή μας).
Όπως αναφέρεται  στην «Πράσινη Βίβλο», που θα δημοσιευτεί αύριο Τετάρτη(29-11-2011), η Κομισιόν θα μπορούσε να θέσει μια χώρα της ευρωζώνης σε καθεστώς επιτροπείας, εάν αυτή αθετεί τις δημοσιονομικές της δεσμεύσεις. Σε παράρτημα του εγγράφου αναφέρεται ότι εάν ένα κράτος αθετεί τις υποχρεώσεις του, τότε οι ευρωπαϊκές αρχές θα μπορούσαν να το θέσουν υπό πτώχευση και σε καθεστώς επιτροπείας.
Οι ρυθμίσεις αυτές επιδιώκουν να ικανοποιήσουν το Βερολίνο, που εκφράζει την κατηγορηματική αντίθεσή του με το ευρωομόλογο. Αξιωματούχοι της Κομισιόν αναφέρουν στο έγγραφο ότι το όποιο νέο σχέδιο για τα ευρωομόλογα θα πρέπει να στηρίζεται στην ισχυρή τους πιστοληπτική αξιολόγηση…
«Η εξυπηρέτηση των Ομολόγων Σταθερότητας, ή πιο συγκεκριμένα της καταβολής τόκου για τα κοινά ομόλογα, σε καμία περίπτωση δεν θα πρέπει να τεθεί υπό αμφισβήτηση» αναφέρει το έγγραφο, που προσθέτει ότι μια εναλλακτική επιλογή θα ήταν η παραχώρηση σημαντικών και ενισχυμένων εξουσιών παρέμβασης της ΕΕ σε περιπτώσεις δημοσιονομικών εντάσεων, μεταξύ των οποίων και η δυνατότητα να τεθεί ένα κράτος-μέλος σε καθεστώς επιτροπείας. Προτείνεται δε να επιβληθεί όρος στις χώρες που δανείζονται μέσω ευρωομολόγου να εξυπηρετούν πρώτα το συγκεκριμένο χρέος, πριν χρησιμοποιήσουν τα ποσά που άντλησαν στους εθνικούς τους προϋπολογισμούς.
Επίσης, οι συντάκτες του εγγράφου υποστηρίζουν ότι το κοινό ομόλογο θα είχε πλεονεκτήματα για τις τράπεζες που δυσκολεύονται να δανειστούν και στρέφονται ολοένα και περισσότερο στην Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα για στήριξη…

ΟΔΟΣ ΘΡΙΑΜΒΟΥ ΓΙΑ ΓΙΩΡΓΑΚΗ & «ΜΑΜΑ»

Τρώμε στη μάπα το κόμπλεξ του καθε επηρμένου καθάρματος

Οι πολιτικές προεκτάσεις  αν τεθεί τέτοια επιλογή ανάμεσα σε ευρωομόλογο και έξοδο ειδαλιώς από το ευρώ έχουν για τον ελληνικό λαό καταλυτική σημασία. Διότι μπορεί έτσι να συσπειρωθεί το μέτωπο της ΠροδοΣΙΑ’ς διευρύνοντας την κοινωνική τους βάση με φοβισμένο κόσμο… ο οποίος δεν έχει συναίσθηση τι εστί ΥΠΟΔΟΥΛΩΣΗ, τι πρόκειται να υποστεί ο έλληνας στη συνέχεια και τα παιδιά του κατοπιν….
Εάν τεθεί τέτοιο ερώτημα έχει μέλλον, διότι ως εκτιμούμε μπορεί να επιφέρει Διχασμό στο μεγαλύτερο βαθμό.  Αποκτά πολιτική «σάρκα και οστά» το Δημοψήφισμα που μέχρι τώρα ήταν άλλη μία παραπλανητική φούσκα του πεντακαθάρματος ΓΑΜΑΠ.  
Μιά τέτοια εκβιαστική επιλογή με την ΥΠΟΔΟΥΛΩΣΗ ως πρώτη προοπτική μπορεί επίσης να αποτελέσει κοινή πολιτική πλατφόρμα των αγγλοαμερικάνων αφεντάδων με τα ανδρείκελα τους στην ελλάδα και στις άλλες χώρες PIGS στις διεκδικήσεις-απαιτήσεις τους από τους ευρωπαίους του σκληρού ευρώ….  

Σχολιάστε

Filed under Uncategorized

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Σύνδεση με %s