ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΑΣ ! ΣΗΜΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΚΡΙΣΙΜΗ ΜΕΡΑ


ΒΙΑΣΤΙΚΑ ΕΓΚΡΙΝΕΤΑΙ Η ΛΑΟΚΤΟΝΑ «ΣΥΜΒΑΣΗ ΤΟΥ ΠΕΟΥΣ»

Διακόπηκαν μετά τα μεσάνυχτα στο Υπουργείο Οικονομικών οι κρίσιμες συνομιλίες μεταξύ του Βενιζέλου και της Τρόικας και μάλλον θα συνεχιστούν σήμερα.

Επεξεργάζονται τη νέα εθνοκτόνα δανειακή σύμβαση, ίσως τη χειρότερη της Ιστορίας μας εκείνη που ονομάστηκε «του πέους», με θέματα όπως την  εκχώρηση των εσόδων από τον ορυκτό πλούτο, την πώληση των ΔΕΚΟ, την εκχώρηση δικαιωμάτων εκμετάλλευσης σε λιμάνια, αεροδρόμια, στρατηγικές υποδομές κλπ το PSI του «κουρέματος», αλλά και τα θέματα του 13ου, 14ου και του κατώτατου μισθού στον ιδιωτικό τομέα, την περικοπή των επικουρικών συντάξεων και την κατάργηση-συγχώνευση οργανισμών στο Δημόσιο.

Αιφνιδίως ανακοινώθηκε ότι σήμερα Σάββατο θα πραγματοποιηθεί, όπως όλα δείχνουν το Eurogroup που επρόκειτο να γίνει τη Δευτέρα. Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι το Eurogroup θα πραγματοποιηθεί μέσω τηλεδιάσκεψης. Νωρίτερα, ο επικεφαλής της ομάδας, Ζαν Κλοντ Γιούνκερ είχε ανακοινώσει την αναβολή της συνεδρίασής που κανείς δεν ανέμενε να καταλήξει σε επιτάχυνσή της.

ΤΡΕΙΣ ΑΒΟΥΛΟΙ ΔΗΘΕΝ “ΑΡΧΗΓΟΙ” ΥΠΟΓΡΑΦΟΥΝ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ !

Εδώ έχουμε όλόκληρη την πάλαι ποτέ «εθνική ενότητα». Τους αρχηγούς των κομμάτων της Βολής. Ο καθένας στο ρόλο του συνεργούν στο τέλειο έγκλημα. Απόδειξη ότι οι τραπεζαλήτες δανείζουν ολοένα και περισσότερα δισεκατομμύρια. Είναι σίγουροι δηλαδή ότι δεν κινδυνεύουν να τα χάσουν από κάποιους «άτακτους».  «Τά χουν πάρει ΟΛΟΙ» λέει ο κόσμος. Και δικαίως !
Κοινή πεποίθηση είναι πως ό,τι κάνει η λεγόμενη «αντιπολίτευση» είναι για τα μάτια, όλα καθυστερημένα, εκ των υστέρων…. Κοινό και το ερώτημα στα χείλη όλων δεξιών και αριστερών.  Εκείνη η πολυξεφτιλισμένη η «αριστερά» γιατί παραμένει στο κΥνοβούλιο, γιατί δεν το διαλύει αποχωρώντας, μπορεί να εξηγήσει ?? Μήπως είναι επειδή «Φταίει ο καπιταλισμός(σσ. με τη Μέρκελ), ηλίθιε» ???

Δείτε τι υπογράφεται σήμερα στη συνέχεια του άρθρου

Σχολιάστε

Filed under Uncategorized

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Σύνδεση με %s