Ο ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ ΔΕΝ ΑΝΟΙΓΕΙ ΤΟ ΣΤΟΜΑ ΤΟΥ, ΑΛΛΑ…


ΤΑ ΠΑΠΑΓΑΛΑΚΙΑ ΤΗΣ ΝΤΟΡΑΣ ΤΟΝ ΘΕΛΟΥΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΗ ΤΟΥ …ΠΑΠΑΔΗΜΙΟΥ

ΜΕ ΣΥΜΠΡΑΞΗ ΠΑΣΟΚ-ΝΔ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΜΑΣ

Ο Κώστας Καραμανλής εμφανίζεται από φίλους της Ντόρας να λέει ότι δεν ήταν αντίθετος με την στήριξη της κυβέρνησης Παπαδήμου καθώς «μετά την ταπείνωση της χώρας με το δημοψήφισμα Παπανδρέου, ήταν επιβεβελημένη…»
Επίσης είναι βέβαιος πως θα κλείσει τόσο το PSI, το πρόγραμμα συμμτοχής των ιδιωτών πιστωτών στο κούρεμα του ελληνικού χρέους όσο και η νέα δανειακή σύμβαση.
Τέλος, ο πρώην πρωθυπουργός βλέπει και συνασπισμό Ν.Δ. – ΠΑΣΟΚ καθώς θεωρεί πως η μετεκλογική συνεργασία είναι η τελευταία ελπίδα για τη χώρα. Τάσεται δηλαδή ανεπιφύλακτα στο πλευρό του Μητσοτάκη..))

2 Σχόλια

Filed under Uncategorized

2 responses to “Ο ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ ΔΕΝ ΑΝΟΙΓΕΙ ΤΟ ΣΤΟΜΑ ΤΟΥ, ΑΛΛΑ…

  1. Ανώνυμος

    Γιατί εσείς δηλαδή τι περιμένατε; Απορώ γιατί ασχολείστε με έναν ακόμα «μέτριο». Και αν δεν καταλαβαίνετε τι εννοώ μέτριο, αποτανθείτε στο Η σημασία στου βλακός δια την σύγχρονον κοινωνία του Λεμπέση.

  2. Ασχολούμαστε γιατί προκαλεί εντύπωση η επιμονή να του βάζουν λόγια στο στόμα σύμπαντες οι διαπλεκόμενοι που οργίασαν να τον ρίξουν για να ακολουθηθεί η πορεία της καταστροφής της ελλάδαρας. Κι εγώ πιστεύω ότι εμετρήθη και καταχωρήθηκε ως λίγος σε τέτοιες περιστάσεις, αλλά επειδή ακριβώς κατά ένα τρόπο αποχώρησε και έκτοτε το βουλώνει, το τόσο πια «άχτι» εναντίον του κινεί την περιέργεια…))) Ποιοί είναι αυτοι που δεν άντεχαν μαζί με τον γιωργάκη και τον Αλαβάνο και τη Ντόρα όπως βλέπουμε τώρα, να καθυστερεί η τελική πράξη – ΔΝΤ – του δραματος ?? Δεν έχει ενδιαφέρον ??

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s