ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΗ ΧΟΜΣ ΕΠΙΣΗΜΩΣ ΞΕΚΙΝΗΣΕ Ο ΜΕΓΑΛΟΣ ΠΟΛΕΜΟΣ


«Χρειαζόμαστε στρατό και στόλο πολύ συμπαγείς, ευκίνητους, εξοπλισμένους ως τα δόντια, πολύ τρομακτικούς για τους εχθρούς και στρατηγικές πυρηνικές δυνάμεις, οι οποίες αποτελούν εγγύηση της ασφάλειάς μας» Αντιπρόεδρος Ρωσίας Ντμίτρι Ρογκόζιν(σήμερα).

Τολμούν το αδιΑΝΟΗΤΟ !

ΤΙ ΦΕΡΝΕΙ Η ΑΛΗΤΕΙΑ ΣΤΗ ΣΥΡΙΑ

ΥΠΟ ΔΙΕΡΕΥΝΗΣΗ Η ΕΜΠΛΟΚΗ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ

Οι αμερικάνοι  προσπαθούν επί τουλάχιστον 20 χρόνια να ανατρέψουν το καθεστώς της Συρίας. Οι αγγλοαμερικανοι από τη δεκαετία του 60 διαβάλουν με φτηνιάρικη προπαγάνδα το μπααθικό καθεστώς. Ξένα στρατά συνωθούνται από το Νοέμβρη στα σύνορα της χώρας, ειδικά τούρκικα, με απειλές και διεισδύσεις καταδρομέων. 

Από χθες μεταδίδεται ότι «αντάρτες επιτίθενται με βαριά όπλα σε κυβερνητικά κτήρια στην πόλη Χόμς». Ειναι η πρώτη παραδοχή ότι γίνεται ανοιχτός πόλεμος κατα της Συρίας, σε συνέχεια απαράμιλου προπαγανδιστικού βομβαρδισμού σε όλη τη Δυση για διαδηλώσεις αντιφρονούντων που σφαγιάζονται από τα κανόνια του Ασαντ. Μεγάλο μέρος στην προπαγάνδα έχει η τουρκία που έκανε τη συμμαχο στη Συρία. Θα πρέπει να διερευνηθεί η συμμετοχή της Αγκυρας στις επιχειρήσεις. Εχει μεγάλη σημασία για μας και για τους ρώσους βέβαια δεν το συζητάμε…

Η διαβόητη ισραηλινή ιστοσελίδα Ντέπκα πρώτη στα κακα νέα, ενημερώνει ότι εγγλέζοι και καταριανοί ράμπο έχουν εμπλακεί σε μάχες στην τρίτη μεγαλύτερη πόλη της χώρας που κατοικείται από 1,2 εκατομμύρια άραβες. Ως είθισται στην αρχή λένε ότι οι ξένοι εισβολείς δεν πολεμούν οι ίδιοι αλλά βοηθούν στην οργάνωση και στην επιμελητεία των «εξεγερμένων».  Αν κρίνουμε από το λιβυκό προηγούμενο οι «εξεγερμένοι» είναι κατσαπλιάδες με εξοπλισμό ευκαιριας που συχνά παρουσιάζονται ως «Αλ Κάϊντα» προφανώς για να παραπλανήσουν τους ντόπιους να τους δουν ως «ελευθερωτές».  Στρατιωτικά μιλώντας πρόκειται για «αναλώσιμους» συχνά τούρκους, πίσω απ’ τους οποίους επιχειρεί η «κρέμα» από αγγλόπουστες μισθοφόρους υψηλής εκπαίδευσης και αντίστοιχους καταριανούς.

Η διεθνής διάσταση της σύγκρουσης, την οποία σημειωτέον πρότεινε ο Ερντογάν να ξεκινήσει,  αποτελεί ένα τυπικό σενάριο εισαγωγής στον 3ο Παγκόσμιο Πόλεμο. Οι ρώσοι πέρασαν τον προηγούμενο μήνα από κεί με μεγάλη ναυτική δύναμη τους ανεφοδίασαν πλουσιοπάροχα και τους εκπαιδεύουν στα αντιεροπορικά κυρίως.  Στη Δαμασκό χθές υποδέχθηκαν μέσα σε πανζουρλισμό απελπισμένου πλήθους τον ΥΠΕΞ της ρωσίας Λαβρώφ και τον αρχηγό της κατασκοπείας του σε επίσημη επίσκεψη. Ο γερμανός ομόλογός του Βεστερερβελλε δήλωσε ότι η Μόσχα έχει διαλέξει την κακή πλευρά στη σύγκρουση. 

Η αλήθεια είναι ότι η Μόσχα έχει ειδοποιήσει από το Δεκέμβρη ότι θα υπερασπιστεί τη Συρία όπως και το Ιράν από δυτική επιδρομή, ενώ το πνεύμα των δηλώσεων της Κίνας είναι «μην τολμήσετε» !   Αυτά τα ολίγα….

Σχολιάστε

Filed under Uncategorized

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Σύνδεση με %s