ΤΟ ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑΚΟ ΤΙΜΑ ΤΟΝ ΕΥΡΩΛΑΓΟ !


 

Όμοιος ομοίω αεί πελάζει

Ο πνευματικός υπόκοσμος που κατέχει το Εθνικό Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών  τίμησε σήμερα τον πράκτορα της CIA

Καλά ενημερωμένος, ο πρώην "κόκκινος Ντάνυ" υποστηρίζει ό,τι κι ο Σφύριζα για την περίπτωσίς μας

στην  φοιτητική εξέγερση τον Μάιο του 68 , κατά του Ντε Γκώλ, και αρχιρουφιάνο της παγκόσμιας διακυβέρνησης, και «πράσινο» ευρωβουλευτή,  Ντανιέλ Κον-Μπεντίτ ,«για τις υπηρεσίες που έχει προσφέρει τα τελευταία έτη», στους ντόπιους ρουφιάνους. Αλλοι λένε ότι όπως δεν είναι πιθανόν να προκλήθηκε επανάσταση της δημιουργικότητας στη Γαλλία από τη ΣΙΑ, ο Ντανύ στρατολογήθηκε το 1980 μαζί με όλη την ηγεσία των «πράσινων» της Δυτικής τότε Γερμανίας με το κύμα «σοσιαλισμού» που κατέκλυσε τότε όλη την ευρώπη. Τότε που ξεκίνησαν και σ’ εμάς η «Αλλαγή» με την «Αποδόμηση».

Σε κάθε περίπτωση τον ευρωβολευτή πιά Ντανιέλ Κον Μπεντίτ υποδέχθηκαν στο Πανεπιστήμιο Αθηνών ο πρύτανης κ. Θ. Πελεγρίνης, ο πρόεδρος της Νομικής Σχολής Αθηνών κ. Θ. Φορτσάκης και ο Κοσμήτορας κ. Μ. Τσινισιζέλης, ενώ το έργο του «σύγχρονου φιλέλληνα», όπως χαρακτηριστικά είπε, παρουσίασε η καθηγήτρια Νομικής κυρία Γλυκερία Σιούτη. Ο ευρωβουλευτής ανακυρήχθηκε Επίτιμος Διδάκτορας της Νομικής Σχολής Αθηνών σε ειδική τελετή στην Μεγάλη Αίθουσα του Πανεπιστημίου Αθηνών (Πανεπιστημίου 30).
Στά χαϊ του ο «φιλέλληνας»  από τις αλαξοκωλιές αυτοσχεδίασε  μία  «φανταστική …συνομιλία». Την είδε ότι  το πρωί τον πλησίασε  έξω από το πανεπιστήμιο Αθηνών να του πει για το ελληνικό πρόβλημα ο Σωκράτης ο αρχαίος, τουρτουρίζοντας φανταζόμαστε εμείς γιατί θά ‘ταν ντυμένος ελαφριά…
Το πράσινο λαμόγιο ανέφερε ότι ο Σωκράτης τον ρώτησε «Τι συμβαίνει στην Ευρώπη και βρίσκεται σε τέτοια αναταραχή;» Και άρχισε να εξηγεί στον φιλόσοφο αποφεύγοντας να μιλήσει για μπανκς, τοκογλυφία και κατοχή της ευρώπης, είτε από γερμανούς, είτε από αμερικανούς της Νέας Τάξης περιούσιων και επηρμένων καθαρμάτων.

Σχολιάστε

Filed under Uncategorized

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s