«ΓΙΑ ΠΟΙΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΜΙΛΑΕΙ Η ΜΑΡΙΟΝΕΤΑ»


Ομιλία του Nigel Farage χθες στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο

ΠΑΠΑΔΗΜΙΕ, «ΚΑΤΙ ΦΡΙΚΤΟ»

ΤΟ ΤΡΑΠΕΖΟΡΟΜΠΟΤ ΠΟΡΔΥΠΟΥΡΓΟΣ ΠΡΟΚΑΛΕΙ ΕΝΤΟΣ ΚΑΙ ΕΚΤΟΣ ΣΥΝΟΡΩΝ 

«Λοιπόν κύριε Επίτροπε, διαλέξατε το σωστό άνθρωπο. Η μαριονέτα Παπαδήμος (Puppet Papademos) είναι στη θέση του και καθώς η Αθήνα κάηκε το βράδυ της Κυριακής, μου κόπηκε η αναπνοή μου όταν είπε, «Η βία και η καταστροφή δεν έχουν θέση σε μια δημοκρατική χώρα».

Ποια δημοκρατική χώρα;

Ο ίδιος δεν είναι καν ένας δημοκρατικά εκλεγμένος πρωθυπουργός. Έχει οριστεί από εσάς παιδιά. Η Ελλάδα δεν διοικείται από δημοκρατία τώρα, διοικείται μέσω της τρόικας. Τρεις ξένοι αξιωματούχοι που παίρνουν το αεροπλάνο και πάνε στην Αθήνα και λένε στους Έλληνες τι μπορούν και τι δεν μπορούν να κάνουν.

Η βία και η καταστροφή που είδατε την Κυριακή προκαλείται άμεσα, γιατί έχουν αφαιρεθεί τα δημοκρατικά δικαιώματα από τους ανθρώπους αυτούς – Τι άλλο μπορούν να κάνουν;

Και πρέπει να πω, αν ήμουν Έλληνας πολίτης θα ήμουν εκεί έξω, να ενωθώ με εκείνους που διαμαρτύρονταν τη Κυριακή. Θα ήθελα να είμαι εκεί έξω προσπαθώντας να ρίξω αυτό το τερατούργημα που το έχουν βάλει πάνω σε αυτούς τους ανθρώπους.

Και στην προσπάθειά του, στην προσπάθεια αυτής της μαριονέτας να κάνει τους βουλευτές να ψηφίσουν για το πακέτο διάσωσης, τους προειδοποίησε, ότι εάν δεν το πράξουν, θα υπάρξει δραματική μείωση του βιοτικού επιπέδου.

Λοιπόν, έχει κοιτάξει έξω τι γίνεται ;

Έχει δει το γεγονός ότι το 50 τοις εκατό των νέων είναι ήδη άνεργοι. Έχει δει το γεγονός, ότι η οικονομία, ‘βυθίζεται για πέντε χρόνια στη σειρά’ και τώρα επιταχύνεται σε ένα φαύλο κύκλο θανάτου – μια συρρίκνωση του 7 τοις εκατό ετησίως.

Η Ελλάδα οδηγείται στο χώμα, και νομίζω ότι, ειλικρινά, όταν θα έρθει το χάος, δεν θα έχετε δει τίποτα ακόμα!

Αυτές οι πολιτικές οδηγούν την Ελλάδα σε μια επανάσταση. Πρέπει να απελευθερωθούν. Αν δεν πάρουν πίσω τη δραχμή θα είστε υπεύθυνοι για κάτι πραγματικά, πραγματικά, φρικτό.

Μετάφραση ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ

Σχολιάστε

Filed under Uncategorized

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s