ΠΑΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΕΓΧΟΜΕΝΗ


ΑΚΑΤΑΝΙΚΗΤΗ Η ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ ΤΩΝ «ΣΕΝΤΟΥΚΙΩΝ»

ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ ΚΑΙ ΤΟ …ΓΙΟΥΡΟΥΣΙ!

ΚΑΤΡΑΚΥΛΑΜΕ!

ΤΟ ΘΕΜΑ ΜΑΣ ΘΑ ΛΥΘΕΙ ΣΕ ΕΠΙΠΕΔΟ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΤΑΞΗΣ

Οπως σας λέμε καιρό τώρα μετά την κύρωση της ψηφοφορίας και το PSI θα μας πάνε σε χρεωκοπία αρχικά εντός του ευρώ. Κι όπως το έθεσε το πρωί η Τράπεζα Αγγλίας, «η νέα συμφωνία δεν αποτρέπει το ενδεχόμενο χρεοκοπίας και αναμένεται πολύ χαμηλή (το λέει ευγενικά έεε??)  ανάπτυξη λόγω μεταρρυθμίσεων  Οι δε οίκοι αξιολόγησης κάνουν πράξη τις απειλές τους και βεβαίως αντιδρούν σωστά στην ψήφιση της αυτοκτονικής «Συμφωνίας του Πέους». Η Fitch προχώρησε πριν λίγο στην υποβάθμιση της αξιολόγησης της πιστοληπτικής ικανότητας της Ελλάδας, κατά 3 βαθμίδες, σε C… από CCC προηγουμένως, μια μόλις βαθμίδα πριν το default (χρεοκοπία).

Παράλληλα, ο οίκος ανακοίνωσε πως διατηρεί αμετάβλητη τη βραχυπρόθεσμη πιστοληπτική ικανότητα της Ελλάδας σε C.
Η σημερινή υποβάθμιση είναι αποτέλεσμα των αποφάσεων του Eurogroup της Δευτέρας για τη δεύτερη δανειακή σύμβαση της Ελλάδας και το σχέδιο αναδιάταξης του ελληνικού χρέους (PSI+), που ακόμη δεν έχει σιγουρέψει την εθελοντική συμμετοχή των τραπεζών…
Η κίνηση αυτή είναι διορθωτική σε σχέση με τους άλλους οίκους καθώς η Fitch εναρμόνισε την βαθμολογία της σε σχέση με την Moody’s και Fitch, θα ακολουθήσει και νέα υποβάθμιση της Ελλάδος σε Restricted Default.
Μετά την ολοκλήρωση του PSI+ και της τεχνικής πτώχευσης θα υπάρξει αναβάθμιση της οικονομίας ίσως κατά 4 έως 8 βαθμίδες……Το ΧΑ λόγω των νέων εξελίξεων και υπό το βάρος της Fitch υποχωρεί 3,3% με  τον γενικό δείκτη στο -3,3% και τις 770 μονάδες, οδεύοντας προς τις 750 μονάδες που αποτελεί τεχνικό σημείο στήριξης.

ΘΕΛΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΟΙΚΟΠΕΔΟ ΜΕ ΑΡΑΠΑΔΕΣ

Εν τω μεταξύ ανακοινώθηκε ότι με τον αναθεωρημένο προϋπολογισμό του 2012, ο στόχος των εσόδων μειώνεται κατά «τρία ολόκληρα δισεκατομμύρια ευρώ» λένε πανηγυρίζοντας τα παπαγαλάκια.  Σε κάθε περίπτωση το να εισπράξουμε 59 δισεκατομμύρια ευρώ, με την ύφεση να καλπάζει και τις αποδοχές μισθωτών και συνταξιούχων να μειώνονται, φαντάζει όνειρο θερινής νυκτός.
Την ίδια στιγμή όμως, στο υπουργείο Οικονομικών κινούνται με ρυθμούς «δεν τρέχει τίποτα». Γι αυτό το απόκοσμο κύτος, το παμφάγο Μπένυ λέει μαλακίες για τα λεφτά «απ’ τα σεντούκια» που πρέπει να πάνε σε τραπεζική καταβόθρα…

Κουβέντες της απελπισίας είναι όλα – τα εμέσματα του του Τούρκογλου, όσο και οι μικροτραπεζικές, κατά το μικροπολιτικές  διευθετήσεις του χρέους καθώς η ατομική αντίσταση του έλληνα στην εξαθλίωση είναι ακατανίκητη.

Τίποτα απ’ όσα υπόσχονται οι ΑΛΗΤες δεν πρόκειται να υλοποιηθεί. Από τη «Σύμβαση του Πέους»  το μονο που τους ενδιαφέρει είναι η δέσμευση με το αγγλικό δίκαιο δημόσιας και ιδιωτικής περιουσίας με τις εμπράγματες εγγυήσεις που υπέγραψαν. Το ζήτημά μας θα λυθεί σε επίπεδο Δημόσιας Τάξης, θέλουν αίμα δηλαδή, γιατί έχουν στόχο την Εθνοκάθαρση τάχιστα. Την αλλαγή του συσχετισμού μέσα στο τεραίν, γιατί θέλουν μόνο το οικόπεδο με τους αραπάδες. Αυτός είναι ο σχεδιασμός της Νέας Τάξης καθαρμάτων, όπως σας λέμε επίσης από πολυ καιρό.

Σχολιάστε

Filed under Uncategorized

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s