Ο ΓΑΜΑΠ ΜΑΣ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΝΕΙ ΩΣ ΠΡΟΣ ΤΟ ΧΤΗΝΩΔΕΣ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ ΤΟΥ


ΟΥΔΕΠΟΤΕ ΑΜΦΙΒΑΛΑΜΕ ΟΤΙ ΚΥΡΙΟ ΜΕΛΗΜΑ ΤΟΥ ΗΤΑΝ Η ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ

Ο Γιωργάκης αποκαλύπτει σε συνέντευξή του στην εκπομπή Hardtalk του BBC,  ποιό είναι ο ερώτημα του του  δημοψηφίσματος που χρησιμοποιήθηκε ως πρόσχημα για την αλλαγή φρουράς στο Μαξίμου.  

Ο Παπανδρέου αποκάλυψε το ερώτημα του δημοψηφίσματος

ΠΕΤΥΧΕ ΤΗ

ΣΥΝΑΙΝΕΣΗ

ΟΛΗ Η ΒΟΛΗ ΣΤΟ ΚΟΛΠΟ ΠΛΗΝ ΤΗΣ «ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ» (ΣΤΑ ΛΟΓΙΑ)

ΥΠΟΔΟΥΛΩΣΗ ΧΩΡΙΣ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ & ΧΩΡΙΣ ΕΥΡΩΟΜΟΛΟΓΟ

Απαντώντας σε ερώτηση σημοσιογράφου για το ποιοι θα ήταν τελικά το ερώτημα του δημοψηφίσματος, ο κ. Παπανδρέου αποκάλυψε πως θα ήταν περίπου ως εξής: «Αποδέχεστε αυτά τα μέτρα και το πρόγραμμα λιτότητας, που θα μας κρατήσουν στο ευρώ;».
Ο πρώην πρωθυπουργός εξέφρασε την βεβαιότητα ότι η απάντηση στο ερώτημα θα ήταν ένα ξεκάθαρο «ναι» και ότι εν συνεχεία, το οικονομικό πρόγραμμα θα ήταν κτήμα του ελληνικού λαού, όπως ανέφερε.
Ερωτηθείς αν αισθάνεται ότι απέτυχε στις προσπάθειές του, απάντησε κατηγορηματικά «όχι» και τόνισε ότι διαρκής προσπάθειά του ήταν να δημιουργήσει την ευρύτερη δυνατή συναίνεση.
«Η κρίση όμως έδωσε τέλος στην πολιτική σας καριέρα», ρώτησε ο δημοσιογράφος του BBC.
«Νομίζω ότι αν ένας πολιτικός θέλει να είναι ειλικρινής με τον εαυτό του, πρέπει να είναι έτοιμος να πάρει δύσκολες αποφάσεις, είτε βλάπτουν την καριέρα του είτε όχι. Πρέπει να ξεχνά τις δημοσκοπήσεις, τις περιστασιακές εξελίξεις και να βλέπει μόνο το όφελος της χώρας και των πολιτών».

Εμείς προειδοποιώντας με ανάρτηση μας ΕΥΡΟΟΜΟΛΟΓΟ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΠΤΩΧΕΥΣΗ ΜΕ ΕΠΙΤΡΟΠΕΙΑ στις 22 Νοεμβρίου για το καταστροφικό για την Ελλάδα ερώτημα που μπορεί να θέσει  με το δημοψηφισμά του το παγκόσμιο κάθαρμα βάλαμε τίτλο ΕΚΔΙΩΞΗ Η ΥΠΟΔΟΥΛΩΣΗ!  Τα ίδια ισχύουν όμως σήμερα. Επιλέχθηκε η υποδούλωση με χρεωκοπία εντός ευρώ,  ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ειδικά και χωρίς το ευρωομόλογο… Δείτε τι λέγαμε.

ΟΔΟΣ ΘΡΙΑΜΒΟΥ ΓΙΑ ΓΙΩΡΓΑΚΗ & “ΜΑΜΑ”

Τρώμε στη μάπα το κόμπλεξ του καθε επηρμένου καθάρματος
Οι πολιτικές προεκτάσεις  αν τεθεί τέτοια επιλογή ανάμεσα σε ευρωομόλογο και έξοδο ειδαλιώς από το ευρώ έχουν για τον ελληνικό λαό καταλυτική σημασία. Διότι μπορεί έτσι να συσπειρωθεί το μέτωπο της ΠροδοΣΙΑ’ς διευρύνοντας την κοινωνική τους βάση με φοβισμένο κόσμο… ο οποίος δεν έχει συναίσθηση τι εστί ΥΠΟΔΟΥΛΩΣΗ, τι πρόκειται να υποστεί ο έλληνας στη συνέχεια και τα παιδιά του κατοπιν….
Εάν τεθεί τέτοιο ερώτημα έχει μέλλον, διότι ως εκτιμούμε μπορεί να επιφέρει Διχασμό στο μεγαλύτερο βαθμό.  Αποκτά πολιτική ”σάρκα και οστά” το Δημοψήφισμα που μέχρι τώρα ήταν άλλη μία παραπλανητική φούσκα του πεντακαθάρματος ΓΑΜΑΠ.  
Μιά τέτοια εκβιαστική επιλογή με την ΥΠΟΔΟΥΛΩΣΗ ως πρώτη προοπτική μπορεί επίσης να αποτελέσει κοινή πολιτική πλατφόρμα των αγγλοαμερικάνων αφεντάδων με τα ανδρείκελα τους στην ελλάδα και στις άλλες χώρες PIGS στις διεκδικήσεις-απαιτήσεις τους από τους ευρωπαίους του σκληρού ευρώ…. 

Σχολιάστε

Filed under Uncategorized

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s