ΜΑΥΡΟ ΓΕΡΜΑΝΙΚΟ ΧΙΟΥΜΟΡ ΓΙΑ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥΣ ΒΟΛΕΥΤΩΝ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ


Βόμβα από την Bundestag… «Είπαμε να σας βοηθήσουμε, αλλά πείτε μας τί γίνεται με τα εμβάσματα πολιτικών ΠΟΥ ΣΥΖΗΤΑΤΕ «!

ΣΥΓΧΙΣTΗKAN

OI ΓΕΡΜΑΝOI!

Οι άνθρωποι με χιούμορ είναι συνήθως σοβαροί. Γι αυτό κι εμείς ούτε αναφέραμε κάτι για την παραπλανητική μπαρούφα με το 1 εκτ. που μετέφερε 1 βολευτής στο εξωτερικό. Θεωρούμε δηλαδή δεδομένο όπως και οι αναγνώστες μας,  ότι αν είναι 300 στη Βολή τα πρόσωπα του περιβάλοντος τους που στέλνουν λεφτά έξω τους δεν μπορεί να είναι λιγώτερα από 2.000 συνολικά (και από τους 300 εννοείται) .  Τώρα όμως που «ελύθει» επικοινωνιακώς το ζήτημά τους και όλα τα κουραδομήντια διευκρινίζουν ότι πρόκειται απλώς για τις «νόμιμες» δραστηριότητες του Κούβελου της Μητσοτάκαινας εκτιμούμε την τόσο ουσιαστική και φαιδρή προς φαιδρούς ραγιάδες κίνηση του γερμαναρά της Μπούμπας.  Το ωραιότερο δε, η κίνηση αυτή είναι και πολλά υποσχόμενη αφού δεν ειναι απίθανο να έχουν τη λίστα με τα ποσά και τις ημερομηνιες που έβγαλε ο κάθε κατοχικός «συνεργάτης» τους έξω….
Επιστολή από τον πρόεδρο του Γερμανικού Κοινοβουλίου Νόρμπερτ Λάμερτ δέχθηκε ο κ. Φίλιππος Πετσάλνικος με τον οποία ζητά εξηγήσεις για την υπόθεση των χρηματικών εμβασμάτων που φέρονται να έστειλαν έλληνες πολιτικοί στο εξωτερικό!
Στην ουσία, αυτό που αναφέρει ο Γερμανός πρόεδρος είναι πως «την ώρας που εμείς ψηφίζουμε υπερ της στήριξης της χώρας σας ακούμε τον υπουργό Οικονομικών Ευάγγελο Βενιζέλο να μιλά για εμβάσματα πολιτικών στο εξωτερικό. Τι ακριβώς συμβαίνει;».
Ειδικότερα, ο κ. Λάρμετ επισημαίνει ότι πρόσφατα το γερμανικό κοινοβούλιο έλαβε με μεγάλη πλειοψηφία την απόφαση για την στήριξη της ελληνικής οικονομία. Προσθέτει όμως ότι οι πρόσφατες αποκαλύψεις για εμβάσματα εκατομμυρίων ελλήνων πολιτικών στο εξωτερικό «έχει δημιουργήσει σύγχυση» τόσο στο γερμανικό κοινοβούλιο όσο και τους πολίτες.
Για τον λόγο αυτό, ο κ. Λάρμετ αναφέρει προς τον κ. Πετσάλνικο ότι «θα ήμουν ευγνώμων για κάθε επισήμανση που θα βοηθούσε να αντικρούσω την σύγχυση που δημιουργεί αυτό το θέμα στην Γερμανία»…

ΤΟ common sense ΤΟΥ ΚΟΥΒΕΛΟΥ !

Θυμίζουμε εδώ ότι χτες έγινε γνωστό πως στη Βουλή βρίσκεται λίστα με τα εμβάσματα ποσών άνω των 100.000 ευρώ από Έλληνες πολιτικούς στο εξωτερικό ενώ την ίδια ώρα στην επικαιρότητα κυριαρχει η υπόθεση με το ένα εκατομμύριο δολάρια της οικογένειας Ντόρας Μπακογιάννη – Ισίδωρου Κούβελου.
«Η κίνηση εμβασμάτων παγκοσμίως είναι ένα κοινό φαινόμενο παγκοσμίως» υποστήριξε ο σύζυγος της Ντόρας Μπακογιάννη και εξήγησε ότι «τα χρήματα δεν ήταν στην Ελλάδα αλλά στις ΗΠΑ επενδεδυμένα σε ομόλογα και μετοχές». Κατά τον κ. Κούβελο, «επειδή ο θεματοφύλακας ήταν ελληνική εταιρεία, τα χρήματα ήταν υποχρεωτικό να περάσουν transit από Ελλάδα». «Αν ήθελα εγώ να έχω τα λεφτά έξω λόγω της κρίσης γιατί δεν τα άφηνα έξω στη Νέα Υόρκη και τα έστειλα στο Λονδίνο, αν δεν υπήρχε κάποιος συγκεκριμένος επενδυτικός λόγος;», επισήμανε ο σύζυγος της Ντόρας Μπακογιάννη και υπογράμμισε: «Δεν τα πήρα τα χρήματα από κάποιο σεντούκι στην Ελλάδα να τα στείλω στο Λονδίνο να τα σώσω». «Το common sense, η κοινή λογική έχει χαθεί από την Ελλάδα»,

Σχολιάστε

Filed under Uncategorized

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Σύνδεση με %s