«ΜΕΤΡΑ, ΜΕΤΡΑ…ΡΕ, ΑΕΙ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ ΠΙΑ» ! (ΒΙΝΤΕΑΑΑΑ)


Ο ΛΑΖΟΠΟΥΛΟΣ ΣΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΣΤΙΓΜΗ ΤΟΥ, Η ΑΝΝΑ ΒΑΓΕΝΑ ΕΠΙΣΗΣ!

«ΤΑ ΤΕΙΧΗ ΤΩΝ ΕΠΑΥΛΕΩΝ ΔΕΝ ΘΑ ΣΑΣ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΣΟΥΝ»

ΑΝΑΖΗΤΕΙΤΑΙ ΛΑΪΚΗ ΗΓΕΣΙΑ

ΕΡΧΕΤΑΙ ΑΝΑΓΚΑΣΤΙΚΟΣ Ο ΞΕΣΗΚΩΜΟΣ

Ποιό είναι το θέμα μας τώρα?? Οντως φτάνει η στιγμή του ξεσηκωμού και το πιό πιθανό είναι να βρεθούν πολλοί με φρόνημα ηρώων, γιατί αυτή ειδικά η σκλαβιά δεν αντέχεται καιρό…   Ομως αυτό επιδιώκουν και έχουν έτοιμα σχέδια και μελέτες οι εχθροί του ελληνικου λαου για να μας συντρίψουν. Οι «σύμμαχοι» και οι πράχτωρές τους της ΑΛΗΤ, οι οποίοι έχουν στη δούλεψή τους όλον τον πολιτικό, δημοσιογραφικό, καθηγητικό και ένστολο ΥΠΟΚΟΣΜΟ, είναι προετοιμασμένοι.

 Εμείς σας το λέμε και το ξαναλέμε. Αυτή η υπόθεση ΔΥΣΤΥΧΩΣ, ΔΥΣΤΥΧΕΣΤΑΤΑ θα λυθεί σε επίπεδο δημόσιας τάξης, εκεί το πάνε καιρό τώρα. Βολεύει και είναι εφικτό γιατί δεν έχουμε πολιτικές, ή κοινωνικές ηγεσίες, οπότε πάμε γυμνοί και ανοργάνωτοι…. Ο στόχος τους δε, είναι πολύ  παλιός και ονομάζεται ΔΙΧΑΣΜΟΣ. Αυτό φάνηκε  από τον Αλήτη το Σαμαρά και τους «πρακτωράκους»  που το ρίξαν ξαφνικά στον αντικομμουνισμό, την ώρα που το «Κ»ΚΕ κάνει την παλαβή…  Αυτό φαίνεται και από την αγγλοπούστικια «επαναστατική αριστερά» που σηκώνει τη σημαία του «Αντάρτικου των πόλεων»  επειδή φταίει ως γνωστόν για όλα η «δεξιά» και οι «φασίστες». 

Αν είχαμε πραγματική Αριστερά θα είχε μπαγλαρώσει τα παιδιά του Σόρος και τα άλλα ενεργούμενα ξενων δυνάμεων που αλωνίζουν απο εποχής Σημίτη στον τόπο μας με την κάλυψη πραχτόρων καθηγητών.   Αν είχαμε έστω μερικούς πατριώτες ηγέτες δεν θα στέκονταν ούτε ο Σαμαράς, ούτε ο Καρατζαχίτλερ, ουτε οι ΔΟΛιοι νταβάδες να ανεβοκατεβάζουν κυβερνήσεις για λογαριασμο του ξένου παράγοντα. Επίσης καλό θα ήταν να είχαμε ένστολους με παντελόνια, αλλά ούτε εκεί ευτυχήσαμε. Εδώ ακόμα και η ηγεσία της πυροσβεστικής συνεργούσε στην πυρπόλησή μας…

Τώρα όλοι αυτοί περιμένουν στη γωνία. Υπάρχει κανείς να τους δώσει το μάθημα που πρέπει ??

Σχολιάστε

Filed under Uncategorized

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s