ΤΟ ΧΡΟΝΙΚΟ ΤΗΣ ΜΕΓΑΛΗΣ ΛΕΗΛΑΣΙΑΣ(ΒΙΝΤΕΟ)


Ολα τα βασικά γεγονότα που πρέπει να ξέρουμε πριν μας  πετάξουν στο δρόμο !…

Η συνέχεια αφιερώνεται σε όσους υποστηρίζουν ότι θα λύσουμε τα προβληματά μας με τα ενεργειακά κοιτάσματα που τώρα ξεφυτρώνουν παντού, να υπενθυμίσουμε οτι και λεφτά υπάρχουν – προσφέρονται δισεκατομμύρια στις μπανκς για να αγοράσουν την υπέροχη χώρα – αλλά δεν είναι για τον έλληνα.

ΠΕΤΡΕΛΑΙΟ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΛΛΑ…

 ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΑΠΟ ΤΙΣ 11 ΦΛΕΒΑΡΗ ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΟΤΙ

ΓΚΡΕΜΙΣΑΝ ΤΟΝ ΦΑΡΟ ΤΗΣ ΒΡΑΧΟΝΗΣΙΔΟΣ ΖΟΥΡΑΦΑ ( Ή ΛΑΔΟΞΕΡΑ ) ΑΝΑΤΟΛΙΚΩΣ ΤΗΣ ΣΑΜΟΘΡΑΚΗΣ ! «ΞΗΛΩΝΕΤΑΙ» ΚΑΘΕΤΙ ΠΟΥ ΥΠΟΔΗΛΩΝΕΙ ΕΛΛΗΝΙΚΟΤΗΤΑ ΣΤΙΣ ΕΣΧΑΤΙΕΣ ΤΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ ΠΕΛΑΓΟΥΣ… ΕΙΔΙΚΩΣ, ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟ…

Στη  βραχονησίδα που βρίσκεται μεταξύ Σαμοθράκης και των Τουρκικών παραλίων, έμεινε μόνο ένας βράχος. Ο Φάρος που υπήρχε και που στήθηκε από το Πολεμικό ναυτικό, σήμερα δεν υπάρχει, σύμφωνα με πληροφορίες που έδωσε στο www.faros24.gr αλιέας της περιοχής και ο οποίος παρά τις άσχημες καιρικές συνθήκες μπόρεσε να πλεύσει εκεί.

Ο Φάρος σηματοδοτούσε αυτήν την βραχονησίδα, που οι αλιείς της περιοχής, λένε ότι αναβλύζει πετρέλαιο και για αυτό την αποκαλούν Λαδόξερα. Είχε και έναν ακόμη συμβολισμό, αφού αποτελούσε σύνορα της Ελλάδας με ότι αυτό συνεπάγεται.

Ο Φάρος της δεν υπάρχει και τα ερωτήματα είναι αναπάντητα για το τι συνέβη. Ο Φάρος ξηλώθηκε από τα κύματα που τις προηγούμενες ημέρες στην περιοχή έφθασαν τα 10 και 11 μποφόρ;

Η άλλη εκδοχή, είναι να έγινε κάποια ανθρώπινη παρέμβαση, κάποιοι δηλαδή να κατέστρεψαν τον Φάρο.

Και σαφώς δεν είναι λίγοι αυτοί, που αναφέρουν, ποιοί είχαν λόγο να το κάνουν. Το γεγονός  είναι ότι από χθες το απόγευμα και επίσημα έχει γίνει ανακοίνωση από την υδρογραφική υπηρεσία ότι δεν λειτουργεί ο Φάρος στη βραχονησίδα.

Ήδη θεωρούμε ότι ταχύτατα και μόλις επιτρέψουν οι καιρικές συνθήκες θα πρέπει σκάφος να μεταβεί στη Ζουράφα για να διαπιστώσει τι έγινε.

Το βασικότερο να ξανατοποθετηθεί ο Φάρος με την Ελληνική σημαία.

Σχολιάστε

Filed under Uncategorized

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s