ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΤΗ ΔΡΑΧΜΗ ΓΙΑ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ ΤΟΥΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ?


Κατάληψη στα κεντρικά γραφεία του ΠΑΣΟΚ!

Κατάληψη στα κεντρικά γραφεία του ΠΑΣΟΚ!

ΠΡΟΣ ΣΤΑΣΗ ΠΛΗΡΩΜΩΝ ?

Σε κατάληψη του κτιρίου όπου στεγάζονται οι κεντρικές υπηρεσίες του ΠΑΣΟΚ, προχώρησαν πριν από λίγη ώρα μερικές δεκάδες απλήρωτοι εργαζόμενοι του κόμματος!

Ως αποτέλεσμα της κατάληψης, ουδείς μπορεί να μπει ή να βγει από τα κεντρικά γραφεία του κόμματος. Δεν έχει γίνει γνωστό ποια στελέχη του κόμματος έχουν εγκλωβιστεί στο εσωτερικό του κτιρίου της Ιπποκράτους 22 στο κέντρο της Αθήνας.

Οι εργαζόμενοι στο ΠΑΣΟΚ, κυρίως τα επαγγελματικά στελέχη που απασχολούνται στο κόμμα, (αφού κατά πληροφορίες οι αποσπασμένοι δημόσιοι υπάλληλοι πληρώνονται από τις υπηρεσίες τους), παραμένουν απλήρωτοι για τέταρτο μήνα. Ο γενικός διευθυντής του ΠΑΣΟΚ και διοικητής του ΙΚΑ Ροβέρτος Σπυρόπουλος έχει αποδώσει την «ταμειακή στενότητα» του κόμματος στο γεγονός ότι οι τράπεζες αρνούνται να εκταμιεύσουν τις δόσεις των δανείων (που έχουν χορηγήσει στο κόμμα με εγγύηση την κρατική ενίσχυση) μέχρι να ολοκληρωθεί το PSI, αναφέρει το ΠΡΩΤΟ ΨΕΜΑ. Δηλαδή θα πληρώνουμε εσαεί τις ζημίες των τραπεζών όπως το έθεσε και ο ΣΑΧΙΜΠΑΤΖΗΔΗΣ ΕΔΩ. Σας «δολοφονούμε» για να σώσουμε τις τράπεζες!

 

Σχολιάστε

Filed under Uncategorized

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s