ΠΡΟΣ ΕΚΤΑΚΤΑ ΜΕΤΡΑ ΔΗΜΟΣΙΑΣ …»ΤΑΞΗΣ» ! ))


ΚαρατζαΧιτλέρης : Οι αστυνομικοί να πυροβολούν!

Βορίδης : Ανησυχούμε όλοι (οι βολευτές) ότι θα μας σφάξουν!

Σ. Καλεντεριδης :  Εισαγγελέας Εθνικής Ασφάλειας ΤΩΡΑ ! 

Αλλαγή της νομοθεσίας ώστε να επιτρέπεται στους αστυνομικούς η χρήση όπλου, ακόμα και χωρίς να έχουν δεχθεί πρώτοι επίθεση, ζήτησε ο πρόεδρος του ΛΑ(γι)ΟΣ  Καρατζαχίτλερ στη διάρκεια συζήτησης στη Βουλή επίκαιρης ερώτησης προς τον υπουργό Προστασίας του Πολίτη για θέματα ασφάλειας.
«Δεν μπορούμε να είμαστε και πεινασμένοι και τρομαγμένοι» είπε ο κ. Καρατζαχιτλέρης, ζητώντας από τον νεοσερίφη Γκόλντεν Χουντοχοϊδη να ληφθούν μέτρα για … μείωση της εγκληματικότητας ! ))
«Θα αποκαταστήσουμε την κοινωνική ειρήνη και την ασφάλεια στους δημόσιους χώρους» απάντησε το καμάρι του ΦΒΙ που βρέθηκε πάλι στο στοιχείο του την ώρα φαίνεται της μεγάλης μάχης…

ΑΝΗΣΥΧΟΥΝ ΚΑΙ ΤΡΕΜΟΥΝ

ΔΕΝ ΠΑΡΑΙΤΟΥΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΘΛΙΟ ΡΟΛΟ ΤΟΥΣ??

Πολλοί υπουργοί είναι προβληματισμένοι την ημέρα της επετείου της 25ης Μαρτίου και μάλιστα το θέμα τέθηκε επί τάπητος και κατά τη διάρκεια του υπουργικού συμβουλίου υπό τον Λουκά Παπαδήμιο. Το θέμα έθεσε ο κ. Βορίδης(σσ. ξέρετε εκείνος που κυκλοφορούσε με πατριωτικό τσεκούρι κάποτε!),  ο οποίος με δραματικό τόνο δήλωσε πως είναι απαράδεκτοι οι προπηλακισμοί κατά τη διάρκεια των παρελάσεων και δήλωσε χαρακτηριστικά: “ανησυχούμε όλοι μας, θα μας σφάξουν”. Υπάρχει η σκέψη να μην πραγματοποιηθεί σε καμία πόλη παρέλαση, παρά μόνο στην Αθήνα με τεράστια φυσικά αστυνομική κινητοποίηση. Επίσης μιλάνε για εορταστικές εκδηλώσεις σε κλειστούς χώρους. Το ερώτημα που έρχεται στο νου είναι. Αν όντως φοβούνται πολύ δεν παραιτούνται από την αθλιότητα που υπηρετούν για να μην τους πουν κάποια στιγμή οι συγγενείς κι οι φίλοι «Ηθελέστα και παθαίστα» ?

Η ώρα του Εισαγγελέα Εθνικής Ασφάλειας, για προδότες πολιτικούς και υπηρεσιακούς παράγοντες

Ο καθείς αντιλαμβάνεται τι έργο θα επιτελέσει ο προτεινόμενος Εισαγγελέας Ασφαλείας σε κατοχική κυβέρνηση που απαρτίζεται από ξένους πράχτωρες, όπως καταγγέλει ο ίδιος ο πρώην(?) πράχτωρας στο ιστολόγιο Ινφογνωμων ! Θα μας τρελάνετε ρε ?? ))

Ενα τέτοιο μέτρο ΤΩΡΑ απο την κατοχική κυβέρνηση πολύ πιθανον να εξυπηρετεί άλλους  σκοπούς απ’ ότι υποστηρίζεται…

«….το σοβαρότερο ίσως απ’ όλα (σσ. τα τελευταία επεισόδια με πράχτωρες), είναι η επιστολή που έστειλε ο πρόεδρος της ΕΛΣΤΑΤ, κ. Γεωργίου στον επικεφαλής του ΔΝΤ στην Ελλάδα κ. Τόμσεν, με την οποία ένας Έλληνας κρατικός αξιωματούχος ζητεί από έναν ξένο να πράξει τα «δέοντα» για να αλλάξει ο νόμος για την ΕΛ.ΣΤΑΤ προκειμένου να «αποσαφηνιστεί» ο ρόλος του προέδρου της Αρχής. Το τραγικό της υπόθεσης είναι ότι μετά από 20 ημέρες το αίτημα του κ. Γεωργίου, ικανοποιήθηκε, αφού η κυβέρνηση προχώρησε στη συγκεκριμένη αλλαγή της νομοθεσίας, όπως ακριβώς ζητούσε ο κ. Γεωργίου από τον κ. Τόμσεν! Το θέμα εδώ έχει δυο ανατριχιαστικές διαστάσεις. Η μια είναι ότι ένας Έλληνας αξιωματούχος, ζητά όχι από τον αρμόδιο Έλληνα υπουργό αλλά από έναν ξένο αξιωματούχο ενός φορέα που αποδεικνύεται είχε στο στόχαστρο την Ελλάδα από το 2009, να ψηφιστεί ένας νόμος, με βάση τον οποίο θα μπορούσε να εξυπηρετήσει καλύτερα τα συμφέροντα του ΔΝΤ, στο οποίο σημειωτέον υπηρετούσε και ο ίδιος από το 1989 μέχρι να αναλάβει «αποστολή» στην Ελλάδα. Εδώ είναι φανερό ότι υπάρχει σαφής παράβαση καθήκοντος, η νομική τεκμηρίωση του οποίου εναπόκειται στον εισαγγελέα που θα ερευνήσει την υπόθεση. Το δεύτερο ζήτημα που προκύπτει, είναι το γεγονός ότι ο κ. Τόμσεν είχε «συνεργάτες» και στην κυβέρνηση, αφού το αίτημα του κ. Γεωργίου, έγινε αποδεκτό και είχαμε έτοιμο το νόμο, κομμένο και ραμμένο στα μέτρα Γεωργίου-Τόμσεν, σε είκοσι μέρες, χρόνος ρεκόρ για το ελληνικό σύστημα παραγωγής νόμων! Ποιος είναι λοιπόν ο κύριος που έλαβε την εντολή από τον κύριο Τόσμεν και την εξετέλεσε σε χρόνο ρεκόρ; Και στις δυο αυτές υποθέσεις, δεν έχει κουνηθεί φύλλο, και εννοούμε τον εισαγγελέα, ο οποίος θα έπρεπε από καιρού να βάλει τα πράγματα στη θέση τους. Και αυτό ακριβώς είναι το πρόβλημα. Μπορεί να χρειάζονται πολλά για να μετατραπεί η Ελλάδα από ξέφραγο αμπέλι στο οποίο κάνουν ό,τι θέλουν ξένοι πολιτικοί, πράκτορες, διπλωμάτες και λοιποί, σε μια ευνομούμενη χώρα, που θα προστατεύει τα συμφέροντά της. Όμως, μέχρι να γίνουν αυτά και να ξαναχτίσουμε την Ελλάδα από την αρχή, καλό είναι να θεσπιστεί άμεσα ένας Εισαγγελέας Εθνικής Ασφάλειας, κατά τα πρότυπα των Οικονομικών Εισαγγελέων, ο οποίος θα επιλαμβάνεται άμεσα και αποτελεσματικά όλων των περιπτώσεων εκείνων που άπτονται θεμάτων της λειτουργίας του κράτους και της κυβέρνησης σε σχέση με την προστασία και περιφρούρηση της εθνικής μας ασφάλειας, που αποτελεί πολύτιμη άυλη αξία του εθνικού μας θησαυροφυλακίου. »

Το φινάλε από προδημοσίευση του Σάββα Καλεντερίδη στον Ινφογνώμονα άρθρου του στην κυριακάτικη εφημερίδα ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

ΥΓ. Διαβάστε στην αμέσως προηγούμενη ανάρτηση για την Παπαρήγα που βρίσκεται στο ίδιο μήκος κύματος με τό σύστημα ΠΛΑΣΤΟΚ.

Το συμπέρασμα ? Το διαβάσαμε σε σχόλιο αναγνώστη του Ολυμπία velos : βρισκόμαστε στο μεταίχμιο… ενημερώστε τους οικείους σας, όσοι έχετε καταλάβει το παιχνίδι που παίζεται…θα μας γεμίσουν με φερέφωνα της παραπληροφόρησης για ένα ειδυλλιακό κλίμα…και όταν την πατήσουμε και τους ξαναδώσουμε εξουσία ….ΤΕΛΟΣ… επισημασμένη…την προσοχή  όλων των οικείων μας προσώπων, για την επερχόμενη καταστροφή…. πείτε τους και παρουσιάστε τους την αλήθεια κομμένες συντάξεις…. έρχονται ακόμη παρακάτω, χαράτσια…. έρχονται και άλλα, δημεύσεις περιουσιακών στοιχείων … αστυνομικά οικονομικά μέτρα…και ΟΧΙ μόνο συλλήψεις και φυλακίσεις… ενημερώστε…. ΟΛΟΥΣ τους οικείους… είναι υποχρεώση όλων εμάς που ακόμη ευτυχώς δεν κοιμηθήκαμε…. βρισκόμαστε στο μεταίχμιο…οι αυτοί…… οι εμείς, τραβήξτε τα οικεία πρόσωπα από την κατευθυνόμενη ενημέρωση….η μάχη είναι σε πλήρη εξέλιξη.. όλα είναι παράνομα και χωρίς την δική μας συναίνεση, ή εξουσιοδότηση. χαρίζουν τα χρέη των τραπεζών και τα μεταφορτώνουν επάνω μας

Σχολιάστε

Filed under Uncategorized

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s