ΟΙ ΤΡΑΠΕΖΟΫΠΑΛΛΗΛΟΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΛΕΦΤΕΣ, ΑΛΛΑ ΚΛΕΠΤΑΠΟΔΟΧΟΙ!


ΖΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΟΙΟΝ ΤΗΣ ΤΡΑΠΕΖΟΛΗΣΤΕΙΑΣ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΡΑΣ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΣ ΑΠΟΛΥΣΗ ΩΣ ΥΠΕΡΑΡΙΘΜΟΙ ! (τα τελευταία χρόνια που βαράνε μύγες αυτό βγάζι μάτι!)

ΕΡΧΕΤΑΙ ΤΟ

ΤΡΑΠΕΖΟΣΟΥΤ!

Η WIND σωστά το ‘χει πιάσει το θέμα, οτι κάπου γίνεται ληστεία στις τράπεζες σε γνώση ΟΛΟΥ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ…  Ομως οι δράστες δεν είναι οι επ’ ουδενί οι τραπεζοϋπάλληλοι ! Ολοι τους ξέρουμε τους δράστες, είναι ο Σάλλας με τον Κωστόπολο, τον Λάτση, τον Βγενόπουλο, τον Λαυρεντιάδη, οι ΤΡΑΠΕΖΑΛΗΤ δηλαδή. Ούτε μπορεί μαλάκα διαφημιστή να περάσει τόσο αρλουμποειδής παραπληροφόρηση ακόμα και για κινητά που απευθύνεται σε νεαρά φυτά.  

Ορθώς λοιπόν διαμαρτύρονται για τη διαφήμιση των κινητών οι πιό κηφήνες ανάμεσά τους, οι συνδικαλήτες της ΟΤΟΕ. Δεν είναι κλέφτες οι τραπεζοϋπάλληλοι αλλά αραχτοί επί 3 χρόνια, την ώρα που καίγεται η επαγγελματική τους υπόσταση. Ενω βλέπουν κι αυτοί ότι κατά μέσο όρο αναλογεί ένα τραπεζικό κατάστημα ανά οικοδομικό τετράγωνο στις πόλεις μας. Πρόκειται για  ζωντανά δηλαδή, χωρίς φαντασία καμμία, που πιστεύουν στην ισχύ των προνομίων τους όπως οι περισσότεροι ελληνοφωνοι μέχρι τώρα… )) 

Σχολιάστε

Filed under Uncategorized

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s