ΜΕ ΤΟ ΜΠΟΜΠΟΛΑ ΧΟΡΗΓΟ ΘΑ ΜΑΣ ΣΩΣΕΙ Ο ΣΑΜΑΡΑΣ…


Οι κυβερνήσεις πέφτουνε αλλά η η ΑΚΤΩΡ μένει..

Σε τέτοιες δύσκολες οικονομικά στιγμές που τα πολιτικά κόμματα έχουν απλήρωτους τους υπαλλήλους τους για μήνες ακόμα και μια πολιτική εκδήλωση είναι δύσκολο να στηριχτεί οικονομικά. Γι αυτο και ο Αντώνης Σαμαρας μίλησε με τη χορηγία του «Ακτωρα» στην Καλαμάτα όπου του παραχώρησαν ακόμα και το ποντιουμ στο οποίο μίλησε γι αυτό και είχαν βάλει και το LOGO της ΜΩΡΕΑΣ.

Βέβαια μπορεί να προσφέρθηκε και μόνος να κάνει διαφήμιση στην εταιρεία μια που οι δουλειές στην Ελλάδα δεν πάνε καλά αφού περιμένουν το PSI να πάρουν περίπου 2 δις ευρώ που τους χρωστά το κράτος. Μετά την είσοδο υιού Ψυχάρη στην ΝΔ ώρα είναι να δούμε και τον Μπόμπολα!

Θυμάστε τον Σαμαρα που έλεγε στη Θεσσαλονίκη ότι θα χτυπήσει τη διαπλοκή και τους νταβατζηδες. Τελικά δικαιώθηκε πλήρως ο συμπατριώτης του γαλάζιος βουλευτής Γ.Λαμπρόπουλος που στις εσωκομματικές εκλογές για την αρχηγία της ΝΔ τον κατήγγειλε ως άνθρωπο των μεγάλων συμφερόντων!

Μέσα στην ιδιαίτερη πατρίδα του με τόσο μεγάλη κινητοποίηση μάζεψε μόνο 300 άτομα… Αφού εγκαινίασε μια…ανύπαρκτη γέφυρα πήγε κατευθείαν στο Hotel Elite για να τα ψάλλει στους διοργανωτές!  ..

Από http://periplanomeno.wordpress.com/

Σχολιάστε

Filed under Uncategorized

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s