ΚΑΙ Ο ΣΦΥΡΙΖΑ ΜΕΤΑ ΤΟ «Κ»ΚΕ ΠΡΟΒΟΚΑΡΕΙ ΤΗΝ ΕΞΕΓΕΡΣΗ


Ο Παπαδημούλης «βλέπει» ακροδεξιούς στις διαμαρτυρίες της 25ης Μαρτίου

Ο Παπαδημούλης «βλέπει» ακροδεξιούς στις διαμαρτυρίες της 25ης Μαρτίου

NEO «ΟΧΙ

ΣΤΗ ΒΙΑ»

ΕΠΙΣΤΡΑΤΕΥΟΥΝ ΤΙΣ ΑΡΙΣΤΕΡΟΔΕΞΙΕΣ ΠΑΠΑΡΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΧΑΣΟΥΝ

Οι άστοχες δηλώσεις του κυρίου Παπαδημούλη είναι κάτι το συνηθισμένο. Πριν λίγο «ξαναμίλησε», μέσω twitter, γράφοντας: «Η μνημονιακή ΝΔ συκοφαντεί την Αριστερά, για σχέδιο επεισοδίων που προωθούν στις 25 Mαρτίου οργανώσεις της ακροδεξιάς! Προσοχη στις παγίδες!».

Η δήλωση αυτή είναι εξοργιστική, πέρα από άστοχη, αφού για να «διασώσει» τον αγαπημένο του ΣΥΡΙΖΑ, ο κύριος Παπαδημούλης προβοκάρει την απόφαση ή διάθεση χιλιάδων Ελλήνων να διαμαρτυρηθούν στην Εθνική μας Επέτειο «χαρίζοντάς» τους στην Άκρα Δεξιά. Για αυτό, θα συμπληρώσουμε, ότι η δήλωση του κυρίου Παπαδημούλη είναι -εκτός από εξοργιστική και άστοχη- και επικίνδυνη, διότι αναδεικνύει την Άκρα Δεξιά σε κινηματικό παράγοντα και εκφραστή της λαϊκής αγανάκτησης.
Να σημειώσουμε εδώ, ότι σύμφωνα με πληροφορίες μας, όποιες διαμαρτυρίες συμβούν την ημέρα της 25ης Μαρτίου δεν θα είναι καμίας Αριστεράς και καμίας Άκρας Δεξιάς. Θα είναι του ελληνικού λαού, του ίδιου λαού που διαδήλωσε και στις 28 Οκτωβρίου. Οι πολιτικάντηδες το μόνο που καταφέρνουν με τέτοιες δηλώσεις, είναι να επιβεβαιώνουν το ρητό: «δύο γάιδαροι τσακώνονταν σε ξένο αχυρώνα».
Είναι γεγονός ότι κύκλοι της Άκρας Δεξιάς επιθυμούν να «καπελώσουν» τις δράσεις των πολιτών! Και ποια είναι η απάντηση της Αριστεράς; Να καταγγείλει, εκ προοιμίου, τον αγανακτισμένο λαό ως προβοκάτορα; (Όπως έκανε πριν μερικές ημέρες, αναφερόμενος στα καλέσματα για την 25η Μαρτίου και ο «Ριζοσπάστης», του εκτός τόπου και χρόνου ΚΚΕ;).
Ο κύριος Παπαδημούλης, γνωστός για τις «ανανεωτικές» του απόψεις, θα ήταν καλό να βουτά και καμιά φορά τη γλώσσα στο μυαλό πριν μιλήσει εξ ονόματος της Αριστεράς! Ειδικά όταν με τις δηλώσεις του βάζει την Αριστερά απέναντι στο λαό, τον ίδιο λαό που στέλνει άρδην στις αγκαλιές της Άκρας Δεξιάς… (Πρώτη ανάρτηση στις 12.39).
ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ, 13 Μαρτίου 2012, ώρα 12.51: Ο κύριος Παπαδημούλης έκανε συμπληρωματική δήλωση στο twitter: 25η Μαρτιου: Ναι στην μαζική ειρηνική κοινωνική διαμαρτυρία! Όχι στην βία και τους προπηλακισμους! Μακριά από τις προβοκάτσιες της άκρας δεξιάς!
Σημ.axinosp:Μην εκπλήσσεστε 250 προβοκάτορες είχαμε και στο Πολυτεχνείο !!
Δείτε και τα σχετικά

Σχολιάστε

Filed under Uncategorized

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s