ΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΖΟΥΜΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΙΚΥΡΩΣΗ ΤΗΣ ΗΓΕΜΟΝΙΑΣ ΤΟΥ ΧΤΗΝΟΥΣ


Οι προδότες βρήκαν αρχηγό και έχουν σχέδιο(με διεθνή στήριξη) να μας πουλήσουν σκλάβους Εμείς ??

ΠΕΤΥΧΑΝ

ΔΙΑΔΟΧΗ !

ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΒΑΣΗ

ΚΑΤΟΧΙΚΑ ΣΚΥΛΙΑ ΩΣ ΑΣΠΙΔΑ ΚΑΙ ΟΡΓΑΝΑ ΚΑΤΑΣΤΟΛΗΣ

Αφενός λοιπον η Προδοσία πέτυχε την ομαλή διαδοχη στη θέση του Κάπο ντι κάπι μετά την αναγκαστική απομάκρυνση του πρωτοκαθάρματος γιωργάκη. Αφε δευτέρου το κατοχικό καθεστώς δημιούργησε κοινωνική βάση από εκατοντάδες χιλιάδες μαλάκες καταγεγραμμένη και έτοιμη να χαρεί τα προνόμιά της έναντι των υπηρεσιών που θα κληθεί να παρέχει στον Παπαδήμιο και ΣΙΑ.

Ειλικρινά, πολύ πιθανόν να μην χρειαστούν τη  βοήθεια του έτσι κι αλλοιώς εντελώς απρόθυμου να κυβερνήσει Σαμαρά. Είναι πολύτιμη η υπηρεσια που τους παρέχει ως δήθεν «αντιπολίτευση» τόσο πριν με την «αντιμνημονιακή» μορφή της  όσο και τώρα με την εποικοδομητική στάση στο πλαίσιο της πραγματικής συναίνεσης που απαιτούν οι ξένοι…

Και κατα πρώτον, δεν ενδιαφέρουν τα αναμενόμενα, οι απίστευτες ανακολουθίες, η ανοργανοσιά των ποινικών τελικά που παραμένουν στο Πλαστόκ, η πολιτικοϊδεολογική καφρίλα, που ανοίγει τις πύλες του πολιτικού μεσαίωνα, όλα αυτά που καταγγέλει παρακάτω ο Τζουμάκας. Στην πολιτική εκτίμηση της συγκυρίας το αποτέλεσμα μετράει… Οτι πέτυχαν το σκοπό τους χωρίς να τους ξεσκίσει ο ελληνικός λαός. Και αυτό «περίεργο» δεν είναι ??

Αυτή η «κοινωνικη βάση» που λέμε, χωρίς την οποία δεν μπορεί να σταθεροποιηθεί κανένα αυταρχικό καθεστώς,  θα παίξει το ρόλο της ασπίδας υπό κάθε έννοια στα κατοχικά στελέχη για να ολοκληρώσουν την άλωση της χώρας και την εξόντωση των ελλήνων με εξαθλίωση.  Επίσης είναι φορείς της καταστολής ο καθένας και η καθεμία στον επαγγελματικό τους τομέα. Είτε είναι αστυνομικοί, είτε εφοριακοί, είτε δικαστικοί, είτε εκπαιδευτικοί, ειτε απευθείας σκυλιά των «νταβάδων», όπως οι δημοσιοκάφροι, καλλιτέχνες συνδικαλήτες κλπ…

Τα ίδια πάνω κάτω είπε κι ο Τούρκογλου θριαμβολογώντας απ’ την πλευρά του.»Στις πρώτες του δηλώσεις ο νέος πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ τόνισε ότι με τη σημερινή διαδικασία επανιδρύθηκε μία σχέση εμπιστοσύνης. «Τα μέλη και οι φίλοι του ΠΑΣΟΚ που πήραν μέρος σήμερα στην εκλογική διαδικασία ήθελαν να στείλουν ένα ισχυρό μήνυμα πως το ΠΑΣΟΚ είναι εδώ και έχει καθοριστικό ρόλο στις εξελίξεις. Ο λαός ήταν εκείνος που σήκωσε και σηκώνει το μεγαλύτερο βάρος για την ανασυγκρότηση της χώρας. Ο τόπος χρειάζεται μια ισχυρή διακυβέρνηση» δήλωσε το αποθρασυμένο ανδρείκελο .

«Σήμερα το ΠΑΣΟΚ έκανε με επιτυχία μία μεγάλη άσκηση πολιτικής και οργανωτικής ετοιμότητας. Σήμερα είναι ανοιξιάτικη μέρα ελπίδας και ανατροπής» σημείωσε ως σπονδή στην πλήρη ατιμωρησία που ακόμη απολαμβάνουν οι γυφτοπασόκοι εγκληματίες …

Παράλληλα προχώρησε σε αυτοκριτική για τη διακυβέρνηση ΠΑΣΟΚ λέγοντας χαρακτηριστικά: « Έχουμε φίλες και φίλοι και έχω και προσωπικά πλήρη συνείδηση των λαθών, των καθυστερήσεων και παραλείψεων. Ξέρω πολύ καλά πόσο μεγάλη είναι η δυσαρέσκεια, η πίκρα. Ξέρω ότι σε κάθε σπίτι υπάρχει ένας τουλάχιστον άνεργος».

Τέλος αποτελεί ήττα απτή της Αντίστασης το γεγονός ότι διοργάνωσαν και έφεραν σε πέρας ξανά μέσα σε μια τόσο αρνητική συγκυρία μια τέτοια κορυφαία κοροϊδία και πρόκληση στην κοινή λογική – «εκλογές» με έναν υποψήφιο – που δεν συναντάται πουθενά αλλού στην ευρώπη τουλάχιστον χωρίς αντιδράσεις απ’ το χειμαζόμενο ελληνικό λαό. Αυτό θα τους αποθρασύνει ακόμη περισσότερο, ας το έχουμε υπ’ όψιν μας…

ΠΟΙΟΣ ΑΣΧΟΛΕΙΤΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΒΛΑΚΑ-ΤΖΟΥΜΑΚΑ ?

Τις πλέον σοβαρές καταγγελίες για αποκλεισμούς, νοθεία και παραβίαση της αρχής της μυστικότητας, επιβεβαίωσε , ο Στέφανος Τζουμάκας.  Λες και περίμενε κανείς κάτι καλύτερο απο τη στιγμή που ΟΛΑ τα κόμματα της Βολής βγάζουν το σκασμό για τή δήθεν «εκλογή» που υποβιβάζει τον πολιτισμό μας σε επίπεδο Μποτσουάνας που λένε…

 Καταγγέλλει  τα συνήθη για τα λούμπεν του ΠΛΑΣΤΟΚ,  ότι δεν υπάρχουν ονομαστικοί κατάλογοι ψηφισάντων και αποδείξεις που να αντιστοιχούν στους ψηφοφόρους, αλλά αντίθετα, ότι «περιέφεραν ψηφοφόρους στην Αθήνα». 

Ειδικότερα στις δηλώσεις του ο Στέφανος Τζουμάκας, αναφέρει μεταξύ άλλων τα εξής:

«Επιβεβαιώθηκαν οι θέσεις που εκφράσαμε στο Εθνικό Συμβούλιο του ΠΑΣΟΚ:

-για τις συνέπειες των πολιτικών αποκλεισμών,

-για την πολιτική αποχή από τη διαδικασία 175 και πλέον μελών του Εθνικού Συμβουλίου

-για το διάτρητο χαρακτήρα της σημερινής διαδικασίας και της ψηφοφορίας για εκλογή προέδρου στο ΠΑΣΟΚ .

Οι μεθοδεύσεις αυτές συνδέονται πολιτικά με μελανές περιόδους της νεότερης ιστορίας της χώρας. Πρωτοφανής και εκτεταμένη ήταν η νοθεία σε πανελλήνια κλίμακα με κύριες κατευθύνσεις την παραβίαση της αρχής της μυστικότητας και την αλλοίωση του αποτελέσματος. Σε πολλά εκλογικά τμήματα δεν παρέχονταν λευκά ψηφοδέλτια. Το 2007 δίνονταν λευκά ψηφοδέλτια. Επίσης, δεν παρέχονταν φάκελοι γεγονός που συνιστά ευθεία παραβίαση της αρχής μυστικότητας -πολύ περισσότερο τώρα που μόνο το ένα εκ των δύο ψηφοδελτίων ήταν τυπωμένο- Το 2007 δίνονταν φάκελοι.

Δεν εδίδετο απόδειξη για τη συνδρομή και δεν τηρήθηκε ονομαστικός κατάλογος συνδρομών για να μπορεί να «φουσκωθεί», εκ των υστέρων το αποτέλεσμα. Το 2007 εδίδετο απόδειξη και τηρείτο ονομαστικός κατάλογος για την συνδρομή. Περιέφεραν ψηφοφόρους σε περιοχές της Αθήνας.

Μεθόδευση, προκειμένου να προστεθούν ψηφοδέλτια ανεξέλεγκτα αποτέλεσε και η μη τήρηση ονομαστικών καταλόγων των ψηφισάντων. Το 2007 τηρούνταν ονομαστικοί κατάλογοι. ψηφισάντων. Συγκεκριμένα, έγκυρο θα πρέπει να είναι μόνο ένα αποτέλεσμα που θα περιλαμβάνει ονομαστικούς καταλόγους ψηφισάντων κατά Νομό και εκλογικό κέντρο. Σε πολλές περιπτώσεις δεν τηρήθηκαν ονομαστικοί κατάλογοι, προκειμένου να «προστεθούν» εκ των υστέρων ψηφοφόροι «μαϊμού» στους υπολογιστές.

Το 2007 προσήλθαν στη ψηφοφορία 770 χιλιάδες. Σήμερα εκατοντάδες χιλιάδες μέλη και στελέχη δεν συνέπραξαν σε αυτή την αντιδημοκρατική παρακμή, δεν παρακολουθήσαν αυτές τις μεθοδεύσεις και γύρισαν την πλάτη σε αυτές τις αντιδημοκρατικές πρακτικές. . Τώρα τον αριθμό των ψηφισάντων θα τον προσδιορίσουν οι καλπονοθείες και οι μεθοδεύσεις μέσω των κομπιούτερ.

Σχολιάστε

Filed under Uncategorized

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Σύνδεση με %s