ΣΕ ΚΙΝΔΥΝΟ ΚΑΤΑΘΕΣΕΙΣ 3,2 ΔΙΣ. ΑΠΟ ΚΑΤΑΡΡΕΥΣΗ ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΜΩΝ


ΔΙΑΨΕΥΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΧΑΪΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ

Αποκάλυψη από την εφημερίδα «Ισοτιμία»,  η οποία εφημερίδα αναφέρεται σε  επιστολή της Τράπεζας Ελλάδος στον υπουργό Οικονομικών και μιλάει για την ολική κατάρρευση 4 συνεταιριστικών τραπεζών! (Ήδη από χθες υπήρξαν δημοσιεύματα που μιλούσαν για την Αχαική Τράπεζα, τα οποία όμως διαψεύσθηκαν από τον πρόεδρο της κ. Ευάγγελο Φλωράτο). Το ίδιο δημοσίευμα μιλάει ότι κινδυνεύουν και οι υπόλοιπες από την έλλειψη επαρκούς ενεχύρου και την αδυναμία τους να ενταχθούν στο μηχανισμό έκτακτης παροχής ρευστότητας. Σε κίνδυνο καταθέσεις 3,2 δισ. ευρώ !

Η ΑΓΡΟΤΙΚΗ ΣΤΟ ΜΑΤΙ ΤΟΥ ΚΥΚΛΩΝΑ

Εξάλλου, σε διευκρινίσεις που αφορούν τη δημόσια διαδικασία πώλησης του ποσοστού των μετοχών της ATEbank στη ΣΕΚΑΠ, που κηρύχθηκε άγονος και τη συμμετοχή σε αυτήν της ινδικής εταιρείας Bommidala, προχώρησε σήμερα η Αγροτική Τράπεζα, με αφορμή δημοσιεύματα του Τύπου με τα οποία σύμφωνα με την τράπεζα «επιχειρείται παραποίηση των γεγονότων».
«Για τη διεκπεραίωση της όλης διαδικασίας η ATEbank προσέλαβε εξειδικευμένη εταιρία Συμβούλων (Deloitte) και εξειδικευμένο νομικό γραφείο (Καρατζάς και Συνεργάτες). Οι υποψήφιοι επενδυτές αξιολογήθηκαν από την Τράπεζα, σε συνεργασία με τους παραπάνω Συμβούλους Πώλησης, μεταξύ δε της αξιολόγησης αυτής περιλαμβάνεται και ο έλεγχος της αξιοπιστίας και φερεγγυότητας των υποψήφιων επενδυτών…
Η Αγροτική εχει στρατηγική σημασία για τις ελληνικές καλλιέργειες καθώς κρατά με τον δανεισμό ως ενέχυρο τους αγρότες και τεράστιες εκτάσεις που παράγουν τρόφιμα και πρώτες ύλες.

Σχολιάστε

Filed under Uncategorized

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s