ΔΕΚΤΗ Η ΠΡΟΣΦΥΓΗ ΣΤΗ ΧΑΓΗ ΚΑΤΑ ΓΑΜΑΠ ΚΑΙ ΣΙΑ ΓΙΑ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ!


ΟΛΗ Η ΑΙΤΗΣΗ ΜΕ ΛΕΠΤΟΜΕΡΗ ΚΑΤΑΓΡΑΦΗ ΤΩΝ ΕΓΚΛΗΜΑΤΩΝ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΜΑΣ ΕΔΩ

ΖΗΤΩ ΤΟ ΑΡΘΡΟ 120 !

ΔΡΑΣΑΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΥ ΓΙΑ ΤΗ ΝΙΚΗ!

Με την πρωτοφανή ανταπόκριση των συνΕλλήνων και συνΑγωνιστών μετά από  το άρθρο μας περί πιέσεως της Χάγης έρχεται η πρώτη επιτυχία : η Χάγη  επισήμως με έγγραφα της στα αγγλικά και στα γαλλικά, ενυπόγραφα  επισήμως μας ανακοίνωσε σήμερα ότι ανοίγει τον φάκελο που στείλαμε  κατά των κυβερνήσεων γαπ και πάντων των συνεργατών των για να εξετάσει  τις πράξεις των για εγκλήματα κατά της Ανθρωπότητας και γενοκτονίας  εις βάρος του Ελληνικού Λαού.
Δράσαμε όλοι μαζί και φέραμε την πρώτη νίκη !
Όσο και να προσπάθησαν να κωλυσιεργήσουν, όσο και αν προσπάθησαν να  προβάλλουν δικαιολογίες για να μην δεσμευθούν επισήμως να τοποθετηθούν  ενώπιον της διεθνούς και της Ελληνικής κοινής γνώμης ΔΕΝ ΤΟ ΠΕΤΥΧΑΝ.
Ο αριθμός της υπόθεσης είναι << reference: OTP-CR-47/12>> και από σήμερα  άρχεται επίσημα η πρώτη έρευνα των προδοτών και εγκληματιών κατά της Ελλάδας και του Ελληνικού Λαού για τα επί της ουσίας εγκλήματα τους.
Αυτό επίσης αποτελεί ιστορική πρωτιά της Ελλάδας όπου απλοί Πολίτες, με μόνη την επιταγή του άρθρου 120 του Συντάγματος εξαναγκάζουν την κινητοποίηση του διεθνούς δικαστηρίου της Χάγης κατά πολιτικών και κυβερνήσεων που έχουν το θράσος να αυτοπαρουσιάζονται ως υπεράνω του Νόμου και παντοδύναμοι. Ακόμη μια φορά στην Ιστορία η Ελλάδα πρωτοπορεί και δείχνει τον δρόμο για την Δικαιοσύνη και την πραγματική Δημοκρατία.

Ζήτω η Ελλάδα ! Ζήτω ο Ελληνικός Λαός ! Ζήτω το 120 Σ !

Όλγα και Τάνυα – Μάρια Γεριτσίδου
ΣΗΜΕΙΩΣΗ. Οι αναγνώστες εδώ ξέρουν τι εστί Χάγη και τι λάστιχο έχουν γίνει τα εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας που αφορούν μόνον τα θύματα των επιδρομών της Δύσης και ποτέ τους θύτες, οι οποίοι μάλιστα φιλοδωρούνται ορισμένοι και με το Βραβείο Νόμπελ Ειρηνης…
Επίσης ξέρουν ότι το παγκόσμιο κάθαρμα ΓΑΜΑΠ και οι ομότεχνοί του πράχτωρες ενεργούν για την καταστροφή της ελλαδάρας και των ελλήνων με εντολή από τους ίδιους κύκλους της ιμπεριαΛΗΣΤΡΙΚΗΣ Αλήτ που έχουν το δικαστήριο της Χάγης στη δούλεψή τους.
Κοινώς σε περιπτώσεις σαν τη δική μας περισσότερο ως «πλυντήριο» για τα εγκλήματά τους και επιχείρηση αποπροσανατολισμού μας θα πρέπει να δούμε την αποδοχή της προσφυγής και όχι ως έναρξη μια διαδικασίας που θα επιβάλει τιμωρία στους εδώ ΗΠΑνθρώπους πολιτικούς και τραπεζΑΛΗΤΕΣ…
Δεν παύει βεβαίως να αποτελεί πολιτική νίκη όσων φωνάζουμε ΒΟΗΘΕΙΑ ΜΑΣ ΓΕΝΟΚΤΟΝΟΥΝ η αποδοχή του βασίμου της αίτησης,  μόνο και μόνο που αναγκάζονται να παίξουν τέτοια παιχνίδια παραπλάνησης…

Σχολιάστε

Filed under Uncategorized

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s