Η ΜΕΘΟΔΕΥΣΗ ΠΙΣΩ ΑΠ’ ΤΟΝ «ΤΙΤΑΝΙΚΟ» (ΒΙΝΤΕΟ ΠΑΝΕΜΟΡΦO)


ΑΝ ΔΕΝ ΤΙΜΩΡΗΘΟΥΝ ΞΩΦΛΗΣΑΜΕ!

Quantcast

ΜΙΛΟΥΝ ΟΙ ΑΡΙΘΜΟΙ ΤΗΣ ΕΛ.ΣΤΑΤ.

ΤΟ «ΦΟΥΣΚΩΜΑ»

Γράφει η Πόπη Σουφλή

Μήνες τώρα, παρακολουθούμε ένα θρίλερ,σχετικά με τα οικονομικά στοιχεία που μαγειρεύτηκαν από τον πρώην υπουργό Οικονομικών Γιώργο Παπακωνσταντίνου και την ΕΛΣΤΑΤ, προκειμένου να οδηγήσουν τη χώρα στο ΔΝΤ, με τα γνωστά τραγικά αποτελέσματα.
Στο τεράστιο σκάνδαλο, που ξεπερνά κάθε φαντασία, παρενέβη η Δικαιοσύνη, μετά τις καταγγελίες της Καθηγήτριας και μέλους της ΕΛΣΤΑΤ, κ.Ζωής Γεωργαντά, δια του εισαγγελέα Γρηγόρη Πεπόνη που παρέπεμψε το θέμα στη Βουλή. Η επανάληψη των γεγονότων μέχρι σήμερα, δεν έχει να προσθέσει τίποτα.Ούτε οι.. “άναρθρες κραυγές” καθαρά επικοινωνιακού τύπου της Νέας Δημοκρατίας, αφού ο Πρόεδρός της Αντώνης Σαμαράς, υπέκυψε στη γοητεία της συγκυβέρνησης, τάχα μου “για να σωθεί η πατρίδα”.Οι γελοιότητες περί..”συνεργασίας” και όχι “συγκυβέρνησης”, είναι για τους αφελείς που εξακολουθούν να εμπιστεύονται τον Αντώνη Σαμαρά, που παίζει με την νοημοσύνη τους…

Σήμερα, αποκαλύπτουμε ΠΟΙΟΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΟΛΗ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ, ΚΑΙ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΚΑΛΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΘΕΣΟΥΝ!

Ας πάρουμε τα πράγματα με την σειρά:

Όπως είναι γνωστό, ο Κρατικός Προϋπολογισμός,συντάσσεται ΠΑΝΤΑ από συγκεκριμένη Υπηρεσία του ΓΕΝΙΚΟΥ ΛΟΓΙΣΤΗΡΙΟΥ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ!

Αυτό έγινε και το 2009.

Αν κάποιος “κτυπήσει” στο google “ΔΕΛΤΙΟ ΕΚΤΕΛΕΣΗΣ ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟΥ ΕΤΟΥΣ 2009 ΑΝΑ ΜΗΝΑ“, θα δει τα στοιχεία του Γεν.Λογιστηρίου του Κράτους.

Δείτε τα στοιχεία που έχουν εγγραφεί για τον Σεπτέμβριο του 2009 και αυτά του 2010.

Τον Σεπτέμβριο του 2009, υπάρχει πρόβλεψη αναγκών του κράτους για 12,69 δις ευρώ. Το κρατικό έλλειμμα βρίσκεται στα 9,1% .

Με την άνοδο του ΠΑΣΟΚ στην εξουσία στις εκλογές του 2009, ο τότε υπουργός Οικονομικών Γιώργος Παπακωνσταντίνου, δίνει εντολή να καταβληθεί το επίδομα αλληλεγγύης, (490 εκατομμύρια ευρώ), που αποτελεί έκτακτη δαπάνη.

  • Οι δαπάνες των Νοσοκομείων, ανέρχονται στο 1.1 δισ. ευρώ για το 2010.
  • Ο Παπακωνσταντίνου, δίνει εντολή να πληρωθούν το 2009, αυξάνοντας τον προϋπολογισμό, κατά 2 δις περίπου.
  • Στη συνέχεια, ο κ.Παπακωνσταντίνου, δίνει εντολή αύξησης των δαπανών του τακτικού προϋπολογισμού, κατά 1,2 δισ. ευρώ (Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων).
  • Για πρώτη φορά όχι μόνο στα ελληνικά χρονικά, αλλά και στα παγκόσμια οικονομικά χρονικά, δίδεται εντολή από τον κ. Παπακωνσταντίνου, και στον Κρατικό προϋπολογισμό, ενσωματώνονται όλα τα δάνεια των ΔΕΚΟ!!!

Αυτομάτως το χρέος από τα 12,69 %, ανεβαίνει στο 29,37 %. και το έλλειμα του προϋπολογισμού, από τα 9,1 %, ανεβαίνει στο 14,9 %.

Αυτά τα στοιχεία πήρε και μαγείρεψε η ΕΛΣΤΑΤ και διόγκωσε το χρέος στα 15,9 %.

Άρα οι υπάλληλοι της Διεύθυνσης Σύνταξης του Προϋπολογισμού του Γενικού Λογιστηρίου του Κράτους, γνωρίζουν τι συνέταξαν, αν τους ζητήθηκε να αλλάξουν τα στοιχεία και ποια είναι η αλληλογραφία με το Γραφείο του τότε υπουργού Οικονομικών.

ΟΛΟ ΤΟ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ ΕΓΙΝΕ ΣΤΟ Γενικό Λογιστήριο του Κράτους!!!

Εκεί σχεδίασε ο Γιώργος Παπακωνσταντίνου την παράδοση της χώρας στο ΔΝΤ.

 • ΓΙΑΤΙ ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΚΛΗΘΕΙ ΟΙ ΑΡΜΟΔΙΟΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ ΤΟΥ ΓΕΝΙΚΟΥ ΛΟΓΙΣΤΗΡΙΟΥ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΝΑ ΚΑΤΑΘΕΣΟΥΝ ΟΛΑ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ;
 • ΠΟΙΟΣ ΕΔΩΣΕ ΕΝΤΟΛΗ ΣΤΟΥΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥΣ ΝΑ ΑΛΛΑΞΟΥΝ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΟΥ ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟΥ;
 • ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ Η ΣΧΕΤΙΚΗ ΑΛΛΗΛΟΓΡΑΦΙΑ;
Στο σημείο αυτό, οφείλουμε να διευκρινίσουμε, ότι αφενός μεν ουδεμία ευθύνη φέρουν οι υπάλληλοι του Γ.Λ.Κ. καθ΄ ότι εκτελούσαν εντολές ανωτέρων και αφετέρου, δεν απαλλάσσεται των ευθυνών του ούτε το ΕΛΣΤΑΤ, ούτε ο πρόεδρός του κ. Γεωργίου.Το κακό όμως, από αλλού ξεκίνησε. Από εκεί που δόθηκε η εντολή αλλοίωσης των στοιχείων του Κρατικού Προϋπολογισμού, ώστε να λυθούν τα χέρια εκείνων που οδήγησαν τη Ελλάδα στα νύχια του ΔΝΤ.Μήπως ο εισαγγελέας κ. Πεπόνης, πρέπει να ζητήσει τις καταθέσεις των αρμόδιων υπαλλήλων και την σχετική αλληλογραφία;Υ.Γ. Οι υπάλληλοι θα πρέπει πάση θυσία να προστατευθούν.

ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΘΟΥΝ ΛΙΓΟ ΘΑ ‘ΝΑΙ…

Σχολιάστε

Filed under Uncategorized

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s