ΟΠΛΑ ΜΕ ΑΠΕΜΠΛΟΥΤΙΣΜΕΝΟ ΟΥΡΑΝΙΟ ΣΤΗ ΣΥΡΙΑ ΣΤΕΛΝΟΥΝ ΟΙ ΗΠΑ


ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Ο Συναγερμός στο κέντρο ερευνών «ΔΗΜΟΚΡΙΤΟΣ» για το μυστηριώδες Αμερικάνικο πλοίο οφείλεται στο απεμπλουτισμένο ουρανιο που έχουν στη γόμωσή τους όπλα που μεταφέρονται στους μισθοφόρους αντάρτες στη Συρία !  Καλές πηγές μας είπαν ότι δεν υπάρχει λόγος ευρύτερης ανησυχίας καθώς το απεμπλουτισμένο ουράνιο, αν υπαρχει διάχυση, δρά μόνον τοπικά. Κατά συνέπεια είναι δικαιολογημένα τα μέτρα που λαμβάνονται στα ναυπηγεία της Ελευσίνας.

ΔΙΕΘΝΕΣ ΤΟ ΘΡΙΛΕΡ !

ΤΑ ΠΥΡΗΝΙΚΑ ΕΧΟΥΝ ΕΝΔΙΑΜΕΣΟ ΠΡΟΟΡΙΣΜΟ ΤΗ Σ. ΑΡΑΒΙΑ

ΑΝΑΜΕΙΞΗ ΣΔΟΕ ΓΙΑ «ΞΕΚΑΡΦΩΜΑ»!

Κλιμάκιο του ινστιτούτου  «ΠΥΡΗΝΙΚΗΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΚΑΙ ΑΧΤΙΝΟΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ» πήγε να ελέγξει το πλοίο.

  Η περιγραφή του θέματος που ακολουθεί είναι από το μπλόγκι planet-greece.
Σε θρίλερ εξελίσεται η υπόθεση με το πλοίο «ALLIANCE NORFOLK» που…
βρίσκεται στα ναυπηγεία Ελευσίνας, μετά από φωτιά που έπιασε κατά τη διάρκεια ελέγχου 5,5 ναυτικά μίλια ανοικτά του Πειραιά. Όπως σας αποκάλυψε το planet-greece με φωτογραφίες-ντοκουμέντα, το πλοίο είναι γεμάτο με στρατιωτικό υλικό,άρματα μάχης, άρματα μεταφοράς προσωπικού και οχήματα τυπου Hammer, ενώ είχε δηλωθεί πως μεταφέρει οχήματα πολυτελείας τύπου Jeep και είχε προορισμό τη Σαουδική Αραβία.
Άγνωστο πως , το πλοίο βρέθηκε ανοιχτά του Πειραιά και εκδηλώθηκε φωτιά όταν ανέβηκαν επάνω Έλληνες ελεγκτές. Η συνέχεια του θρίλερ όμως είναι ακόμη πιο μυστηριώδης. Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες που έφτασαν στο planet-greece,χθες το απόγευμα στα ναυπηγεία πήγε κλιμάκιο από τον «ΔΗΜΟΚΡΙΤΟ» και ζήτησε να επιβιβαστεί στο πλοίο προκειμένου να το ελέγξει. Ο έλεγχος έγινε αλλά προς το παρόν δεν γνωρίζουμε τα αποτελέσματά του, καθώς και τον ακριβή λόγο που έγινε και το τι ήταν αυτό που θορύβησε τον «ΔΗΜΟΚΡΙΤΟ» και ζήτησε να γίνει ο έλεγχος.Την ίδια ώρα τα μέτρα ασφαλείας στο πλοίο αλλά και σε ολόκληρο το ναυπηγείο έχουν αυξηθεί.

ΥΠΕΣΤΕΙΛΑΝ ΤΗ ΣΗΜΑΙΑ ΤΟΥΣ!

Το θρίλερ με το μυστηριώδες Αμερικάνικο πλοίο, το οποίο μάλιστα έχει υποστείλει και την σημαία του για να μην δίνει στόχο,φαίνεται να συνεχίζεται, ενώ η είδηση,καταβάλονται προσπάθειες να μην διαδωθεί αν και πολλά άλλα blogs και sites την έχουν αναπαράγει , τα μεγάλα ΜΜΕ όμως την αποκρύπτουν.Η αποκάλυψη του planet-greece,μαθαίνουμε ότι έχει ενοχλήσει υψηλά ιστάμενα πρόσωπα στην Ελλάδα αλλά και στο εξωτερικό , προσπαθούν να ρίξουν τους τόνους , ενώ και το ΣΔΟΕ ετοιμάζεται να επέμβει,αν και κατά την άποψή μας το ΣΔΟΕ δεν είναι και η πλέον αρμόδια υπηρεσία για να εμπλακεί στην υπόθεση.

Σχολιάστε

Filed under Uncategorized

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Σύνδεση με %s