ΚΑΖΑΚΗΣ: ΜΟΝΟ ΜΕ ΕΥΡΥ ΜΕΤΩΠΟ Η ΚΑΘΟΔΟΣ ΣE ΕΚΛΟΓΕΣ (BINTEO)


ΣΕ ΕΞΕΛΙΞΗ ΔΙΑΛΟΓΟΣ ΜΕ ΚΑΜΜΕΝΟ ΚΑΙ ΜΕ ΑΛΛΟΥΣ

ΨΗΛΑ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΚΙ ΑΓΑΝΤΑ!

Πολιτικά καλοπροαίρετοι αγωνιστές είναι πρότυπο του μέλλοντος ! 

ΤΕΡΜΑ ΟΙ ΛΕΥΚΕΣ ΕΠΙΤΑΓΕΣ !

Από το ΕΠ.ΑΜ ακούτε τα ίδια με όσα σας λέμε καιρό τώρα από τα «Νεώτερα» (για όσους δεν το πρόσεξαν !)). Οντως δεν έχει κανένα νόημα να κατέβει κανείς σε στημένες «εκλογές» που θα προκηρυχθούν μόνον όταν ο Ψυχάρης και οι άλλοι ΑΛΗΤες πειστούν ότι μας «κορόϊδεψαν»  και ότι θα μπορέσουν να εκμαυλίσουν το «Νέο Αίμα» που φέρνει  η Αντίσταση στην πολιτική σκηνή.  Να τους κάνουν δηλαδή αδίστακτους απατεώνες μισέλληνες σαν τους 300 της Βολής.  Αυστηρή προϋπόθεση για συμμετοχή είναι το ευρύ αντιμνημονιακό μέτωπο, έτσι απλά όπως το περιγράφει ο Καζάκης.

«Πολιτικά καλοπροαίρετος» είναι εκείνος που σέβεται το κοινό στο οποίο απευθύνεται και τον έλληνα πολίτη προσπαθώντας να παγιώσει τη δημοκρατική κουλτούρα στην κοινωνία μας που τόσο υπέσκαψε το Σύστημα «παράγκα» ΠΛΑΣΤΟΚ, το Συστημα δηλαδή που τα τελευταία χρόνια περιλαμβάνει ΟΛΑ τα κόμματα.

Η λευκη επιταγή σε κομματόσκυλα είναι η συνταγη της καταστροφής μας. Πλέον δεν πάμε χύμα πισω από Αρχηγούς «φυλάρχους», αλλά  συναινουμε υπο προϋποθέσεις και μέσα από πολιτικους θεσμούς που εξασφαλίζουν ευρεία συμμετοχή, αλλά και την καταγραφή του αντιλογου σε όλα τα ζητήματα….

Μια τέτοια όμως επανεκίνηση για να στηριχτεί, απαιτεί ως προϋπόθεση την ΚΑΘΑΡΣΗ, η οποία εκκρεμεί καιρό τώρα. Τουλάχιστον από την εποχή Σημίτη που ο Τούρκογλου σκάρωσε το νόμο περί ΜΗ ευθύνης υπουργών… 

Θα έχουμε την ευκαιρία να ξαναμιλήσουμε γι αυτά τα ζητήματα…

Ορίστε και η ανακοίνωση του ΕΠ.ΑΜ. με την πολιτική τους εκτίμηση για τα γεγονότα του διημέρου

Οι πολίτες αψήφησαν την Κατάσταση Πολιορκίας

Ο διασυρμός της χώρας από το δωσιλογικό πολιτικό προσωπικό έφθασε στο αποκορύφωμά του το διήμερο της εθνικής επετείου 24-25 Μαρτίου. Τα διεθνή μέσα ενημέρωσης μιλούν πλέον για το ολοκληρωτικό καθεστώς της τρόϊκας και της κυβέρνησης Παπαδήμου στην Ελλάδα μετά την πρωτοφανή αστυνομοκρατία και βία στους δρόμους της Αθήνας και όπου αλλού έγιναν παρελάσεις, προκειμένου αυτοί που ξεπουλάνε τον λαό και την χώρα να …γλυτώσουν το τομάρι τους από οργή του λαού.

Παρ’ όλα αυτά, πολλοί Έλληνες πολίτες αψήφησαν το κράτος του Μνημονίου και το «μαύρο μέτωπο» των κοινοβουλευτικών δυνάμεων που το στηρίζουν και πήραν τους δρόμους με σημαίες και τραγούδια για την δημοκρατία, την ελευθερία, την εθνική ανεξαρτησία.

Το επίκεντρο των ειρηνικών διαδηλώσεων, με άλλους τρόπους αντίστασης και ανυπακοής αφού το κέντρο της Αθήνας γύρω από την πλατεία Συντάγματος ήταν αποκλεισμένο και αυστηρά φρουρούμενο, έγινε η Μαραθώνια Αντιμνημονιακή Πορεία στις 24 Μαρτίου, από τον Τύμβο του Μαραθώνα μέχρι το Καλλιμάρμαρο όπου πραγματοποιήθηκαν ομιλίες και οι συγκεντρωμένοι χόρεψαν παραδοσιακούς χορούς φωνάζοντας συνθήματα σε όλη την διάρκεια της πορείας κατά των μνημονιακών μέτρων και της κατοχής. Η όλη οργάνωση έγινε στα χνάρια των μαραθώνιων πορειών Ειρήνης του Λαμπράκη από το Μέτωπο των Αντιμνημονιακών Κινημάτων, στο οποίο από την Τετάρτη 21/3 συμμετείχε και το ΕΠΑΜ.

Στους συνδιοργανωτές ήταν, μεταξύ άλλων, πολλοί Δήμοι της Αττικής, το Κίνημα της Σπίθας, οι Αγανακτισμένοι-Αποφασισμένοι, η Δημοκρατική Αναγέννηση, το Άρμα Πολιτών, οι 300 Έλληνες κ.ά.

Όλα τα μέλη και οι φίλοι του Ενιαίου Παλλαϊκού Μετώπου (ΕΠΑΜ) απέδειξαν για μια ακόμη φορά ότι είναι μαχητές και θέλουν και μπορούν να δώσουμε όλοι ενωμένοι την μάχη των ανεξάρτητων ΚΙΝΗΜΑΤΩΝ.

Την Κυριακή, 25 Μαρτίου, το ΕΠΑΜ Αθήνας μαζί με το ΕΠΑΜ Καλλιτεχνών προετοίμασαν και πραγματοποίησαν συγκέντρωση-εκδήλωση στον χώρο μπροστά στην Παλαιά Βουλή, στο άγαλμα του Κολοκοτρώνη, μετά την παρέλαση που έγινε μπροστά στην άδεια πλατεία και τις δεκάδες διμοιρίες των ΜΑΤ. Οι συναγωνιστές/στριες του ΕΠΑΜ, με οργάνωση και περιφρούρηση κατάφεραν, κινούμενοι κατά ομάδες συντονισμένα στο κέντρο της πόλης, να παρακάμψουν τα αστυνομικά μέτρα και να «καταλάβουν» από νωρίς τον προαύλιο χώρο της Παλαιάς Βουλής. Στην συνέχεια, αφού τίμησαν  τον εθνικό Ήρωα, τραγούδησαν και χόρεψαν όλοι μαζί με όσους φίλους από άλλα κινήματα είχαν έρθει εκεί. Επίσης, ο ηθοποιός και φίλος του ΕΠΑΜ, Νίκος Καλογερόπουλος, διάβασε τον Λόγο του «Γέρου του Μωρηά» στην Πνύκα. Μετά το πέρας της εκδήλωσης, βαδίσαμε όλοι μαζί προς την Πανεπιστημίου και τα Προπύλαια για κατάθεση στεφάνου στο άγαλμα του Ρήγα Φεραίου. Οι τεράστιες δυνάμεις καταστολής που είχαν αποκλείσει την περιοχή, μη έχοντας καμιά δικαιολογία, δεν τόλμησαν να μας εμποδίσουν.

Την ίδια ώρα, σε άλλες περιοχές της Αθήνας και σε επαρχιακές πόλεις, όπως η Αγία Παρασκευή, τα Χανιά, η Θεσσαλονίκη και αλλού, τα μέλη του ΕΠΑΜ έδωσαν το παρών στις τοπικές δράσεις αντίστασης αποδοκιμάζοντας τους νενέκους και τους προσκυνημένους.

Καταγγέλλουμε την άθλια επιχείρηση πολιορκίας της δοτής κυβέρνησης του «μαύρου μετώπου» που δεν δίστασε να συλλάβει πολλούς διαδηλωτές, ανάμεσά τους και ΕΠΑΜίτες, οι οποίοι βάδιζαν ειρηνικά προς τους χώρους των παρελάσεων ή κολλούσαν αφίσες με το κάλεσμά τους.

Σε πείσμα κάθε τρομοκρατίας και προβοκατορολογίας που διέσπειραν τα μέσα μαζικής εξαχρείωσης επί ημέρες και των αριστερών μηχανισμών, οι οποίοι δια της απουσίας τους από το κέντρο της Αθήνας διευκόλυναν προεκλογικά το καθεστώς, οι πολίτες έδωσαν το παρών στους δρόμους, έσπασαν τον τρόμο και έστειλαν το μήνυμα ότι εδώ δεν είναι Αργεντινή…, δεν έχει ελικόπτερα, έχει φυλακή! Είπαν ένα μεγάλο ΟΧΙ στο νέο Ράϊχ της της Χρεοκρατίας και γιόρτασαν το ’21 συλλογικά και μαχητικά, εκφράζοντας το λαϊκό αίσθημα της φιλοπατρίας και της οργής απέναντι στο καθεστώς που προσπαθεί να εξαθλιώσει και να ποινικοποιήσει τις ζωές μας. Τους μισθούς, τις συντάξεις, τα μεροκάματα τα εξαφάνισαν. Δεν θα τους αφήσουμε να εξαφανίσουν και εμάς!

Το ’21 Ήταν η Αρχή, Έρχονται Αγώνες ξανά Παλλαϊκοί!

Ολοι Μαζί, Να Φύγουν οι Ναζί!

3 Σχόλια

Filed under Uncategorized

3 responses to “ΚΑΖΑΚΗΣ: ΜΟΝΟ ΜΕ ΕΥΡΥ ΜΕΤΩΠΟ Η ΚΑΘΟΔΟΣ ΣE ΕΚΛΟΓΕΣ (BINTEO)

  1. Παράθεμα: Ο Μπαράκ Ομπάμα, η Β. Κορέα και ο Ηράκλειτος « www.olympia.gr

  2. Γιατί θα πρέπει, ω αμερικανέ, να δεχτουμε το σύνηθες μπαρμπούτσαλο του προέδρου σου ? Τι σχέση έχει γεωστρατηγικά, πολιτικά-πολιτισμικα και οικονομικά η θέση της Ελλάδας με εκείνη της …Βόρειας Κορέας?? Η δεν έχει σημασία αυτο, παρά μόνον οι «αρχές» και το «ήθος» της αμερικανικής ηγεσίας, οι οποίες καθορίζουν τις αποφάσεις της…
    Να μας παραδώσετε τους λωποδύτες πράχτωρές σας εδώ, οι οποίοι ειναι και κυβερνήτες μας να τους κρεμάσουμε, «πολιτικά» εννοείται, αφού λένε «πολιτικά είναι τα εγκλήματά» – αν θέλετε μια πραγματική ελληνοαμερικανικη φιλία. Τα άλλα είναι χάντρες και καθρεφτάκια για ιθαγενείς…
    Ειπαμε να μην δεχόμαστε άλλο να μας κοροϊδεύει κανείς, ούτε οι αμερικάνοι. ))

  3. Παράθεμα: Τέσσερις κηδείες και ένας γάμος | αἰέν ἀριστεύειν

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Σύνδεση με %s