ΜΗΝ ΤΡΩΤΕ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΑ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΙΣΤΙΚΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ


ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ για το Ποπ κορν: «μια «υπερτροφή» γεμάτη αντιοξειδωτικά» ΑΠΟ

ΚΑΛΑΜΠΟΚΙ

ΜΕΤΑΛΛΑΞΗΣ

ΤΡΟΦΗ

ΓΙΑ ΑΠΟΒΛΑΚΩΜΕΝΟ ΠΡΟΛΕΤΑΡΙΑΤΟ!

ΜΕ ΤΗΝ ΚΟΚΑ ΚΟΛΑ ή ΑΝΕΥ?

ΤΟ ΤΙ ΚΑΙ ΠΩΣ ΤΡΩΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ (το πως και τι μαθαίνεις, πιστεύεις, ντύνεσαι, μιλάς, αγαπάς, τραγουδάς…επισης!) 

Υποστηρίζουν ότι το ποπ κορν, εφόσον δεν είναι φορτωμένο με λίπη και αλάτι, αποτελεί μια «υπερτροφή» με λίγες θερμίδες και ωφέλιμα αντιοξειδωτικά.

ΤΟ ΔΟΛιο ΑΠΕ, ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΟ ΟΧΗΜΑ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑΣ ΤΩΝ ΗΠΑ, ΜΕΤΑΔΙΔΕΙ «ΠΙΠΕΣ»:

«….O καθηγητής χημείας στο Πανεπιστήμιο του Σκράντον Τζο Βίνσον, ειδικός στην ανάλυση κοινών τροφών, εξήγησε στους συναδέλφους του ότι οι πολυφαινόλες – ένας τύπος αντιοξειδωτικού που συνδέεται με την πρόληψη του καρκίνου- απαντώνται σε πολύ μεγάλη συγκέντρωση στο ποπ κορν, το οποίο περιέχει μόλις 4% νερό, όταν το φρέσκο καλαμπόκι αποτελείται από νερό σε ποσοστό 90%.

«Το ποπ κορν είναι το τέλειο σνακ: είναι το μοναδικό που αποτελείται από 100% μη επεξεργασμένα δημητριακά ολικής άλεσης», δήλωσε ο Βίνσον. «Όλα τα υπόλοιπα δημητριακά είναι επεξεργασμένα και αραιωμένα με άλλα συστατικά και, παρόλο που αποκαλούνται «ολικής άλεσης», αυτό σημαίνει απλώς ότι πάνω από το 51% τους βάρους του προϊόντος είναι ολικής άλεσης».

Οι πολυφαινόλες συσχετίζονται τόσο με την προστασία από συγκεκριμένες μορφές καρκίνου όσο και με τη μείωση των καρδιαγγειακών παθήσεων. Επιπλέον, καθώς είναι 100% ολικής άλεσης, το ποπ κόρν αποτελεί και σπουδαία πηγή φυτικών ινών. «Μία μερίδα ποπ κορν παρέχει πάνω από το 70% της ημερήσιας πρόσληψης δημητριακών ολικής άλεσης», εξηγεί ο Βίνσον. «Ο μέσος άνθρωπος λαμβάνει μόλις μισή μερίδα την ημέρα, οπότε το ποπ κορν θα μπορούσε να καλύψει το κενό αυτό με πολύ ευχάριστο τρόπο».

Όλα αυτά αφορούν φυσικά το σκέτο ποπ κορν, χωρίς πολύ αλάτι, βούτυρο ή λάδι – συστατικά που ακυρώνουν τα ωφέλη του. Πρόσφατη έρευνα του αμερικανικού Κέντρου της Επιστήμης προς το Κοινό Όφελος αποκάλυψε ότι ένας μικρός «κουβάς» ποπ κορν από αυτούς που πωλούνται στους κινηματογράφους, περιέχει 670 θερμίδες, ενώ ο μεγάλος «κουβάς» θα σας επιβαρύνει με 1.200 θερμίδες και 60 γραμμάρια κορεσμένου λίπους, ποσότητα τριπλάσια από τη συνιστώμενη ημερήσια!

Το σκέτο ποπ κορν χωρίς περιττό λίπος, περιέχει μόλις 30 θερμίδες ανά φλιτζάνι…»

ΓΙΑΤΙ ΜΑΣ ΤΑΪΖΟΥΝ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΡΑΧΤΩΡΕΣ ΤΟΥΣ

 ΤΙ ΦΟΒΑΤΑΙ Η Wall Street Journal…

Έντονο προβληματισμό για την πολιτική κατάσταση στην Ελλάδα, σε συνδυασμό με την αναγκαιότητα να τηρηθεί αυστηρά το νέο πρόγραμμα διάσωσης της χώρας μας, εκφράζει σε χθεσινό της άρθρο η αμερικανική εφημερίδα Wall Street Journal.

Στο δημοσίευμά κινδυνολογεί γράφοντας οτι «αρκετοί «βλέπουν» πολιτική αστάθεια μετά τις εκλογές στην Ελλάδα» … Αναφέρεται στις έντονες αντιδράσεις των Ελλήνων στα μέτρα λιτότητας, στα επεισόδια στις παρελάσεις της 25ης Μαρτίου αλλά και την  φθορά που εμφανίζουν τα δύο μεγάλα κόμματα στις δημοσκοπήσεις: «Οι εκλογές αν και δεν έχουν ακόμα προγραμματιστεί αλλά αναμένονται τον Απρίλιο ή τον Μάιο, φαίνεται να λαμβάνουν την μορφή μιας δημόσιας εξέγερσης εναντίον του πολιτικού κατεστημένου στην Ελλάδα, το οποίο έχει στηρίξει τις πολιτικές λιτότητας ως αντάλλαγμα για την οικονομική στήριξη από την Ευρώπη και το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο».

Και συνεχίζει η εφημερίδα γράφοντας πως «το μισό ελληνικό εκλογικό σώμα ετοιμάζεται να ψηφίσει ‘ριζοσπαστικές’ ομάδες της αντιπολίτευσης που εκτείνονται από σοβιετικού τύπου κομουνιστές έως αντιμεταναστευτικούς νεοναζί». Κάτι που … «θα μπορούσε να οδηγήσει σε αυξανόμενη πολιτική αστάθεια ακόμη και αν τα καθιερωμένα κόμματα προσκολληθούν στην εξουσία, υπονομεύοντας τη δυνατότητα της Ελλάδας να θεσπίσει τις δραστικές περικοπές των δαπανών και τις οικονομικές διορθώσεις που ζητούν οι πιστωτές της»

Φοβούνται δηλαδή μήπως χάσουν την ελλαδάρα μας, το εισόδημά σου και την όποια περιουσία σου, αλλά και την δημόσια περιουσία μας που την δέσμευσαν ΟΛΗ με το εγγλέζικο δίκαιο στο Β’ Μνημόνιο,  μέσα απ’ το στόμα τους !

ΣΗΜΕΙΩΣΗ. Και τι κάνουν οι ευρωπαίοι μέσα σ’ αυτά ?  Είναι οι μεσολαβητές των αγγλοαμερικάνων που ορίζουν τη χώρα μας και επιβάλουν εδώ τον πολιτισμό τους. Είναι δε μεσολαβητές στην καταστροφη μας χωρίς να το έχουν επιλέξει σε επίπεδο κυβερνήσεών τους, αλλά επειδή τους έχει εκβιαστικά επιβληθεί από τους εντολείς του ΓΑΜΑΠ μας αμερικανοεβραίους τραπεζαλήτες, ναι αυτοί που έχουν τους Οίκους και τις αγορές δικές τους και που κατέχουν την κυβέρνηση στην Ουάσινγκτων. 

Αυτοί οι αγγλοαμερικάνοι περιούσιοι λοιπόν με την ίδια επιχείρηση ΟΛΟΚΑΥΤΩΜΑΤΟΣ στην Ελλάδα επιτίθενται εναντίον του ευρώ και της Ευρώπης περιορίζοντας την ανομολόγητη τάση της να αυτονομηθεί οικονομικά απο το δολάριο και να χειραφετηθεί πολιτικά. Μέχρις στιγμής απλώς τους καθυστερούν, ενώ δείχνει να έχει παρέλθει ο άμεσος κίνδυνος από μια άτακτη ελληνική χρεωκοπία για τις τράπεζες της ευρωζώνης, άσχετα δηλαδή από τις κινδυνολογίες των μεν και των δεν.

Εμείς ως λαός και έθνος ελληνικό έχουμε υποχρέωση να τους παρατήσουμε σύξυλους και να αποχωρήσουμε από το «παιχνίδι», τον πόλεμο καλύτερα ανάμεσά τους για να γλύψουμε τις απίστευτες πληγές που μας προκάλεσαν και γρήγορα να ανασυγκροτήσουμε ισχυρο ελληνικό κράτος με σταθερή και πλούσια οικονομία. Να προκόψουν πάλι μετα από χρόνια ελληνικές οικογένειες και να φέρουμε πίσω ακόμη όσους τώρα φεύγουν τρέχοντας…

Σχολιάστε

Filed under Uncategorized

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s