ΑΠΟΠΗΓΑΔΙ «Σήμερα Εμείς – Αύριο Εσείς»


ΣΤΑ ΟΠΛΑ ΑΔΕΡΦΙΑ!!! Ο ΑΓΏΝΑΣ ΤΗΣ ΑΠΕΛΕΥΕΡΩΣΗΣ ΣΥΝΕΧΊΖΕΤΑΙ!!!

ΛΥΚΟΦΩΛΙΑ ΑΝΤΑΡΤΩΝ

ΟΛΕΣ οι επενδύσεις τους παράνομες είναι. Απευθείας αναθέσεις, οι ανάδοχες εταιρείες κομίζονται τον πλούτο, μιζώνονται οι προδότες, περιβαλλοντικές μελέτες ΔΕΝ γίνονται. Ποσώς ενδιαφέρονται οι εταιρείες για το περιβάλλον, τα κέρδη μόνο τους κόπτουν. Ποσώς ενδιαφέρει και τους προδότες η χώρα, την μίζα τους την έλαβαν, τα σεντούκια τα γέμισαν, την βίλλα τους την έχουν χτισμένη αλλού, εκτός καταστραμμένων περιοχών.

Και από την επέλαση τους οι βάρβαροι αφήνουν πίσω ένα ζημιωμένο δημόσιο -δεν έχει λαμβάνειν η χώρα μερίδιο ούτε από την αγοραπωλησία ούτε φυσικά από τα κέρδη-, και τους κατοίκους χωρίς βουνά, χωρίς δάση, χωρίς αέρα, χωρίς νερό, χωρίς περιβάλλον!!!

Όλες οι συμφωνίες των προδοτών κατά τον ίδιο τρόπο κλείνονται.

Καμία επένδυση από την μιζαδόρα αυτή κυβέρνηση. Θα ξεκουμπιστούν πρώτα οι απάτριδες και μετά θα αξιοποιήσουμε τον πλούτο μας. Οι κάτοικοι των περιοχών. ΜΟΝΟΙ ΤΟΥΣ!!!

Στεφανία Λυγερού

Η ταινία για το Αποπηγάδι βασίστηκε σε αληθινά video,  φωτογραφίες και έγγραφα, από τον αγώνα των κατοίκων και των αλληλέγγυων πολιτών, για τη διάσωση του Αποπηγαδιού. Πιθανά προβλήματα (σταματήματα, τρεμάμενη εικόνα, κλπ) καθώς βλέπετε την ταινία, συνήθως οφείλονται σε αργό ίντερνετ. Όσοι – όσες επιθυμούν να έχουν την ταινία σε πλήρη ανάλυση – ποιότητα, μπορούν να επικοινωνήσουν στο  το e-mail: spinakantanos@gmail.com

Σχολιάστε

Filed under Uncategorized

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Σύνδεση με %s