ΚΟΝΤΡΑ ΣΤΙΣ «ΠΡΑΣΙΝΑΔΕΣ» Η ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΣΤΗΝ ΑΡΚΑΔΙΑ(βιντεο Μεγάλης Οργής) !


ΜΕ ΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΤΩΝ ΠΑΡΑΔΟΣΕΩΝ…))

ΜΑΦΙΟΖΟΙ!

ΠΗΓΑΝ ΝΑ ΠΕΡΑΣΟΥΝ ΕΡΓΟ ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑΤΙΚΑ

«ΠΕΡΙΕΡΓΟΣ «ΜΕΤΑΜΟΝΤΕΡΝΟΣ ΤΣΟΠΑΝΗΣ Ο ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑΣ!

Δεν έμεινε τίποτα όρθιο μέσα στην μεγάλη αίθουσα του Πνευματικού Κέντρου Τρίπολης όπου συνεδρίαζε το ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟ. ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ Πελοποννήσου. Έφυγαν τραπέζια καρέκλες, ποτήρια ,μπουκάλια και ότι άλλο έβρισκαν μπροστά τους οι αφηνιασμένοι κάτοικοι της Μαντινείας.   Κάποιος πήγε και έριξε ένα ποτήρι με νερό στο πρόσωπο του Περιφερειακού Συμβούλου Αρκαδίας κ.Μπεντεβή.

Αμέσως επενέβησαν δυο-τρεις και αναποδογύρισαν κάποια τραπέζια που καθόντουσαν οι περιφερειακοί σύμβουλοι. Αυτό ήταν . Σε χρόνο ρεκόρ η αίθουσα είχε γίνει καλοκαιρινή . Μάλιστα είχαμε ακόμα και σοβαρά τραυματισμένο από τα ιπτάμενα αντικείμενα που είχαν κατακλύσει την αίθουσα . Ένας υπάλληλος της Περιφέρειας χτύπησε σοβαρά στο μάτι με την κόχη εκσφενδονισμένου τραπεζιού και μεταφέρθηκε εσπευσμένα με ασθενοφόρο στο νοσοκομείο κινδυνεύοντας να χάσει το φως του.

ΟΥΔΕΙΣ ΕΜΠΙΣΤΕΥΕΤΑΙ ΤΟΝ ΦΙΛΟΣΚΟΠΙΑΝΟ ΒΡΩΜΙΑΡΗ

Τα πνεύματα ηρέμησαν, μετά από πολλή ώρα με την επέμβαση ισχυρής αστυνομικής δύναμης και διμοιρίας των ΜΑΤ. Ο αντιπερειφερειάρχης Αρκαδίας Βαγγέλης Γιαννακούρας προβάλεται ότι είναι κατά της έγκρισης της Μονάδας Παραγωγής Ενέργειας και ο Περιφερειάρχης Πέτρος Τατούλης  υπέρ (δήθεν με επιφυλάξεις), φυγαδεύτηκαν με την προστασία ισχυρής αστυνομικής δύναμης λίγο πριν τα μεσάνυχτα.

Η οργή του κόσμου ξεχείλισε με την μονάδα βιοαερίου που πάει να λειτουργήσει στην περιοχή της Μαντινείας. Ο κόσμος δεν εμπιστεύεται τον γυφτοεπιχειρηματία που πάει να κάνει την επένδυση γιατί μια  κτηνοτροφική μονάδα που έχει στην περιοχή έχει βρωμίσει κυριολεκτικά όλον τον τόπο.  Εχει δε και την ολόπλευρη υποστήριξη του Σύριζα για κάποιο λόγο.  Και ενώ οι μονάδες βιομάζας και βιοαερίου είναι πραγματικά εξαιρετικά ωφέλιμες αν λειτουργήσουν σύμφωνα με αυστηρή περιβαλλοντική μελέτη, ο κόσμος της περιοχής ορθώς δεν μασάει και απαιτεί μέτρα προστασίας και ελέγχου.  Ο απλός αγροτικός κόσμος, φάνηκε ότι δεν είναι μαλάκας και ανησυχεί για το τι πάει να γίνει στην περιοχή του.  Η κατάσταση βγήκε εκτός ορίων όταν ο Περιφερειάρχης πρότεινε το σώμα να υπερψηφίσει την ΜΠΕ της μονάδας βιοαερίου στην περιοχή Μπέρμπερη  παρ’ όλες τις αρνητικές παρατηρήσεις των υπηρεσιών, των συμβούλων και των κατοίκων.

Σχολιάστε

Filed under Uncategorized

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s