Η ΕΛΛΑΣ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΑΜΥΝΤΙΚΑ ΑΝΥΠΑΡΚΤΗ


«Μία από τις χώρες του ΝΑΤΟ δεν θα έλθει στη διάσκεψη για την αντιπυραυλική άμυνα λόγω οικονομίας»

Μία από τις χώρες του ΝΑΤΟ δεν θα έλθει στη διάσκεψη για την αντιπυραυλική άμυνα λόγω οικονομίας

ΟΙ ΡΩΣΟΙ ΜΑΣ «ΚΑΡΦΩΝΟΥΝ»!

Η σειρά μας να επιδεικνύουμε παλιοσίδερα ως στρατό…

Μία από τις ευρωπαϊκές χώρες του ΝΑΤΟ δεν θα έλθει στη διάσκεψη για την αντιπυραυλική άμυνα στη Μόσχα για λόγους οικονομίας, μετέδωσε η «Φωνή της Ρωσίας»
Αυτό ανακοίνωσε σήμερα σε συνάντηση με τους ακολούθους άμυνας των ξένων πρεσβειών στη ρωσική πρωτεύουσα ο διευθυντής της Κεντρικής διεύθυνσης διεθνούς στρατιωτικής συνεργασίας του υπουργείου Άμυνας της Ρωσίας Σεργκέι Κοσελιόφ. «Προς το παρόν μόνο μία χώρα δεν είναι σε θέση να λάβει μέρος στη διάσκεψη, δεν θα την κατονομάσω για ηθικούς λόγους, αλλά είναι ευρωπαϊκό κράτος, μέλος του ΝΑΤΟ και όχι οι ΗΠΑ», είπε ο Κοσελιόφ.
Δηλαδή οι ρώσοι «καρφώνουν» και τα αφεντικά μας. Και είναι φυσικό ! Γιατί ποιοί άλλοι αν όχι οι αμερικάνοι από την Πρεσβεία υπαγόρευσαν στο χτικιάρη το Δήμα ΥΠ.ΕΞ. να απαγορεύσει στον Πούτιν να επισκεφθεί το Αγιο Ορος πασχαλιάτικα ??  
Δείτε και την εικόνα της εγκατάλειψης των Ενόπλων Δυνάμεων από τους νεογενίτσαρους κυβερνητες που θα ‘θελαν να ζητήσουν την ψήφο μας. Και μην ξεχνάτε ένα βασικό πράγμα. Οτι την κατάσταση αυτή την επεδίωξαν, την προπαγάνδισαν μέσα από τα κανάλια τους και από τα σχολεία μας, την προετοίμαζαν επί δεκαετίες ΟΛΗ Η ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΤΑΞΗ και οι ΑΛΗΤ ολιγάρχες της ελλαδάρας.

ΑΣΚΗΣΗ «ΣΚΟΥΡΙΑΣΜΕΝΟΣ ΑΙΓΙΑΛΟΣ»…

Θα μπορούσαμε τώρα να μετονομάσουμε την κλασσική αποβατική μας άσκηση σε "Σκουριασμένος Αιγιαλός" ! ((

Μια εικόνα για την οποία φυσικά οι μόνοι που δεν ευθύνονται είναι τα στελέχη των Ε.Δ. που καθημερινά πρέπει και να θρέψουν τις οικογένειές τους με μισθούς-φιλοδωρήματα, αλλά και να υπερασπίσουν μια ολόκληρη χώρα.

Οι φωτογραφίες που δημοσιεύουμε, μιλάνε μόνες τους, γράφει το defence net. 

Η άσκηση αποβατική. Τα αποβατικά πλοία σε «μαύρο χάλι». Νομίζεις ότι μόλις τα έβγαλαν από νεκτροταφεία πλοίων και τα πήγαν στο τελευταίο ταξίδι τους.

Η σκουριά επάνω στα σκάφη είναι περισσότερο από το χρώμα τους, κλασικό δείγμα εγκατάλειψης.

Σκαριά είτε εποχής Β’ΠΠ είτε σχετικά νεότευκτα, όπως τα αρματαγωγά, αλλά παρατημένα στη τύχη τους στους ανέμους και στην αρμύρα της θάλασσας. Εξευτελιστικές εικόνες για τον ένδοξο Πολεμικό Ναυτικό.

Και βέβαια να πούμε και για τα «ταξί μάχης» τα M113 του Ελληνικού Στρατού: Τόσο σκουριασμένες ερπύστριες και τροχούς δεν έχουμε δει παρά μόνο σε νεκτροταφεία παλαιών σοβιετικών ή δυτικών αρμάτων. Kαλά, για την κατάσταση των μετάλλων στον καταπέλτη του αρματαγωγού, δεν συζητάμε…

Θα μπορούσαμε να πούμε πολλά περισσότερα, αλλά σταματάμε εδώ (και συγγνώμη που σπάσαμε την «βιτρίνα» με την άσκηση στη Δοκό – την επόμενη φορά να την κάνουν στη Σαλαμίνα, μην κουράζονται να πάνε μέχρι την Ύδρα…).

Οι ευθύνες των πολιτικών είναι βαριές και οποιαδήποτε ατυχής έκβαση επεισοδίου ή «θερμής» κλιμάκωσης θα τους βαραίνει 100%, όσο και αν χρησιμοποιήσουν αργυρώνητα ΜΜΕ για να αποσείσουν τις ευθύνες τους, όπως έκαναν στα Ίμια…

Για την ιστορία η άσκηση πραγματοποιήθηκε από 02 έως 05 Απριλίου 2012, στην Περιοχή Ευθύνης της Τακτικής Διοίκησης του 41 Συντάγματος Πεζικού στη Σαμοθράκη.  Στην άσκηση συμμετείχε προσωπικό Μονάδων και Ανεξάρτητων Υπομονάδων της 32 Ταξιαρχίας Πεζοναυτών και της Τακτικής Διοίκησης του 41 Συντάγματος.

Σχολιάστε

Filed under Uncategorized

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Σύνδεση με %s