«ΦΕΜΙΝΙΣΤΡΙΕΣ» ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΑΝΔΡΙΚΟΥ ΑΥΝΑΝΙΣΜΟΥ!


Οι FEMEN κατέλαβαν το καμπαναριό της Αγίας Σοφίας στο Κίεβο

Οι FEMEN κατέλαβαν το καμπαναριό της Αγίας Σοφίας στο Κίεβο

«Η ΜΑΛΑΚΙΑ ΩΣ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ» !

Οι πορτοκαλένιες ακτιβίστριες του ουκρανικού κινήματος FEMEN απαιτούν να χαρακτηρισθεί ο αντρικός αυνανισμός γενοκτονία των μελλοντικών γενεών, αντιδρώντας κατά τον τρόπο αυτό στην πρόταση να απαγορευθούν πλήρως οι αμβλώσεις, που κατατέθηκε στην Βερχόβνα Ράντα της Ουκρανίας από έναν από τους βουλευτές της.

Πέντε μετέχουσες στο κίνημα κατέλαβαν στις 10 Απριλίου το καμπαναριό της Αγίας Σοφίας στο Κίεβο και δήλωσαν με οργή από το ύψος αυτό: «ΔΕΝ γεννάμε για εσάς»! (σσ. δηλαδή να πάψουν τα σοβαρά κράτη να επιδοτούν από το 2–3 παιδί ?? ). Κατά τη γνώμη των ακτιβιστριών του κινήματος υπάρχει «εγκληματική συνωμοσία της Εκκλησίας και του κράτους»…στο βαθμό, που λίγο πριν τον βουλευτή στη Βερχόβνα Ράντα την ίδια πρόταση για πλήρη απαγόρευση των αμβλώσεων έκαναν εκπρόσωποι της Εκκλησίας.

Τα όργανα της τάξης χρειάστηκαν περίπου μία ώρα για να φτάσουν σ’ αυτές τις αρχηγούς διαδηλώτριες και να τις οδηγήσουν στο αστυνομικό τμήμα διότι είχε μαζευτεί πλήθος που χάζευε και φωνασκούσε χωρίς να καταλαβαίνει τι συμβαίνει. Ολα τα παραπάνω δεν φαίνεται να έχουν άλλο νόημα άλλο από την προσπάθεια δημιουργίας κινήματος εναντίον της ρωσικής επικράτησης στην Ουκρανία.

Οι ξένες υπηρεσίες της Δύσης δηλαδή, στρατολογούν 5-6 «καλτσοδέτες» σαν την Καϊλη και τις δείχνουν γυμνές στις κάμερες μέσα από «προοδευτικά αιτήματα» συχνά ανυπόστατα, αλλά μέχρι τώρα δεν μασάνε ο κόσμος για να αποκτήσουν οπαδούς.  Αποκτούν όμως έτσι κοινό στα κουραδοκάναλα που οι  ίδιοι ελέγουν.

Γιατί, ποιός εμπόδισε ποιάν να κάνει έκτρωση σήμερα και για ποιό λόγο άλλωστε… Οι παπάδες παντού επιμένουν για λόγους αρχής στα δικά τους χωρίς να πείθουν κανέναν και καμμία. Βάζουν και κανέναν Καρατζαχίτλερ να καταθέσει καμμιά πρόταση νόμου, ή ντροπολογία, κουβέντα να γίνεται δηλαδή για το πατριωτικό τους προφίλ…  

Σχολιάστε

Filed under Uncategorized

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s