ΓΥΦΤΟΠΑΣΟΚΟΣ ΦΙΛΟΣ ΤΟΥ ΑΚΗ ΚΟΠΡΙΖΕΙ ΣΤΑ ΘΕΙΑ !


Ιησούς Χρήστος και Άκης Τσοχατζόπουλος βίοι παράλληλοι ;

 ΤΟ ΜΟΙΡΟΛΟΪ

Μεγάλη Πέμπτη 33μ.Χ. πορεία του θεανθρώπου στον δρόμο που οδηγούσε στον Γολγοθά με αποτέλεσμα την Σταύρωση και απώτερη προσδοκία την Ανάσταση Του. Ιστορική αναδρομή σε μια χιλιοειπωμένη ιστορία. Κυριακή των Βαΐων Τον υποδέχτηκε ο λαός με Δάφνες και με Ωσαννά και μετά από μερικές ημέρες ο ίδιος λαός φώναζε μπροστά στους φαρισαίους και στους τελώνες ‘’Άρον Άρον, σταύρωσον αυτόν’’. Ο Αρχιερέας Καϊάφας διερρήγνυε τα ιμάτια του από….. αγανάκτηση και οργή, όταν ο Ιησούς αυτοαποκαλέστηκε Υιός του Θεού. Την συνέχεια την ξέρουμε όλοι, με συνοπτικές διαδικασίες οδηγήθηκε στον Θάνατο Του παίρνοντας τις αμαρτίες όλου του κόσμου επάνω Του.

ΟΛΟΙ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΚΡΕΜΑΛΑ!

 Μεγάλη Πέμπτη 2012 μ.Χ πορεία του Άκη Τσοχατζόπουλου στα κρατητήρια ανηλίκων της ΓΑΔΑ. Σε όλη την διάρκεια της θητείας του τα κομματικά στελέχη -και όχι μόνο- κρατούσαν δάφνες και βάγιες στο πέρασμα του πρώην Υπουργού και παραλίγο Πρωθυπουργού και του φώναζαν «Μεγάλε»!. Πολλοί από αυτούς που τον δόξαζαν τις ήμερες τις παντοδυναμίας του,λένε σήμερα με βροντερή φωνή ‘’Άρον Άρον, σταύρωσον αυτόν’’ μπροστά σε τελώνες και φαρισαίους που κάνουν ότι δεν ήξεραν. Νομίζουν πως εμείς ξεχάσαμε. Οι πρώην και νυν αρχιερείς του ΠΑΣΟΚ και της ΝΔ δήλωναν από καιρό σε καιρό για κάθε σκάνδαλο που έσκαγε ‘’όποιος έχει στοιχειά να τα πάει στον εισαγγελέα’’ και διαρρήγνυαν τα ιμάτια τους ότι δεν γνώριζαν κάτι .

Ούτε για Siemens, ούτε για εξοπλισμούς, ούτε για τα κομματικά ταμεία, ούτε για χρηματιστήρια, ούτε για δομημένα ομόλογα ,ούτε για παράνομες συνταξιοδοτήσεις. Σε όλα αυτά συσταθήκανε επιτροπές από την βουλή και όλοι βγήκανε λάδι.

Και αφού σε αυτή την χώρα ευτυχώς έχει μείνει όρθια μόνο η Δικαιοσύνη (ΣΣ. Φαντάσου δηλαδή να μην είχε μείνει «όρθια» .. ))) , οι πολιτικοί μη μπορώντας να κάνουν κάτι άλλο λάβανε την απόφαση να Σταυρωθεί ο Άκης και μαζί του να πάρει όλες τις αμαρτίες του πολίτικου συστήματος.

Τον πέταξαν στην Αρένα, μεγάλη πέμπτη του φόρεσαν το αγκάθινο στεφάνι με την επιγραφή του διεφθαρμένου και κόκκινη χλαμύδα χαρακτηρίζοντας τον παραλίγο πρωθυπουργό και είναι έτοιμοι να τον σταυρώσουν. Τον καταγγέλλουν μάλιστα με σθεντόρια φωνή, ελπίζοντας όμως πως δεν θα Αναστηθεί. Όμως Άκης είναι αυτός ποτέ δεν ξέρεις τι μπορεί να κάνει!!!!!
Κ.Π.Λ.
Από http://aigaleo-blog.blogspot.com/

ΣΗΜΕΙΩΣΗ. Ο Ακης βρίσκεται στη θέση του Μενιου, ο οποίος τήρησε την Ομερτα της Μαφίας ως μοναδικός πολιτικος κατηγορούμενος του δήθεν «βρώμικου» 89. Λουμπιναριά και οι δύο που μοίραζαν φράγκα σ’ όσους τους έγλυφαν συντηρώντας συμμορίες και επεκτείνοντας τη διαφθορά και τη Διαπλοκή με την ΑΛΗΤ παντού. Ο Κουτσόγιωργας ο χουντικός, αντιπρόεδρος  κι αυτός του Αντρέα μια «προσωπικότης» παραπλήσια με εκείνη του Τζοχατζό, «έσκασε» από καρδιά μέσα στην αίθουσα του Ειδικού Δικαστηριου χωρίς να ξεσκεπάσει τα άλλα πραχτώρικα ομόσταυλα της ΣΙΑ. Κανείς άλλος δεν τιμωρήθηκε δηλαδή απ’  αυτούς τους «πρωτοκλασάτους» τους ΠΛΑΣΤΟΚ, που μας τελειώνουν τώρα ως κράτος και ως έθνος….

Σχολιάστε

Filed under Uncategorized

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s