ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΚΡΑΤΙΑ ΦΤΟΥ ΚΙ ΑΠ’ ΤΗΝ ΑΡΧΗ !…


ΞΕΡΩ, ΦΤΑΙΕΙ Η ΜΕΡΚΕΛ ΚΑΙ ΤΟ Δ’ ΡΑΪΧ !

ΑΠΟ ΑΗΔΙΑ ΘΑ ΨΟΦΗΣΟΥΝ ΟΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ !

ΕΥΡΩΔΟΛΑΡΙΟ

ΚΑΙ ΧΟΥΝΤΑ ΑΜΕΡΙΚΑΝΑ

ΩΣ ΚΑΡΒΟΥΝΙΑΣΜΕΝΟ ΜΠΟΥΡΛΟΤΟ ΣΤΑ ΥΦΑΛΑ ΤΟΥ ΕΥΡΩ

H καταστροφή της ελλαδάρας εξυπηρετεί την επίθεση των αμερικάνων εναντίον της ευρωζώνης, που θα μας φέρει ξανά την πούρα αμερικανοκρατία, ακριβώς όπως λέμε κοντά τρία χρόνια τώρα.  Πέρα δηλαδή από την οικονομικίστικη λογική της αλωσης κατά ΔΝΤ, έχουμε επιπλέον τη γεωστρατηγική σκοπιμότητα που επιβάλει τον αφανισμό του έθνους των ελλήνων και την ισοπέδωση του προνομιακού οικοπέδου «η Ωραία Ελλάς» από κάθε κτίσμα μας που θυμίζει την ιστορία και τον πολιτισμό του τόπου τούτου (ναι, ακόμη κι απ’ τη ζωνντανή τη γλώσσα μας που υψώθηκε πάνω απ’ όλες τις άλλες που μίλησε ο πλανήτης γη). 
Δηλαδή για να το κάνουμε λιανά, το Δε Μώλλ δεν τους πειράζει να υπάρχει, ούτε το Στάρ κουραδοτσάνελ, ούτε ο Σάκης Ρουβάς και το Νιού Γιόρκ Κόλετζ σε εγκαταστάσεις κοτέτσι…  Αλλά να υπάρχουν καλά οργανωμένα ελληνικά εκπαιδευτηρια και λειτουργικοί θεσμοί του δικού μας πολιτισμου ισοδυναμεί με …εθνικισμό, καθυστέρηση κλπ
Το τέλος μας αυτο είναι μελετημένο-μεθοδευμένο και προετοιμάζεται 20 τουλάχιστον χρόνια από τους αγγλοαμερικανοϊσρΑΛΗΤες και τους εδώ συνεργάτες τους της ΑΛΗΤ. Παρακολουθείται δε ως «πείραμα» όπως μας αποκάλυψε το Παγκόσμιο Κάθαρμα Γκιοργκάκις κατά την ανάληψη των καθηκόντων του…  Κατά πως προβλέπαμε τότε αφού «στραγγίξουν» την πραγματική οικονομία από κάθε μορφή ρευστότητας κι έχοντας πετάξει τους μισούς έλληνες στην ανεργία θα έχουμε μια ενδιάμεση περίοδο με «ευρωδραχμή», ή «ευρωδολάριο»(αν βρούμε μιμητές)  και μετά πίσω στη δεκαετία του 50 με τεχνοφασισμό στο φούλ, αν δεν γίνει και εμφύλιος…  Αυτή είναι η λογική τους, όπως την καταλαβαίνουν όσοι τους έχουν σπουδάσει,  προκειμένου να οικειοποιηθούν περίπου τσάμπα, την ακίνητη περιουσία, την ενέργεια, το υπέδαφος, τα μνημεία μας…  Τελευταία λοιπόν ολοένα και περσότεροι παρατηρητές των καιρών  έρχονται στα λόγια μας, ενώ καταλαγιάζει και η (κατά)μαυρη προπαγάνδα των αμερικανοτσολιάδων που παίζουν το φτηνιάρικο έργο «οι γερμανοί ξανάρχονται» στο ρόλο του επαναστάτη των «συμμάχων».. 
Από τον Βασίλη Μπόνιο

Κι ενώ ο Άκης Τσοχατζόπουλος οδηγείται στον Κορυδαλλό κυρίως για τις «γερμανικές» και «ρωσικές» μίζες  η «ελληνική» κυβέρνηση είναι έτοιμη να παραλάβει «δωρεάν» 400 μεταχειρισμένα τεθωρακισμένα M1A1 Abrams από τις ΗΠΑ!

Και στο καπάκι καμιά 50αριά μεταγωγικά ελικόπτερα UH-60L Blackhawk επίσης αμερικανικά.

Κατ’ αρχήν κανείς δεν σου χαρίζει τίποτε. Δωρεάν, στα εξοπλιστικά ιδιαίτερα, δεν υπάρχει. Το γεγονός ότι αδειάζουμε προκλητικά τους Γερμανούς από τους οποίους προμηθευόμασταν τα Leopard σημαίνει ότι τους θεωρούμε ξοφλημένους και ειδικά τη Μέρκελ. Κι αυτό παρότι είναι γνωστό ότι η κρίση που βιώνει η Ευρώπη ξεκίνησε από το φαλιμέντο αμερικανικών τραπεζών.

Δηλαδή παίζει το σενάριο η πολύ πιθανή ήττα του Σαρκοζί να συμπαρασύρει στην έξοδο και τη Μέρκελ και οι δικοί μας που είναι «γάτες με πέταλα» σπεύδουν να ορκισθούν πίστη στην υπερατλαντική σύμμαχο με φόντο και το περίφημο πετρελαικό τρίγωνο Ελλάδας-Κύπρου-Ισραήλ.

Οι Γερμανοί από την άλλη, όλο και πιο λίγο κάνουν αισθητή τα παρουσία τους στην Ελλάδα. Προφανώς (ξανά)διαπίστωσαν δύο πράγματα α) ότι έχουν να κάνουν με  ένα άναρχο μπουρδέλο, που το διοικούν πολλές επιμέρους μαφίες και συμφέροντα, το οποίο έχει αντικαταστήσει το επίσημο κράτος και β) ότι η χώρα μας είναι πηγάδι χωρίς πάτο στο οποίο οι ίδιοι μπορούν να έχουν πρόσβαση μόνο με εταιρείες που λαδώνουν και διαπλέκονται με ντόπιους καρχαρίες, όπως η Siemens. Δεν είναι άλλωστε τυχαίο ότι η Μέρκελ αφήνει τον Χριστοφοράκο να κυκλοφορεί ελεύθερος στη χώρα ενώ αδιαφορεί και για τον Καραβέλα. Ακόμη και οι ποινές-χάδι που επέβαλλαν τα γερμανικά δικαστήρια στα στελέχη της Μίζενς  θα μπορούσαν να εκληφθούν και ως επιβράβευση των μεθόδων που χρησιμοποίησε η εταιρεία.

Πάντως από τη μεριά μας η ολοκληρωτική παράδοση στις ΗΠΑ μόνο επωφελής δεν μπορεί να είναι για τη χώρα. Ας αναλογισθούμε τι θα είχε συμβεί στη περίπτωση που η πρόσφατη επίθεση των Ταλιμπάν στο Αφγανιστάν είχε νεκρούς στο ελληνικό στρατόπεδο με τη γαλανόλευκη να συνοδεύει  τις σωρούς.

Έχει προηγηθεί η προσβλητική, για τον Πούτιν, άρνησή μας να του εξασφαλίσουμε γαλήνια διαμονή στο αγιορείτικο ρεσόρτ του Εφραίμ. Όλα αυτά μαζί είναι κόλπα ζόρικα που κάνουν στην Ινδία και αποκαλύπτουν την αδυναμία της ελληνικής πολιτικής και διπλωματίας να βρίσκεται διαρκώς σε κινητικότητα όπως απαιτούν οι κανόνες του διεθνούς παγνιδιού.

Ο Παπαδήμος τώρα, ο οποίος τις μέρες του Πάσχα είχε συναντήσεις-στο περιθώριο των εορτών-με δύο κορυφαίους επιχειρηματίες της χώρας, εξετάζει σοβαρά το ενδεχόμενο της δημιουργίας κόμματος αμέσως μετά τις εκλογές.

Ο ίδιος εκτιμά πως σε περίπτωση συγκυβέρνησης τα δύο μεγάλα κόμματα θα αναγκασθούν να οδηγηθούν ξανά στις κάλπες το Φθινόπωρο του 2012 η το αργότερο την Άνοιξη του 2013.

Την ίδια στιγμή-σύμφωνα με πληροφορίες- μια κίνηση που εκπορεύεται από την άλλη άκρη του Ατλαντικού ετοιμάζει κυβέρνηση τεχνοκρατών με επικεφαλής γνωστό μάνατζερ ελληνικής πολυεθνικής, αποστολή της οποίας θα είναι η ολοκληρωτική πρόσδεση της χώρας στο δολάριο ενόψει και της εξόρυξης των πετρελαίων!

Τα παιγνίδια που βρίσκονται σε εξέλιξη με φόντο την Ελλάδα ξεπερνούν ακόμη κι αυτά της πιο καυτής περιόδου του ψυχρού πολέμου…

Δυστυχώς τέτοιου είδους κινήσεις στη παγκόσμια σκακιέρα παραπέμπουν στις ποδοσφαιρικές γιόμες και τα γιούργια του Νίκου Αλέφαντου.

5 Σχόλια

Filed under Uncategorized

5 responses to “ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΚΡΑΤΙΑ ΦΤΟΥ ΚΙ ΑΠ’ ΤΗΝ ΑΡΧΗ !…

 1. Αγαπητέ Νεώτερα
  ποιοι πολιτικοι , ποιοι καφροι δημοσιογραφοι και ποιες ιστοσελιδες
  σιγονταριζαν τα μαλλα
  την αντιγερμανικη υστερία;
  ΚΑΙ εγραφα και ξαναεγραφα η καυμενη την αληθεια (-αλλοι ειναι οι καμμενοι βεβαια αλλα τελοσπάντων)
  και επεφταν επανω να με φανε και να με λενε γερμανοτσολια και δωσιλογη
  Ελλαδιτων καφρων το ανάγνωσμα!
  (αν δεν ξερεις ή δεν είσαι σίγουρος απανταω εγω στο κουιζ κατευθείαν με μεγάλη μου χαρα)

 2. περίπου ολοι ! ))

 3. ΝΑι μονο που καποιοι ξέφυγαν , το παραξηλωσαν με την αντιγερμανικη παντιερα που σηκωσαν.
  Εφτασαν μεχρι και το Διστομο να φωτογραφίζονται περιχαρεις μπροστα απο τα οστα των νεκρων!
  Τυχαιο ή εκ του πονηρου;

  ΝΑ σου απαντησω ;
  Εκ του πονηρου!
  Τιποτα δεν ειναι οπως φαινεται σ αυτην την χωρα,
  αλλα δυστυχως η ελλειψη σωστης παιδειας εχει κανει τους Ελλαδιτες να λειτουργουν με μονοδιαστητη σκεψη
  και με το θυμικο!
  ΕΓω περιμενω λιγο ακομα
  ΟΛοι ειναι κατωτεροι των περιστασεων,ΑΛΛΑ θελω να δω ποιος ειναι τελικα ο προδοτης και ποιος ο πατριώτης , τουλάχιστον!

  ΟΣο για τους δημοσιογραφους αν και δεν παρακολουθω τηλεοραση
  οντως ολοι λιγο πολλοι, αλλα απο το Ιντερνετ ειδα οτι ο Φράγκας και ο Παπαδακης ηταν οτι χειρότερο σ΄αυτο το θεμα!

 4. Κάποιο τρένο πήρε ο Καμμένος τότε. Δεν ξέρω αν ήταν για να ενταχθεί στην αντίσταση κατά της κατοχής, ή ήταν για να εκμεταλευθεί τα δίκαια αντιγερμανικά αισθήματα του ελληνικού λαού. Το βέβαιο είναι ότι ψαρεύει κι αυτός στα θολά νερά, αφήνοντας τον κόσμο στο σκοτάδι της αμάθειας. Είναι πολύ χαμηλότερο το επίπεδο και η αγράμματη ασχετόσύνη του μέσου έλληνα πολύ μεγαλύτερη απ’ ότι το 90, ή το 80, να ξέρεις…

 5. ΝΑι φυσικα, γιατι τοτε το 80 , 90 ξεκίναγε τι κακο,,,,
  που εσκασε αργοτερα!
  Τοτε ηταν πιο μαζεμένα ακομα τα πραγματα
  Ωρες ωρες νιωθω να πωιγομαι σ αυτην την χωρα , και οχι μονο απο τους ψεκασμους στον αέρα!

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s