ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΜΑΣ ΠΙΣΩ ΔΕ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΦΕΡΟΥΜΕ


ΑΛΛΑ ΤΙΣ ΖΩΕΣ ΜΑΣ ΠΙΣΩ ΘΑ ΤΙΣ ΠΑΡΟΥΜΕ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΧΕΙ…

Σάββας Μετοικίδης, Καπετάν Νέστος

“Η κατοχική κυβέρνηση Τσολάκογλου εκμηδένισε κάθε ίχνος επιβίωσής μου. Δεν μπορώ να βρω άλλο τρόπο αντίδρασης, εκτός από ένα αξιοπρεπές τέλος, πριν αρχίσω να ψάχνω στα σκουπίδια για να επιβιώσω και γίνω βάρος στο παιδί μου.”Αυτά τα λόγια άφησε παρακαταθήκη ο Δημήτρης Χριστούλας εκεί …στο δέντρο του Συντάγματος.Ο καθένας έχει μερικά λόγια….Ο δικός μας ” Καπετάν Νέστος” είχε τα δικά του λόγια…Tόλεγε από τότε, στις διαδηλώσεις του Δεκέμβρη του 2008…κυκλωμένος από τα ΜΑΤ ,μαζί με άλλους, στην πολυκατοικία της Ασκληπιού βγήκε μπροστά : “πόσους σας είπαν να πιάσετε σήμερα…εγώ είμαι δάσκαλος…θάρθω εγώ…σας φτάνουν δέκα ;” …και πήγε ( στο 3:50 λεπτό) 

Πάντα να δώσει τα πάντα…στους μαθητές του… στο κίνημα…

Κρεμάστηκε στο χωριό του,  όπου είχε πάει για τις διακοπές του Πάσχα, την Σταυρούπολη Ξάνθης σήμερα:

Σάββας Μετοικίδης, δάσκαλος…

Δεν μπορούμε πια  να τους κοιτάμε να μας δολοφονούν καθημερινά. ΔΙΩΧΤΕ ΤΟΥΣ

http://pontosandaristera.wordpress.com/

ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ,

ΑΓΑΠΗ ΜΟΥ !

ΣΗΜΕΙΩΣΗ. Ετσι που λες κουμπάρε, σκούπισε τα μάτια, φύσηξε τη μυτούλα κι ας τα κλαψουρίσματα… Οποιος μας μιλάει για «αριστερά», «δεξιά» και άλλα πολλά διχαστικά που λένε οι ΑΛΗΤες για να «παίζουν» τα κουραδοκάναλά, είναι για …απομόνωση! 

Οι ηγεσίες είναι ΟΛΕΣ πουλημένες και το μόνο που μας σώζει είναι ο ΕΚΔΗΜΟΚΡΑΤΙΣΜΟΣ. Να απαιτούμε δηλαδή καθεστώς ισονομίας, ισότιμη αντιμετώπιση, ευρεία συμμετοχή,  δημοκρατικές διαδικασίες τέτοιες που ξεβρακώνουν τους φαύλους και τους εγκάθετους κάθε λογής, σε κάθε ΟΡΓΑΝΩΣΗ.  

Χρειαζόμαστε επειγόντως έντιμους και γενναίους στα κουμάντα να δημιουργουν προϋποθέσεις συμμετοχής για όλους τους πολίτες. Χρειάζεται δηλαδή να βάλουμε τη Φαντασία στην Εξουσία(…)) ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ.  Δηλαδή οτιδήποτε μπορεί να είναι πολύ πιό αποτελεσματικό από ένα πυροβόλο όπλο, ή από ένα γκαζάκι.

Οι χρυσαυγίτες χθες παρευλαύνοντας με τη στρατιωτική οργάνωση που κράζουν το γαϊδουρογάϊδαρο γατόνι Π. Ευθυμίου δεν είναι δείγμα ούτε ευφυίας, ούτε εγγύηση για άλλες επιτυχίες. Ναί, αποδείχτηκε επιτυχημένη αυτή η επέμβαση, αλλά ΜΗΝ ΤΟ ΞΑΝΑΚΑΝΕΤΕ ΕΤΣΙ !..

Η δε στενή σχέση με τις δυνάμεις ασφαλείας που ορθώς περιγράφει ο Θράξ ο Αναρμόδιος στο δεξί μονόστηλο είναι δίκοπο μαχαίρι. Πέρα από τη χειραγώγηση  των εθνικιστικών οργανώσεων σε όλα τα μήκη και τα πλάτη από αρχές και υπηρεσίες,  αυτές μπορούν να δημιουργήσουν τις προϋποθέσεις για ένα σωστό «πέσιμο» στον νεοσερίφη Χουντοχοϊδη. Δεν επιτρέπεται εδώ που φτάσαμε να μιλά δημόσια τέτοιο πραχτώρικο χτήνος (μαδερφάκερ αγγλιστί) και η αστυνομία να πιάνει πολίτες που τον κράζουν…

Να πάνε να κλειστούν ΟΛΑ ΤΑ ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ ΣΤΗΝ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΤΟΥΣ!

Σχολιάστε

Filed under Uncategorized

Σχολιάστε