ΦΑΣΤ ΤΡΑΚ ΕΚΠΟΙΗΣΗ ΜΕ ΜΕΛΕΤΗΜΕΝΗ ΦΟΡΟΕΠΙΔΡΟΜΗ


 ΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΤΙΜΗΜΑ ΤΗΣ ΠΡΟΔΟCIA’s

ΗΡΘΑΝ ΜΕ ΣΚΟΠΟ !

ΕΘΝΟΚΑΘΑΡΣΗ Η ΚΡΕΜΑΛΑ

«Η ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΠΩΛΗΣΗΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ» ΞΕΚΙΝΑ ΜΕΤΑ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ!

Σκοπός τους είναι να αποκτήσουν μπιρ παρά τα ακίνητα του καλύτερου φιλέτου στον πλανήτη εκδιώκοντας τους έλληνες. Το λέμε και το επαναλαμβάνουμε 3 χρόνια, ότι είναι αποστολή του Παγκόσμιου Καθάρματος ΓΑΜΑΠ, παράλληλα με τη διάλυση της Ευρωζώνης.  Αυτή θα είναι η κατάληξη που οδηγεί σε σκλαβιά και εξόντωσή μας για να φέρουν τους τούρκους στην Ευρώπη, που είναι η εκπεφρασμένη επιδίωξη του αγγλοαμερικάνικου παράγοντα κόντρα στους ευρωπαίους.   Καθυστέρησαν λόγω μπλεξίματος με το Ισραήλ…  Τώρα πιά που πλησιάζει η ώρα, το λέει ακόμη κι ο Ψυχάρης στο Βήμα!  Γιατί ?? Μα…

 ΓΙΑ ΝΑ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΗΣΕΙ ! ΓΙΑΤΙ ΑΛΛΟ? 

Η κρυφή ατζέντα των εκλογών που δεν γίνεται γνωστή στους ψηφοφόρους από τα κόμματα, δεν είναι τόσο τα νέα μέτρα που έρχονται τον Ιούνιο για να καλύψουν ελλείμματα ύψους 12 δισ. ευρώ μέχρι το 2013, αλλά είναι κυρίως η νέα φοροεπιδρομή στα ακίνητα. Μαζί με τα ΕΤΑΚ του 2009, 2010 και 2011 και τον ΦΑΠ έρχεται και ο φόρος ιδιοκατοίκησης και φυσικά το «χαράτσι» της ΔΕΗ. Ο στόχος πλέον είναι προφανής και προς την κατεύθυνση αυτή σπρώχνουν τα πράγματα η τρόικα και οι δανειστές μας: Να αρχίσουν οι πλειστηριασμοί.
Εν τη ρύμη του λόγου του το Σεπτέμβριο στη ΔΕΘ ο τότε υπουργός Οικονομικών και σημερινός πρόεδρος του ΠαΣοΚ Ευάγγελος Βενιζέλος είχε αποκαλύψει -προκειμένου να αιτιολογήσει το φόρο στα ακίνητα μέσω της ΔΕΗ- πως έκθεση τραπεζών αναφέρει ότι η ακίνητη περιουσία των Ελλήνων αγγίζει τα 300 δισ. ευρώ… όσο περίπου και το χρέος της χώρας προς τους δανειστές.
Για τους γνωρίζοντες τα χρηματοοικονομικά ο ερχομός της Blackrock εξυπηρετεί ένα και συγκεκριμένο σκοπό, ο οποίος φάνηκε με την ανακοίνωση των ζημιών των τραπεζών κυρίως από το PSI, ύψους 28 δισ. ευρώ. Ο στόχος είναι η ανακεφαλαιοποίηση των τραπεζών να γίνει από ξένες τράπεζες οι οποίες και θα έχουν πλέον στην κατοχή τους τα εκατοντάδες χιλιάδες ακίνητα, εξοχικά, ξενοδοχειακές επιχειρήσεις και μέσω της ΑΤΕ και αγροτικές εκτάσεις.

ΜΕΤΑ ΘΑΝΑΤΟΝ Η …»ΑΝΑΠΤΥΞΙΣ»!

Εν ολίγοις μετά το «κούρεμα» του χρέους αρχίζει η επιχείρηση πώλησης της χώρας. Γερμανικές λοιπόν επιχειρήσεις real estate αλλά και ασφαλιστικά ταμεία και κάθε λογής ιδιώτης θα έχει τη δυνατότητα να αγοράσει ακίνητα που ήταν υποθηκευμένα είτε από στεγαστικά, είτε από επιχειρηματικά δάνεια. Και μετά φυσικά θα αρχίσει η ανάπτυξη, αφού τα πάντα -από την ιδιωτική περιουσία των Ελλήνων- θα έχουν εξαγοραστεί σε εξευτελιστικές τιμές.
Αγροτεμάχια για την ανάπτυξη φωτοβολταϊκών πάρκων, ξενοδοχεία και ξενώνες, επιχειρήσεις και ό,τι με μόχθο έφτιαξε ο Έλληνας πολίτης ο οποίος από αφεντικό στην καλύτερη των περιπτώσεων θα γίνει υπάλληλος στην επιχείρησή του (με μισθούς Βουλγαρίας) και από ιδιοκτήτης του σπιτιού του ενοικιαστής!  Αυτή την αλλοίωση της κοινωνικο-οικονομικής σύνθεσης του ελληνικού πληθυσμού επιδιώκουν από την πρώτη στιγμή οι δανειστές και αυτή είναι δυστυχώς η «κρυφή ατζέντα» των εκλογών και η μισή αλήθεια που δεν μας λένε τα κόμματα που διεκδικούν την ψήφο μας (ΣΣ. Δεν τα λέμε εμείς τα «Νεώτερα», αλλά το Βήμα!).

ΟΙ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΠΑΝΕ ΣΕ ΞΕΝΟΥΣ

Διότι είναι αφελές να πιστεύει κανείς πως με 12,8 δισ. ευρώ ζημιές η ΕΘΝΙΚΗ ή με 6 δισ. ευρώ η ΠΕΙΡΑΙΩΣ, όταν και των δύο η κεφαλαιοποίηση δεν υπερβαίνει τα 2 δισ. ευρώ στο Χρηματιστήριο, ότι θα επαναγοραστούν από τους μετόχους της.
Οι επόμενες κινήσεις είναι στοχευμένες. Μέσα στο καλοκαίρι αρχίζουν οι πλειστηριασμοί για χρέη και προς τις τράπεζες και προς το δημόσιο, ενώ πλέον οι πιέσεις προς τους διευθυντές και τα στελέχη των εφοριών για επίτευξη των στόχων μετατρέπουν και τις Δ.Ο.Υ σε εταιρείες είσπραξης οφειλών.
Ο καπιταλισμός τρέφεται με τις κρίσεις και το «μεγάλο ψάρι τρώει το μικρό». Η Ντόιτσεμπανκ μπορεί να εξαγοράσει την ΕΘΝΙΚΗ και η Γερμανία την Ελλάδα. Όσο για όλους εκείνους που προτείνουν να αποκηρύξουμε το χρέος ή να «παγώσουμε» τα δάνεια ή να επαναδιαπραγματευτούμε -το αδιαπραγμάτευτο με όρους πολιτικής- μνημόνιο, ούτε αυτοί λένε όλη την αλήθεια.
Γιατί μετά την οικονομική απομόνωση που θα ακολουθήσει και αφού στο εσωτερικό «θα τρώμε τις σάρκες μας» καθώς δεν θα μας δανείζει κανείς, θα πρέπει να βρούμε και έναν τρόπο να μην περάσουν από τα χέρια των Γερμανών και των Γάλλων οι περιουσίες στα χέρια Ρώσικων ή Κινέζικων εταιρειών…Εκτός αν βρεθεί μία εμπνευσμένη ηγεσία που θα διώξει τους δανειστές αφού πρώτα μπορέσει να κάνει επωφελείς συμβάσεις με τους Ρώσους και τους Κινέζους.
Γιάννης Κολλάτος (Βήμα)
Δείτε τα και αναλυτικά

Φορο-Μπονους μετα τις εκλογες!

1) Φόρο ΕΤΑΚ και ΦΑΠ

2) Φόρο για τα αγροτεμάχια ΚΑΙ ΤΑ ΟΙΚΟΠΕΔΑ, ΠΕΡΑ ΑΠΟ ΤΟ ΦΑΠ.

3) ΕΕΤΗΔΕ ( χαράτσι στη ΔΕΗ ) ΤΟ2012, ενώ οι 100.000 αιτήσεις εξαίρεσης εκκρεμούν στις εφορίες της Ελλάδας και απειλούνται με δήμευση καταθέσεων και σπιτιών !

4) αύξηση αντικειμενικών αξιών ( άρα διπλάσιους φόρους ΣΕ ΔΗΜΟΤΙΚΑ ΤΕΛΗ, ΓΟΝΙΚΕΣ ΠΑΡΟΧΕΣ ΚΑΙ ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΑΣ και χαράτσια) : ΣΕ ΚΡΗΤΗ, ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΑ,ΚΥΚΛΑΔΕΣ, ΝΗΣΙΑ ΙΟΝΙΟΥ, ΑΤΤΙΚΗ, ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ, ΧΑΛΚΙΔΙΚΗ,ΑΧΑΙΑ ΚΑΙ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΑΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΠΑΡΑΘΕΡΙΣΤΙΚΑ ΚΕΝΤΡΑ.

5) Φόρο 20% στα ενοίκια και στις καταθέσεις

6) νέες έκτακτες εισφορές στα εισοδήματα, μισθούς, συντάξεις, εφάπαξ, αυτοκίνητα, ελεύθερους επαγγελματίες

7)κατάργηση φοροαπαλλαγών, οικογενειακών και πολυτεκνικών επιδομάτων, και των κοινωνικών επιδομάτων ΣΕ 200.000 ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ, αφού θα μπουν πολύ χαμηλά εισοδηματικά κριτήρια.

8)ΑΥΞΗΜΕΝΑ ΤΕΚΜΗΡΙΑ , άρα διπλασιασμός φόρων και ΜΗΔΕΝΙΚΗ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΦΟΡΟΥ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΠΗΡΑΝ ΠΕΡΣΙ 1000 Ή 2000 ΕΥΡΩ.

9) νέες περικοπές σε μισθούς, συντάξεις,εφάπαξ

10) πετρέλαιο θέρμανσης στο 1,5 ευρώ και ανάλογα το φυσικό αέριο 1,3 ευρώ

11) ΒΕΝΖΙΝΗ στα 2 ευρώ.

12) Μείωση επιδομάτων ανεργίας και βύθιση της χώρας σε μεγαλύτερη ύφεση, άρα και μείωση του εσωτερικού τουρισμού, καταποντισμός των τουριστικών περιοχών, των ναυτιλιακών και αεροπορικών εταιρίων.

13) Απολύσεις και ανεργία άλλων 200.000 ατόμων τουλάχιστον σε δημόσιο και ιδιωτικό τομέα.

14) ΦΟΡΟ ΙΔΙΟΚΑΤΟΙΚΗΣΗΣ, ΠΕΡΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΑΡΑΤΣΙ !

15) Όχι αποζημιώσεις σε ομολογιούχους που έχασαν τις αποταμιεύσεις τους από το κούρεμα και σε ταμεία ασφαλισμένων και δημόσια ιδρύματα που έχασαν τα αποθεματικά τους.

16) μηδενισμός αφορολόγητου, ακόμα και για τα παιδιά, οπότε θα αυξηθούν οι φόροι κατά 100%

17 ) νέες αυξήσεις στη ΔΕΗ, στις συγκοινωνίες και στις εταιρίες κοινής ωφέλειας.

18 ) ηλεκτρονικό φακέλωμα όλων των Ελλήνων.

19 ) ΜΕΓΑΛΕΣ ΑΝΑΔΡΟΜΙΚΕΣ ΜΕΙΩΣΕΙΣ ΣΕ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΕΔΟΝ ΒΕΒΑΙΗ ΠΕΡΙΚΟΠΗ 13OY KAI 14ΟΥ ΜΙΣΘΟΥ.

20) Άρση της απαγόρευσης της κατάσχεσης της πρώτης κατοικίας λόγω χρεών

21) Σταδιακή κατάργηση του ΕΦΑΠΑΞ στο δημόσιο τομέα – Άμεση περικοπή 30% αναδρομικά

22) Σταδιακή κατάργηση της αποζημίωσης στον ιδιωτικό τομέα είτε απο απόλυση είτε απο σύνταξη.
23) Πλήρης κατάργηση των φοροαπαλλαγών και των ειδικών καθεστώτων φορολόγησης. Προβλέπεται κατάργηση των εκπτώσεων φόρου όπως για τόκους στεγαστικών δανείων α΄ κατοικίας, ενοίκια, δίδακτρα, ασφάλιστρα, ιατρικές επισκέψεις, εξετάσεις, νοσήλια ή και ασφαλιστικές εισφορές.
24) Αύξηση του συντελεστή ΦΠΑ από 6,5% σε 13%

25) Κατάργηση μειωμένου συντελεστή ΦΠΑ που ισχύει στα νησιά

26) Υπαγωγή των αγροτών σε ΦΠΑ

27) Νέος ειδικός φόρος κατανάλωσης σε ποτά/τσιγάρα

28) Νέα αύξηση τέλους ταξινόμησης σε μεταχειρισμένα αυτοκίνητα

29) Νέα αύξηση τελών κυκλοφορίας Αυτα (και οχι μονο…) εχει σχεδιασει το οικονομικο επιτελειο του Βενιζελου για τον Ιουνιο και μετα…

Καλο ψηφο!

ΠΡΟΣΘΗΚΗ. ΓΙΑ ΝΑ ΕΧΕΤΕ ΟΛΟ ΤΟ ΤΟΠΙΟ ΣΕ ΜΙΑ ΑΝΑΡΤΗΣΗ 

Ιδιαίτερα ενδιαφέρουσα ήταν η Έκθεση του Διοικητή της Τράπεζας της Ελλάδος, Γ. Προβόπουλου, την οποία παρουσίασε χθες στη Γενική Συνέλευση των Μετόχων. Προβλέπει μεγαλύτερη ύφεση στο 5%,  πραγματική ανεργία πάνω από το 24% αλλά και ένα παράθυρο ευκαιρίας μετά το PSI για να μπορέσει η χώρα να αντιμετωπίσει την Ιστορική αυτή Οικονομική Κρίση. Αίσθηση έκαναν οι αναφορές του Διοικητή Γ. Προβόπουλου, για τη Φτώχεια,η οποία πλέον μαστίζει ειδικά Οικογένειες με Ανήλικα Παιδιά, για την Ανεργία, αλλά και για το Μαχαίρι στους Μισθούς που την περίοδο 2010- 2013, υπολογίζει να είναι 24%.  Ειδικά στις Τράπεζες, εκτιμάται ότι τα δύσκολα για τους Μισθούς, τώρα έρχονται: το 2010 οι μισθοί μειώθηκαν οριακά (1,8% έναντι μείωσης κατά 4,8% στο σύνολο της οικονομίας) και το 2011 αυξήθηκαν κατά 0,1% όταν συνολικά η μείωση ήταν 3%. Το 2012 αναμένεται μείωση απολαβών της τάξης του 7,5% στους εργαζόμενους σε τράπεζες, έναντι 8,4- 9,2% στο σύνολο της οικονομίας.  Για τα Χρηματοπιστωτικά Ιδρύματα ο Διοικητής δίνει έμφαση στα 10- 15 δις ευρώ που εκτιμά ότι βρίσκονται στα «σεντούκια», και εκτιμά ότι με μία Χρηστή Πολιτική(…))) θα επανέλθουν στις Τράπεζες. Σε δεύτερη φάση – ανέφερε – πρέπει να δοθούν Κίνητρα Επαναπατρισμού Κεφαλαίων.

Σχολιάστε

Filed under Uncategorized

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s