ΔΕΣΜΕΥΣΗ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΩΝ ΚΑΙ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΚΩΝ ΣΤΟΙΧΕΙΩΝ


ΚΙΝΗΣΗ ΠΑΝΙΚΟΥ ΜΕ ΜΕΤΡΑ «ΚΑΤΑ ΤΟ ΔΟΚΟΥΝ»!

Το Σύνταγμά μας κατακουρελιάζεται πάλι υπέρ οικονομικών, αλλά και γεωστρατηγικών συμφερόντων των ΗΠΑ κυρίως. Από κει προέρχεται το ειδικό σχέδιο ΔΝΤ που εφαρμόζεται για την εθνοκάθαρση των ελλήνων...

ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ!

Σε δέσμευση λογαριασμών και καταθέσεων θα προχωρούν άμεσα οι ελεγκτικές αρχές χωρίς προηγούμενη ακρόαση του φορολογούμενου για τον οποίο έχουν στοιχεία(…))) ότι φοροδιαφεύγει.

Την εντολή έδωσε ο μαλάκας της παρέας Παντελής Οικονόμου (υπ’ αριθμ. ΠΟΛ.1103/20.4.2012) στο πλαίσιο του γενικότερου σχεδίου που έχει εκπονηθεί στο «κυνήγι της φοροδιαφυγής» που τώρα περιλαμβάνει «και εν γένει τα περιουσιακά στοιχεία του υπόχρεου μέχρι εκδόσεως των σχετικών τίτλων βεβαίωσης».

Για να μην εκδίδονται όμως απορριπτικές για τον «τυπικό αυτό λόγο» της μη προηγούμενης ακρόασης δικαστικές αποφάσεις, η αρμόδια για την εφαρμογή των μέτρων φορολογική αρχή οφείλει να επιδίδει με απόδειξη στον υπόχρεο, σε βάρος του οποίου εφάρμοσε τα μέτρα διασφάλισης των συμφερόντων του Δημοσίου, «κλήση προς επιγενόμενη ακρόαση για τις διαπιστώσεις που καταγράφηκαν στην Ειδική Εκθεση Ελέγχου, εντός αποκλειστικής προθεσμίας 15 ημερών από την ημερομηνία εφαρμογής των μέτρων».

Επισημαίνεται μάλιστα ότι σε περίπτωση μη τήρησης της ανωτέρω διαδικασίας εντός της προβλεπόμενης προθεσμίας για την κλήση του ενδιαφερόμενου, η ενέργεια διασφάλισης των συμφερόντων του Δημοσίου παύει αυτοδικαίως να ισχύει, δηλαδή αίρονται στο σύνολό τους όλα τα σε βάρος του εφαρμοσθέντα μέτρα, χωρίς να χρειάζεται άλλη ενέργεια του αρμοδίου για την εφαρμογή των μέτρων αυτών οργάνου. Δηλαδή ??? !!!)))

Κατά τα άλλα κόπτονται για αποκατάσταση του κλίματος εμπιστοσύνης, επιστροφή καταθέσεων, ενίσχυση ρευστότητας κλπ.

Και δεν έχουν αφήσει βδομάδα να περάσει χωρίς να πουν κάποια χαζομάρα για τις καταθέσεις – πόθεν έσχες, αποστολή στοιχείων στην Εφορία, προφίλ φορολογουμένων, δεσμεύσεις, κατασχέσεις.  Οι τράπεζες τώρα πια λειτουργούν σε κενο καταθέσεων ζώντας με τα δάνεια ΔΝΤ, με τα οποία το κατοχικό καθεστώς χρεώνει την Ελλάδα και τους κατοίκους της χωρίς ποτέ να τους ρωτήσει…

Για όσους δεν το κατάλαβαν ακόμα, το αστυνομικό κράτος που έχουν στήσει με την προτροπή της τρόικας, πρόκειται να προβεί σε μαζικές δημεύσεις περιουσιών για διάφορους απίθανους φόρους που έχει εφεύρει και θα τους σερβίρουν μετά τις εκλογές.

Ο Ελληνας θα πρέπει να διαλέξει ή το φαΐ των παιδιών του ή τους φόρους και για να είναι σίγουροι ότι θα τους εισπράξουν περνάνε μια-μια τις χουντικές διατάξεις στο παρα πέντε.

Δείτε αναλυτικά ΦΑΣΤ ΤΡΑΚ ΕΚΠΟΙΗΣΗ ΜΕ ΜΕΛΕΤΗΜΕΝΗ ΦΟΡΟΕΠΙΔΡΟΜΗ

Σχολιάστε

Filed under Uncategorized

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s