ΑΠΟΧΑΙΡΕΤΗΣΤΗΡΙΟ «ΠΑΡΤΥ» ΠΑΠΑΔΗΜΙΟΥ ΜΕ ΠΑΠΑΡΕΣ


«ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΝΑ ΨΗΦΙΣΟΥΝ ΓΙΑ ΤΟ ΑΥΡΙΟ, ΟΧΙ ΓΙΑ ΤΟ ΧΘΕΣ»

ΟΙ ΠΙΟ ΞΥΠΝΙΟΙ ΤΩΡΑ ΔΡΑΠΕΤΕΥΟΥΝ…

Η ΛΕΗΛΑΣΙΑ ΩΣ «ΑΝΑΠΤΥΞΗ»

Τι απέγιναν τα 25 δις των «Αναπτυξιακών Νόμων»( και του ΤΕΜΠΜΕ)!

Πάνω από 25 δις λεηλάτησαν οι κυβερνήσεις του δικομματισμού τα τελευταία χρόνια μόνο μέσα από τους περίφημους Αναπτυξιακούς Νόμους και το περίφημο ΤΕΜΠΜΕ ΑΕ (Ταμείο Εγγυοδοσίας Μικρών και Πολύ Μικρών Επιχειρήσεων).

Στα παραπάνω προγράμματα που είχαν μεγάλη συμβολή και οι Τράπεζες  κανείς αρμόδιος δεν έδωσε ποτέ λογαριασμό για το τι απέγιναν αυτές οι επιχειρήσεις και οι επιχειρηματίες που διαχειρίσθηκαν αυτά τα χρήματα. Σύμφωνα με πληροφορίες λοιπόν τα 20 δις των τελευταίων χρόνων που δόθηκαν σε επιχειρηματίες μέσα από τους Αναπτυξιακούς Νόμους έγιναν βίλες, κότερα, πολυτελή αυτοκίνητα και ότι βάζει ο νους σας.  Τα περισσότερα μοιράστηκαν σε κολλητούς της εξουσίας. Καλούμε λοιπόν το Μέγαρο Μαξίμου να δώσει στη δημοσιότητα τον απολογισμό των 20 δις που σκορπίσθηκαν με το άλλοθι των Αναπτυξιακών Νόμων για να δούμε πόσα από αυτά έπιασαν τόπο.

Καλούμε το Μέγαρο Μαξίμου να δώσει στη δημοσιότητα και τις επιχειρήσεις που επιδοτήθηκαν με τα 5 δις του ΤΕΜΠΜΕ.

Προφανώς  έτσι εννοούν την Ανάπτυξη οι πολιτικοί

Τουλάχιστον οφείλουν να δώσουν λογαριασμό στις Τράπεζες για το πως διαχειρίσθηκαν αυτά τα ονειρικά ποσά και κυρίως τι απέγιναν. Μήπως είναι αυτός ο λόγος που ΝΔ και ΠΑΣΟΚ κόπτονται να έχεουν στον έλεγχό τους το τραπεζικό σύστημα;

Η Κυριακή που πλησιάζει μας δίνει την μοναδική ευκαιρία να απαλλαγούμε από τους «κακομούτσουνους» της δικομματικής εξουσίας…

ΣΥΜΦΩΝΟΙ, ΠΑΝΣΚΑΤΟΣ ΜΕ ΑΒΡΑΜΟ !

Την ελπίδα οι πολίτες να προσέλθουν στις κάλπες βλέποντας το αύριο και όχι το χθες εξέφρασε ο Πρωθυπουργός Λουκάς Παπαδήμος, αναφερόμενος στις εκλογές της Κυριακής. Στις εκλογές κρίνεται το μέλλον της χώρας τις επόμενες δεκαετίες, πρόσθεσε. Στο τελευταίο Υπουργικό Συμβούλιο που συνεδρίασε το μεσημέρι της Τετάρτης, ο κ. Παπαδήμος προχώρησε σε απολογισμό των πεπραγμένων της κυβέρνησής του, τονίζοντας ότι η σύνθεση διαφορετικών απόψεων μόνο θετική μπορεί να είναι στην αντιμετώπιση των δύσκολων προβλημάτων.
Αναφερόμενος στην κυβερνητική του εμπειρία, ο κ. Παπαδήμος είπε:
«Διαφορετικές απόψεις πάντα θα υπάρχουν. Πιστεύω ότι είναι όχι μόνο θεμιτές, αλλά και χρήσιμες προκειμένου να αντιμετωπισθούν δύσκολα προβλήματα, δύσκολα θέματα και μπορούν να συμβάλουν στην διαμόρφωση συνθετικών λύσεων. Και αυτό έγινε πολλές φορές.
» Δείξαμε, σε αντίθεση με την εμπειρία του παρελθόντος ότι, όταν οι συνθήκες το απαιτούν, μπορούμε να βάζουμε κατά μέρος τις πολιτικές και ιδεολογικές διαφορές μας, να συνθέτουμε απόψεις και να παίρνουμε αποφάσεις για το συμφέρον της χώρας και των πολιτών της, αγνοώντας το πρόσκαιρο πολιτικό κόστος. Για αυτό θέλω να ευχαριστήσω όλους σας θερμά, και τον καθένα χωριστά, για τη συνεργασία που είχαμε και τη συμβολή σας στο κυβερνητικό έργο».
Ο κ. Παπαδήμος εξέφρασε την άποψη ότι στις εκλογές κρίνεται ο στρατηγικός προσανατολισμός της Ελλάδας.
«Κρίνεται το μέλλον της χώρας τις επόμενες δεκαετίες, κι όχι απλώς το ποια κυβέρνηση θα σχηματιστεί μετά τις εκλογές. Για αυτό πιστεύω ότι ο δημόσιος διάλογος πρέπει να επικεντρώνεται και στην καλύτερη κατανόηση της πραγματικότητας. Είμαι όμως βέβαιος ότι οι αποφάσεις των πολιτών θα είναι στραμμένες στο αύριο και όχι στο χθές».
Ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης Θεόδωρος Πάγκαλος, μιλώντας εκ μέρους των μελών της κυβέρνησης που προέρχονται από το ΠΑΣΟΚ, εκθείασε τον κ. Παπαδήμο, λέγοντας ότι «ήταν τιμή μας που συνεργαστήκαμε με τον Λουκά Παπαδήμο». Το λόγο πήρε και ο υπουργός Αμυνας, Δημήτρης Αβραμόπουλος, ο οποίος εκφράζοντας την προσωπική του θέση ανέφερε ότι «συμφωνεί με τον κ. Πάγκαλο μετά από 18 χρόνια».

Σχολιάστε

Filed under Uncategorized

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s