ΑΠΟΚΛΕΙΕΙ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΝΔ Ο ΤΟΥΡΚΟΓΛΟΥ – ΔΡΑΜΑΤΙΚΕΣ ΑΠΕΙΛΕΣ


Singular Logic: ΝΔ 19,2%, ΣΥΡΙΖΑ 16,3%, ΠΑΣΟΚ 13,6%

ΟΙ ΓΥΦΤΟΠΑΣΟΚΟΙ ΤΩΡΑ ΣΦΑΖΟΝΤΑΙ !

Την απόλυτη εκλογική συντριβή του δικομματισμού δείχνει η επίσημη πρόβλεψη της Singular Logic για λογαριασμό του Υπ.Εσωτερικών. Θρίαμβος για τον ΣΥΡΙΖΑ που ξεπερνά σχεδόν κατά 3 μονάδες το ΠΑΣΟΚ και γράφει Ιστορία. Σίγουρα πλέον, δεν σχηματίζεται κυβέρνηση των δυο (πρώην) μεγάλων κομμάτων.

Εκτός Βουλής φαίνεται ότι μένει και η Δημοκρατική Συμμαχία, ο μόνος…
…πιθανός κυβερνητικός εταίρος της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ. Πολύ χαμηλές πτήσεις και για τη Δράση του Στέφανου Μάνου καθώς φαίνεται ότι ένα μεγάλο κομμάτι του ακροατηρίου της επέλεξε τη Δημιουργία Ξανά.

Απορρίπτει κυβέρνηση του «παλαιού δικομματισμού» ο Βενιζέλος

Εκατοντάδες λέξεις χρησιμοποίησε και σήμερα ο Ευάγγελος Βενιζέλος για να απευθυνθεί στον ελληνικό λαό, μια επιλογή επικοινωνιακά αυτοκαταστροφική καθώς το μόνο που δεν επιθυμούν σήμερα οι πολίτες
Με αρκετά γελάκια(!) να του ξεφεύγουν, ο Βενιζέλος απέκλεισε τη δημιουργία κυβέρνησης συνεργασίας με τη Νέα Δημοκρατία και.
…αντιπρότεινε ένα θολό σχήμα κυβέρνησης εθνικής ενότητας των φιλοευρωπαϊκών δυνάμεων, υπονοώντας προφανώς τη συνεργασίας της Δημοκρατικής Αριστεράς.
Δεν παρέλειψε να τονίσει ότι είπε στο λαό στην αλήθεια κι ότι ο ίδιος έκανε ό,τι καλύτερο μπορούσε για το ΠΑΣΟΚ στο διάστημα της θητείας του. Σταθερά αλαζονικός, ακόμα και τη στιγμή που ο ελληνικός λαός του δείχνει το δρόμο προς το περιθώριο της Ιστορίας.
Έκλεισε το λόγο του με μια επίκληση στο Θεό της Ελλάδας, επιβεβαιώνοντας ότι απευθύνεται στο ακροατήριο μιας άλλης χώρας, σε έναν άλλο πλανήτη, σε ένα διαφορετικό σύμπαν.

Σχολιάστε

Filed under Uncategorized

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s