ΠΡΟΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ «ΕΚ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΩΝ»(ΠΡΑΧΤΩΡΕΣ)


ΕΙΔΙΚΟΥ(«ΕΘΝΙΚΟΥ») ΣΚΟΠΟΥ ΜΕΤΑΒΑΤΙΚΗ ΚΑΙ ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΚΗ

ΘΑ ΔΕΙΞΟΥΝ ΤΑ ΔΟΝΤΙΑ ΤΟΥΣ!

Αυτή την ώρα συζητάνε τη σύνθεση κυβέρνησης «εκ προσωπικοτήτων»(ΠΡΑΧΤΩΡΕΣ) «ειδικου σκοπού» για να κρυφτούν από πίσω οι πουλημένοι αλήτες της ΝΔούλας, του ΠΛΑΣΤΟΚ και του περιούσιου ΔΗΜ.ΑΡ. Ετσι θα δείχνουν απο μακρυά αμέτοχοι στο έγκλημα ο Τούρκογλου με τον Σαχλαμάρα και τον χαμένο στον κόσμο του Κουβέλη.  Πρόκειται για την εφαρμογή του Β’ σχέδιου μετά την πρώτη στα 3 χρόνια σοβαρή αντίδραση που συνάντησαν  οι διεθνείς συνωμότες κι εκτελεστές της ελλαδάρας με τις εκλογές της 6ης Μαϊου (Μέγα λάθος τους)… Δεν θέλουν με τίποτα να επαναλάβουν το ίδιο λάθος σε ένα μήνα.

Διότι, οι εχθροί του λαού είναι αναγκασμένοι στο διάστημα των κάποιων μηνών που θα λειτουργήσει το πάντρεμα μεταβατικής κυβέρνησης με υπηρεσιακή πριν τις επόμενες εκλογές το «πείραμα» της Εθνοκάθαρσης να στηριχτεί σε Εκτακτα Μέτρα ανοιχτά δικτατορικου καθεστώτος για να μην τους διώξει ο ξεσηκωμένος τώρα λαός μας.

Το εγκληματικό «έργο»που πρέπει να ολοκληρωθεί πριν πάμε στις εκλογές της αποχώρησης από το ευρώ περιγράφεται στην από πάνω ανάρτηση. ΑΛΛΑ 18 ΔΙΣ ΣΕ ΤΡΑΠΕΖΙΚΗ ΚΑΤΑΒΟΘΡΑ !(ΕΠΑΝΑΛΗΨΗ)

Σχολιάστε

Filed under Uncategorized

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s