ΔΕΝ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΟΙ ΥΠΕΡΔΥΝΑΜΕΙΣ ΝΑ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΑΠΟΦΥΓΟΥΝ ΤΟ ΚΛΙΜΑ ΠΑΝΙΚΟΥ


Ο Μεντβέντεφ δεν αποκλείει την πιθανότητα του πυρηνικού πολέμου

Ο Μεντβέντεφ δεν αποκλείει την πιθανότητα του πυρηνικού πολέμου

ΑΤΟΜΙΚΗ ΑΠΕΙΛΗ ΑΠΟ ΡΩΣΙΑ!

Η στρατιωτική επέμβαση από το εξωτερικό στα ζητήματα των κυριαρχικών αρμοδιοτήτων των άλλων κρατών μπορεί να οδηγήσει σε έναν κανονικό πόλεμο, συμπεριλαμβανομένης και της χρήσης των πυρηνικών όπλων. Αυτήν την άποψη εξέφρασε ο σήμερα στο διεθνές οικονομικό φόρουμ στην Αγία Πετρούπολη ο πρωθυπουργός της Ρωσίας Ντμίτρι Μεντβέντεφ.

Σύμφωνα με τον Μεντβέντεφ, η  επιβολή των διαφόρων συλλογικών κυρώσεων με παράκαμψη των διεθνών οργανισμών δεν βελτιώνει την κατάσταση στον κόσμο, ενώ οι συνέπειες των βιαστικών στρατιωτικών επιχειρήσεων σε ξένα κράτη συνήθως τελειώνουν με τον ερχομό ριζοσπαστών στην εξουσία.

O Πρόεδρος της Ακαδημίας Επιστημών και Γεωπολιτικής της Ρωσίας, Leonid Ivashov, δήλωσε ότι: «Ένας πόλεμος εναντίον του Ιράν, ουσιαστικά θα είναι ένας πόλεμος εναντίον της Ρωσίας» και επικαλέστηκε πολιτική και διπλωματική Συμμαχία με την Κίνα και την Ινδία.
Ο Ιβασωβ εκτιμά πως όσα πάνε να ξεκινήσουν οι ΗΠΑ σε συνεργασία με το Ισραήλ στη της Μέση Ανατολή, έχουν ως απώτερο σκοπό να αποσταθεροποιήσουν την ευρύτερη περιοχή ώστε η κρίση αυτή αρχικώς να πλήξει και μετά να μεταφερθεί στα σύνορα της Κίνας, της Ρωσίας, αλλά και στο εσωτερικό της Ευρώπης. (σσ. Γράφουμε παραπλεύρως ότι η Γαλλία τώρα με τον θλιβερό Χολαντρέου δείχνει να σπάει το γαλλογερμανικό άξονα που κυριαρχεί στην Ευρώπη και προσεγγίζει στις ΗΠΑ)


«Ένας πόλεμος εναντίον του Ιράν εκτός τις ανεξέλεγκτες διαστάσεις που θα πάρει στην περιοχή της Μέσης Ανατολής, θα επεκταθεί στον Καύκασο με στόχο να αποδυναμώσει τη θέση της Ρωσίας στην Κασπία Θάλασσα»,
επισημαίνουν οι ρώσοι.

Εμείς να σημειώσουμε ότι θα έπρεπε να είχαμε σημειώσει στην αμέσως προηγούμενη ανάρτηση μας για την οικονομική αποσταθεροποίηση, πως από προχθές έχουμε κάθε 12 ώρες πλέον την ειδοποίηση του αμερικανικού στρατού ότι «είναι έτοιμος να επέμβει στο Ιράν», γεγονός που συμβάλει στην εξάπλωση κλίματος πανικού στις αγορές, αλλά και γενικότερα…

Σχολιάστε

Filed under Uncategorized

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s