ΔΙΑΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΤΟ ΣΙΚΑΓΟ ΚΟΝΤΡΑ ΣΤΑ ΧΤΗΝΗ ΤΟΥ ΝΑΤΟ


ΝΑ ΦΟΡΟΛΟΓΗΘΟΥΝ ΟΙ ΠΕΡΙΟΥΣΙΟΙ ΤΡΑΠΕΖΑΛΗΤες ΓΙΑ ΜΙΑ ΝΕΑ ΑΝΑΠΤΥΞΗ- ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ Η ΕΞΟΠΛΙΣΤΙΚΗ ΑΛΗΤΕΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΕΠΙΚΡΑΤΗΣΕΙ ΕΙΡΗΝΗ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ

«Το ΝΑΤΟ είναι εδώ, έχει έρθει η ώρα να χορέψουμε στους δρόμους!», φώναζαν οι διαδηλωτές λίγες ώρες πριν την έναρξη της συνόδου του ΝΑΤΟ.

ΦΑΤΕ ΤΟΥΣ !

Ο ΦΟΡΟΣ ΤΟΜΠΙΝ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ Η ΑΡΧΗ!

Πολλές χιλιάδες διαδηλωτές βγήκαν στους δρόμους του Σικάγου με σύνθημα «να πληρώσει η Wall Street». Ζητούν να επιβληθεί φόρος στις παγκόσμιες χρηματοοικονομικές συναλλαγές. Αντίπαλός τους το ΝΑΤΟ, ο στρατιωτικός βραχίονας της Χρεοκρατίας που συνεδριάζει εκεί ετοιμάζοντας κάποια νέα Αλητεία, ή και τον παγκόσμιο όλεθρο των λαών….

Εχει γίνει κοινή συνείδηση σε όλον τον πλανητη ότι αν επιβληθεί στους τραπεζαλήτες ο φόρος Τόμπιν  θα μπορούσε να αποφέρει τεράστια κεφάλαια για την καταπολέμηση της φτώχειας, των κλιματικών αλλαγών και των ασθενειών. Ο τζίρος απο τις συναλλαγές σε καθεστώς καζινοκαπιταλισμού ολοένα και αυξάνεται καθώς ο τζόγος κατεβαίνει στα χαμηλότερα στρώματα…

Μιά τέτοια πρόνοια έρχεται σε ευθεία σύγκρουση με την εφαρμοζόμενη πολιτική κατάργησης της αντιπροσωπευτικής δημοκρατίας από τη Νέα Τάξη των μπανκς που επιδιώκει την υποδούλωση των λαών με γενίκευση του υποχρεωτικού χρέους σε όλα τα έθνη. Εμείς είμαστε «το Πείραμα» για την επιβολή της Χρεοκρατίας αυτής (λέμε τώρα, σε περίπτωση που δεν το προσέξατε…))

Σχολιάστε

Filed under Uncategorized

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s