Ο ΣΥΡΙΖΑ ΣΚΙΖΕΙ ΣΤΑ ΓΚΑΛΟΠ


Οι «Οκτώ» θεωρούν ότι η Ελλάδα πρέπει να μείνει στην ευρωζώνη

Οι ηγέτες των «Οκτώ» θεωρούν ότι η Ελλάδα πρέπει να μείνει στην ευρωζώνη

ΟΛΟΤΑΧΩΣ ΓΙΑ ΕΥΡΩΟΜΟΛΟΓΟ

Οι ηγέτες των «Οκτώ» χαιρετίζουν τις προσπάθειες της Ευρωπαϊκής Ένωσης για την επεξεργασία σχεδίου δράσης, που στοχεύει στη διασφάλιση της οικονομικής ανάπτυξης και θεωρούν ότι η Ελλάδα πρέπει να μείνει στην ευρωζώνη.

«Συμφωνούμε ότι μια ισχυρή και συσπειρωμένη ευρωζώνη είναι σημαντική για την παγκόσμια σταθερότητα και οικονομική αποκατάσταση και επιβεβαιώνουμε το ενδιαφέρον μας ώστε η Ελλάδα να παραμείνει στην ευρωζώνη και μάλιστα αντιμετωπίζοντας με σεβασμό τις υποχρεώσεις της», αναφέρεται στην ανακοίνωση των «Οκτώ», που είναι αφιερωμένη στα ζητήματα της παγκόσμιας οικονομίας. Η διάσκεψη των G8 διεξάγεται στην εξοχική κατοικία του Αμερικανού προέδρου. Τα ζητήματα της οικονομίας είναι το βασικό θέμα των συνομιλιών των ηγετών των «Οκτώ» και το Σάββατο.

Ο ελληνικός Συνασπισμός της Ριζοσπαστικής Αριστεράς ΣΥΡΙΖΑ, που τάσσεται κατά των συμφωνιών με την ΕΕ και το ΔΝΤ για δάνεια σε αντάλλαγμα του περιορισμού των δαπανών, προωθήθηκε στην πρώτη θέση στη δημοσκόπηση της κοινής γνώμης.

Σύμφωνα με τα στοιχεία της εταιρείας Metron Analysis, υπέρ του ΣΥΡΙΖΑ είναι έτοιμο να ψηφίσει σχεδόν το 21 % των ερωτηθέντων, έναντι 19,7 % των υποστηρικτών του κεντροδεξιού κόμματος της «Νέας Δημοκρατίας». Οι κεντροαριστεροί από το ΠΑΣΟΚ λαμβάνουν 14,4 % των προτιμήσεων.Μεταξύ των εν δυνάμει υποψηφίων για την πρωθυπουργία προηγείται σε δημοτικότητα ο πρόεδρος της κοινοβουλευτικής ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ στη Βουλή Αλέξης Τσίπρας

Σχολιάστε

Filed under Uncategorized

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s