ΓΙΑΤΙ ΟΧΙ Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ?(ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ ΜΑΪΟΥ)


ΜΟΝΟΙ ΟΙ ΜΠΛΟΓΚΕΡΣ ΠΑΝΕ ΚΟΝΤΡΑ ΣΤΟ «ΣΥΣΤΗΜΑ» ΠΟΥ ΚΑΤΑΡΕΕΙ

ΑΠΟ ΤΗ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΟ ΠΑΡΙΣΙ :
«Δεν ξέρω αν φοβίσαμε την Ευρώπη, αλλά μάλλον την ξαφνιάσαμε απ’ ότι φαίνεται από την παρουσία σας εδώ σήμερα και ίσως αυτός να είναι ένας από τους στόχους μας. Να αναγκάσουμε τις ευρωπαϊκές ηγεσίες να δουν το πρόβλημα..
Συνηθίζουμε να μιλάμε για τα προγράμματα της λιτότητας. Αυτό που συνέβη και συμβαίνει στην Ελλάδα δεν είναι απλά ένα πρόγραμμα λιτότητας. Είναι ένα ευρωπαϊκό πείραμα εφαρμογής νεοφιλελεύθερων πολιτικών σοκ που έχει οδηγήσει τη χώρα μπροστά σε μια πρωτοφανή ανθρωπιστικών διαστάσεων κρίση. Και σήμερα βρισκόμαστε εδώ στο Παρίσι, αύριο θα βρεθούμε και στη Γερμανία για να εξηγήσουμε στους ευρωπαϊκούς λαούς, στους Γάλλους και τους Γερμανούς ότι δεν έχουμε τίποτα εναντίον τους. Δεν έχουμε τίποτα να χωρίσουμε.
Στην Ελλάδα δίνουμε έναν αγώνα και για λογαριασμό των Γάλλων και των Γερμανών και όλων των ευρωπαϊκών λαών. Διότι, αν το πείραμα συνεχιστεί στην Ελλάδα, θα εξαχθεί και σ’ όλες τις άλλες ευρωπαϊκές χώρες και γιατί ο πόλεμος που βιώνουμε στην Ευρώπη δεν είναι ανάμεσα στα έθνη και στους λαούς, αλλά από τη μια μεριά έχει τις δυνάμεις της εργασίας και από την άλλη μεριά έχει αυτό το αόρατο χρηματοπιστωτικό κεφάλαιο, τις δυνάμεις των αγορών, τους τραπεζίτες, τους κεφαλαιοκράτες. Και τον αληθινό μας εχθρό είναι δύσκολο να τον καταπολεμήσουμε.
Τους πολιτικούς μας αντιπάλους μπορούμε να τους κερδίσουμε και αποδείχθηκε από τον αποτέλεσμα των εκλογών στην Ελλάδα, αλλά τον αληθινό μας εχθρό είναι δύσκολο να τον κερδίσουμε διότι δεν έχει πρόσωπο, δεν έχει πρόγραμμα, δεν είναι κόμμα που κατεβαίνει στις εκλογές και όμως μας κυβερνά. Είναι το χρηματοπιστωτικό κεφάλαιο, είναι οι τραπεζίτες και οι κεφαλαιοκράτες, είναι αυτοί που έχουν συνασπιστεί σε μια ευρωπαϊκή ένωση ενάντια στους λαούς και καταπολεμάνε σήμερα τους Έλληνες, θέλουν να καταστρέψουν την Ελλάδα, προκειμένου να μπορέσουν να επιτεθούν στην Ευρώπη, στον πολιτισμό της, στις κατακτήσεις της, στη δυνατότητά της να παίξει έναν ουσιαστικό και αναντικατάστατο διεθνή ρόλο.
Εμείς, λοιπόν, μετά το αποτέλεσμα των εκλογών της 6ης Μάη βρισκόμαστε μπροστά σε ένα μεγάλο βήμα που είναι έτοιμος ο ελληνικός λαός να κάνει για να ολοκληρώσει τη νίκη του. Να ολοκληρώσει μια μεγάλη ανατροπή στην Ελλάδα, δίνοντας και στέλνοντας και ένα μήνυμα ελπίδας σε όλη την Ευρώπη. .
Και είναι αναγκασμένοι να τα συζητήσουν όλα και θα τα συζητήσουν όλα και θα τα αποδεχθούν όλα στο τέλος, διότι ο δικός τους εκβιασμός είναι πολύ πιο αδύναμος από τον πραγματικό τρομοκρατικό εκβιασμό, από την πιθανότητα μιας συνολικής διάλυσης του ευρώ και της Ευρώπης και της ευρωπαϊκής συνοχής.
Πιστεύουμε, λοιπόν, ότι στις 17 Ιουνίου οι δυνάμεις της ελπίδας στην Ελλάδα θα κερδίσουν τις δυνάμεις του τρόμου και του φόβου. Και η Αριστερά θα πετύχει μια σημαντική ιστορική νίκη απέναντι στον ομοϊδεάτη του κ. Σαρκοζί, στον κ. Σαμαρά που αποτελεί μια ιμιτασιόν εκδοχή του κ. Σαρκοζί στην Ελλάδα. Και πιστεύουμε ότι αυτή η νίκη θα αποτελέσει την αρχή σημαντικών ανακατατάξεων και εξελίξεων σε όλη την Ευρώπη προς όφελος όλων των ευρωπαϊκών λαών».

H κατάσταση έχει φτάσει στο αποκορύφωμα με τα ντόπια και ξένα συμφέροντα να δίνουν τα ρέστα τους, συστρατεύοντας τους πάντες  για να πετύχουν τον στόχο τους, που δεν είναι άλλος από το να αρπάξουν την ακίνητη περιουσία του Ελληνικού  Δημοσίου, και τον Ορυκτό πλούτο της χώρας μας που μάλιστα θέλουν να τα εκμεταλλευτούν με μισθούς πείνας και αποδίδοντας  συντάξεις μηδαμινές.
Από την μία παρατηρούνται «γάμοι» απίθανοι αν αναλογιστούμε άλλες εποχές, όπως η ΝΤΟΡΑ με τον ΣΑΜΑΡΑ.
Παρατηρούμε έναν ΣΑΜΑΡΑ να παραπαίει και να δείχνει την εικόνα ψυχασθενούς μιλώντας για ποδόσφαιρα,  μπάλες εκτός γηπέδου κλπ.
Παρατηρούμε συνεργασίες με πολιτικούς 75χρονους ξεπερασμένους από το παρελθόν όπως ο ΜΑΝΟΣ.
Άλλοι από το παρελθόν παρουσιάζονται στα παράθυρα σαν σοφοί και απειλούν με καταστροφές στη χώρα  αν φύγουμε από το Ευρώ όπως  ο ΑΝΔΡΙΑΝΟΠΟΥΛΟΣ.
Επιστρατεύονται δοσίλογοι πανεπιστημιακοί να παραληρούν στα παράθυρα υπέρ του μνημονίου.
Τα ΜΜΕ σε διατεταγμένη υπηρεσία μεταδίδουν το οτιδήποτε σχετικό με την υποταγή της χώρας,  με τους παρουσιαστές να κρατούν το ακουστικό με το ένα χέρι για να ακούν τις υποβολές του τηλεσκηνοθέτη…
Οι πολιτικοί αλληλοκαρφώνονται  οπως ο Τσοχαζτοπουλος….
Από την άλλη το ΠΑΣΟΚ θα σπάσει το παγκόσμιο ρεκόρ υποβάθμισης σε ποσοστά, οδεύοντας  προς μονοψήφιο ποσοστό, με αποτέλεσμα να καταγράψει μέσα σε τρία χρόνια απώλειες πάνω από 30 ποσοστιαίες μονάδες  στο σύνολο των ψηφισάντων του εκλογικού σώματος, δηλαδή 70% περίπου του ποσοστού του, δηλαδή  2.300.000 λιγότεροι  από τους ψηφοφόρους που το ψήφισαν το 2009.
Στη συνέχεια παρατηρούμε το ΠΑΣΟΚ, ένα κόμμα που κυβερνούσε πριν ένα μήνα να «συμπορεύεται» με το διαχρονικά αντίπαλο δέος, και να  έχει καταθέσει τα όπλα έχοντας  εκχωρήσει τα δικαιώματα του στο κεντροδεξιό συνοθήλευμα..!
Το ΠΑΣΟΚ πλέον δεν υπάρχει και αυτό είναι αίτημα των ΑΜΕΡΙΚΑΝΩΝ…!!!
Από την άλλη έχουν καταγγελθεί ως κουκουλοφόροι κάποιοι Έλληνες επιχειρηματίες που στην ουσία συντάσσουν τα μνημόνια και τα απλά τα δίνουν στους Τροϊκανούς να τα υπογράφουν.
Η γερμανική κυβέρνηση υπαγορεύει στους πολιτικούς του δικομματικού συστήματος των τελευταίων 50 ετών το κάθε τι.
Είμαστε μια χώρα σε παράκρουση και ένας λαός να παρακολουθεί άναυδος την προσπάθεια από τα οικονομικά κέντρα και την πίεση για ψήφιση της υποδούλωσης του…
Όλα αυτά τα βλέπουν οι λαοί της Ευρώπης και έχουν ανατριχιάσει για την κατάντια μας.
Δεν απομένει τίποτα άλλο παρά να τους στείλουμε στο διάβολο…!!!
Πρέπει να τους δώσουμε  να καταλάβουν ότι :
Ο  Ελληνικός λαός προτιμάει την πτώχευση, αλλά χωρίς αυτούς.
Ο Ελληνικός λαός προτιμάει να δώσει την τύχη του στους Νέους, γιατί όχι στον ΤΣΙΠΡΑ.
Ο Ελληνικός λαός δεν σας θέλει άλλο σας βαρέθηκε.
Ο Ελληνικός λαός θέλει να φροντίσει μόνος του την διαχείριση της περιουσίας του Ελληνικού Δημοσίου 15 τρις ευρώ.
Ο Ελληνικός λαός θέλει να φροντίσει μόνος του την διαχείριση του ορυκτού του πλούτου 6 τρις ευρώ.
Ο Ελληνικός λαός θέλει να εργαστεί μόνος του για την αξιοποίηση των αγαθών του,  και όχι να εργάζονται οι λαθρομετανάστες σε βάρος του Ελληνικού λαού.
Έλληνες…!!!
Επειδή  η χώρα μας αλλάζει σελίδα δεν πρέπει να τους αφήσουμε να την γράψουν όπως θέλουν, πρέπει να είμαστε όλοι ενωμένοι σαν λαός.
Μην ακούμε τις σειρήνες των δοσίλογων, μην αφήσουμε να απομυθοποιηθεί το αίτημα του λαού των τελευταίων 50 ετών για μια κεντροαριστερή κυβέρνηση.
Τους έχει πιάσει πανικός και είναι αποφασισμένοι για όλα, πρέπει να αντέξουμε έως το τέλος…!!!
Φίλοι BLOGERS, είμαστε η τελευταία και η μοναδική ελπίδα της χώρας μας γιατί μας διαβάζουν περίπου 1.000.000 την ημέρα…!!!
Περικλής Αθανασόπουλος

Σχολιάστε

Filed under Uncategorized

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s