ΕΛΛΑΣ – ΓΑΛΛΙΑ ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΤΩΝ ΛΑΩΝ !


Γεννήθηκε σ’ εμάς το νέο αστέρι  της ευρωπαϊκής Αριστεράς !

TSIPROMANIA!

ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ(ΒΙΝΤΕΟ ΣΟΒΑΡΟ)

ΚΑΛΟΔΕΧΟΥΜΕΝΟΙ ΣΤΑΣ ΕΥΡΩΠΑΣ ΟΙ κκ. ΠΑΝΟΣ ΚΑΜΕΝΟΣ ΚΑΙ ΒΑΣΙΛΗΣ ΜΙΧΑΛΙΟΛΑΚΟΣ

ΣΥΣΤΡΑΤΕΥΣΗ ΚΑΤΑΠΑΝΩ ΣΤΟΝ ΟΛΟΚΛΗΡΩΤΙΣΜΟ ΤΩΝ ΟΛΟΚΛΗΡΩΤΙΣΜΩΝ

Η ξακουσμένη εισαγωγή «Ενα φαντασμα πλανιέται πάνω απ’ την Ευρώπη..» στο κομμουνιστικό μανιφέστο του Μαρξ , αλλά και τόσων άλλων ηρώων του αντικαπιταλιστικού στερεώματος, μπαίνει τώρα στην υπηρεσία της προώθησης της Ελληνικής Αντίστασης απέναντι στον περιούσιο ΟΛΟΚΛΗΡΩΤΙΣΜΟ ΤΩΝ ΟΛΟΚΛΗΡΩΤΙΣΜΩΝ μέσω του Τσίπρα και του Σύριζα (Πολύ μεγάλη τους τιμή, μεταξύ μας…)

Αυτός ακριβώς είναι ο μεγάλος φόβος της διεθνούς τραπεζΑΛΗΤ που επιτίθεται πλανητικά στην εποχή μας, αλλά και στο μέλλον ΟΛΩΝ μας. Οσων θέλουν να παραμείνουν ελεύθεροι άνθρωποι τελοσπάντων…  

Τα ξέσαλα περιούσια(νομίζουν), επηρμένα και εξουσιομανή φασισταριά φοβούνται τη δημοκρατία και τον πολιτισμό της ισότητας και της ελευθερίας που γεννήθηκε στην Ελλάδα και εδραιώθηκε όσο πουθενά αλλού στη Γαλλία. Εξ’ ού και το πείραμα του νέου Ολοκαυτώματος για τους έλληνες… (ειδικά γι αυτους σαν εσένα κουμπαρε που διαβάζεις εδώ μέσα τέτοια πράματα… ))  Και τη Γαλλία διαβρώσαν σιγά-σιγά και τη Γερμανία και ολη την ευρώπη αλλά θα πάρει χρόνια πολλά να την αλώσουν χωρίς γενικευμένο κραχ. Αυτη η αντεπανάσταση της διεθνούς ΑΛΗΤ (της φινάντσας ιδίως)περιγράφεται εκτενώς στο ασεβές πόνημα του 2007 ΠΡΟΣ ΠΛΑΝΗΤΙΚΗ ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑ  (με δικά μας μερεμέτια) που έχουμε κοτσάρει στην κορυφή της μόστρας μας(αρχική σελίδα, ντεεε) 

Ο απολογισμός του ταξιδιού του «πολιτικού που αναστάτωσε την Ελλάδα και ολόκληρη την Ευρώπη» (…) στο Παρίσι και στο Βερολίνο είναι, σύμφωνα με τους αναλυτές, πολύ θετικός. Σε αυτό δεν ανήκει μόνο η διαπίστωση, ότι το κλίμα αλλάζει παντού αισθητά εναντίον της πολιτικής της μονόπλευρης λιτότητας, αλλά και η διεθνής αναβάθμιση του ΣΥΡΙΖΑ, που γίνεται τώρα αποδεκτός ως συνομιλητής ακόμα και από κόμματα, όπως το γερμανικό σοσιαλδημοκρατικό, που τον θεωρούν μέρος του ελληνικού προβλήματος.  

Ταυτόχρονα ανεβαίνει ακάθεκτα στον πολιτικό ουρανό το αστέρι του κ.Τσίπρα, ως του ηγέτη που ενσαρκώνει υπό τις συνθήκες της κρίσης τις ελπίδες της ευρωπαϊκής Αριστεράς. Αυτό δεν εκφράζεται μόνο στους διθυράμβους των ηγετών των αδελφών κομμάτων, αλλά και στην ξαφνική «τσιπρομανία» των διεθνών μέσων ενημέρωσης.

Ουδείς εμποδίζει και τους άλλους αντιμνημονιακούς ηγέτους που θέλουν ειλικρινά να υπηρετήσουν τον ελληνικό λαό και την εθνική μας υπόθεση να αναλάβουν κι αυτοί περιοδείες ενημέρωσης και εύρεσης φίλων και συμμάχων στον κοινό απ’ ότι τώρα φανερώνεται αγώνα. Δηλαδή δεν θα μας χάλαγε, το αντίθετο, να βλέπαμε τον Πάνο Καμένο να προσθέτει στις διεθνείς σχέσεις, αλλά ούτε και τον Μιχαλολιάκο θα έπρεπε κανείς να αποθαρύνει να επισκεφτεί τους ομολόγους του προς σύναψη συμβολαίων εθνικής τιμής (λέμε τώρα) ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ και τον πολιτισμο μας..

Οι διανοούμενοι μας, εκείνοι που προσήλθαν στην προεκλογική ομιλία του Τούρκογλου, όπως αληθώς ή ψευδώς ανακοίνωσε το ΠΛΑΣΤΟΚ( φαρδιά πλατειά με τ’ όνομα του καθενός ως συμπαραστάτη στην κορυφαία προδοCIA) έχουν μπροστά τους πεδίο δόξης λαμπρό, έτσι δεν είναι ?? Η νομίζουμε μόνο εμείς ??

Δειτε μόνον την δόξα του Αλέξη μας. Μεγαλοδημοσιογράφοι, όπως αυτοί του περιοδικού «Der Spiegel», στέκονται στην ουρά για να του πάρουν συνέντευξη. Στο τέλος της συνέντευξης του την Δευτέρα στο Παρίσι, διηγούνται παριστάμενοι, οι εικονολήπτες, ανεβασμένοι σε καρέκλες και τραπέζια, ήρθαν σχεδόν στα χέρια για να μπορέσουν να τραβήξουν εικόνες του. Αντίστοιχα ασυνήθιστη ήταν και η περιέργεια των δημοσιογράφων στο Βερολίνο. «Ούτε στον Ομπάμα δεν ήρθαν τόσο πολλοί» είπε ένας από αυτούς.   Από πρώτη εκτίμηση πάντως, ο κ.Τσίπρας είχε πιο φιλική μεταχείριση στη Γαλλία, παρόλο που ο πρόεδρος Φρανσουά Ολάντ αρνήθηκε να τον δεχτεί. Ο λόγος γι αυτό είναι ότι οι περισσότεροι πολιτικοί της (με εξαίρεση τους ακραίους συντηρητικούς) είναι κατά της λιτότητας τύπου Μέρκελ. Στη Γερμανία, αντίθετα, τη χώρα-κλειδί των ευρωπαϊκών εξελίξεων, τα πράγματα είναι διαφορετικά. Οι Σοσιαλδημοκράτες και οι Πράσινοι είναι, όπως ειπώθηκε ήδη, υπέρ του μνημονίου και (με κάποιες ενστάσεις) του ευρωπαϊκού δημοσιονομικού συμφώνου. Κι αυτό τους αποκλείει καταρχάς από τον κύκλο των πιθανών συμμάχων, που αναζητεί τώρα εναγωνίως στην Ευρώπη ο ΣΥΡΙΖΑ.

Σχολιάστε

Filed under Uncategorized

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s