«ΜΟΥΦΑ» ΟΛΑ ΤΑ ΠΕΡΙ ΕΥΡΩ ΕΞΟΔΟΥ!


Οι δυνάμεις του κακού Παπαδήμιος και Reuters διαψεύσθηκαν !

Image

ΣΤΑ ΔΥΟ ΟΙ ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΑΛΗΤ

ΔΙΕΞΑΓΕΤΑΙ ΠΟΛΕΜΟΣ «ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ»

Τελικά το δημοσίευμα του Reuters περί δήθεν «προετοιμασίας της ευρωζώνης για την ελληνική έξοδο από το ευρώ» ήταν απόλυτα ψευδές και απλά χρησιμοποιήθηκε για να «κουμπώσει» με τις εμετικές δηλώσεις του Λ.Παπαδήμου στην WSJ, και πλέον καθίσται σαφές ότι παίζεται ένα παιχνίδι στους υπονόμους του διεθνούς τραπεζικού συστήματος και στα υπόγεια της trilateral που εκλεκτά μέλη της είναι τόσο ο πρώην πρωθυπουργός Λ.Παπαδήμος, όσο και διάφορα μέλη της ελληνικής πολιτικής και οικονομικής ελίτ:

Το ελληνικό υπουργείο Οικονομικών διέψευσε κατηγορηματικά το  δημοσίευμα του διεθνούς ειδησεογραφικού πρακτορείου Reuters, σύμφωνα με το οποίο  η ομάδα εργασίας του Eurogroup ειδοποίησε τα κράτη-μέλη της Ευρωζώνης να προετοιμαστούν για ενδεχόμενη έξοδο της Ελλάδας!

Στην ανακοίνωσή του το υπουργείο Οικονομικών αναφέρει πως «διαψεύδει  κατηγορηματικά δημοσιεύματα τα οποία αναφέρουν, πως στην τηλεδιάσκεψη που  πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο του Euro Working Group, ζητήθηκε από τα κράτη μέλη  να ετοιμάσουν σχέδια αντιμετώπισης ενδεχόμενης εξόδου της Ελλάδας από το ευρώ. Τέτοιου είδους δημοσιεύματα όχι μόνο δεν αντιστοιχούν στην πραγματικότητα, αλλά  κάνουν κακό στην προσπάθεια που καταβάλει η χώρα να αντιμετωπίσει τα προβλήματά  της».

Ακριβώς το ίδιο έχει δηλώσει τόσο ο Γάλλος πρόεδρος Φ.Ολάντ όσο και κορυφαία μέλη της γαλλικής κυβέρνησης.

Και όλα αυτά ενώ ο ίδιος ο πρόεδρος της Γαλλίας, Φ.Ολάντ δήλωσε ξεκάθαρα με  αφορμή τις δηλώσεις Παπαδήμου ότι «Δεν έχω λάβει γνώση κανενός σχεδίου περί  εξόδου της Ελλάδας από την ευρωζώνη» και ότι «Η Γαλλία δεν χρειάζεται να  καταστρώσει κανένα σχέδιο για ενδεχόμενη έξοδο της Ελλάδας από το ευρώ. Δεν έχω καμία πληροφορία και εξάλλου δεν το εξετάζω γιατί αυτό θα έδινε την εντύπωση ότι  προετοιμάζομαι για κάτι τέτοιο. Αρνούμαι» τόνισε.

Νωρίτερα, ο πρωθυπουργός της Γαλλίας, Ζαν Μαρκ Ερό είχε προτείνει τη  χρησιμοποίηση των ευρωπαϊκών διαρθρωτικών πόρων για την ανάκαμψη της ελληνικής  οικονομίας και την αποφυγή μίας «καταστροφικής» εξόδου από την Ευρωζώνη, γεγονός  που θα είχε αρνητικές συνέπειες για τη νομισματική ένωση.«Λοιπόν, υπάρχει η  δυνατότητα, επί παραδείγματι, να χρησιμοποιηθούν οι διαρθρωτικοί πόροι κατά  στοχευμένο τρόπο για την αναθέρμανση της ελληνικής οικονομίας, διότι πρέπει να  δώσουμε στους Ελληνες κάποιου είδους προοπτική» είπε στο ραδιοφωνικό δίκτυο RTL.

Είναι προφανές ότι σήμερα Λ.Παπαδήμος και Reuters έπαιξαν πολύ ύποπτο ρόλο σε βάρος της ΄χώρας, αλλά και σε βάρος του ευρώ. Και δυστυχώς εντός Ελλάδος έχουν βρει πρόθυμα ΜΜΕ της διαπλοκής και του Μνημονίου που δρώντας αντεθνικά αναπαρήγαγαν τις υπονομευτικές απόψεις του Λ.Παπαδήμου, αλλά και τα ψεύδη του Reuters.

Από defencenet.gr

Σχολιάστε

Filed under Uncategorized

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s