ΑΠΟ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΔΕΞΙΑ ΣΥΓΚΛΙΝΟΥΝ ΤΑ ΠΥΡΑ ΚΑΤΑ ΣΑ(ΧΛΑ)ΜΑΡΑ


Η ΝΔΟΥΛΑ ΩΣ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ ΑΚΡΟΔΕΞΙΑ ΟΡΓΑΝΩΣΗ

ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΑ Η Χ. ΑΥΓΗ ΚΕΡΔΙΖΕΙ ΤΙΣ ΕΝΤΥΠΩΣΕΙΣ

ΠΟΥ φωλιάζει η προδοΣΙΑ ;

Πώς είναι δυνατόν να εμπιστευθούμε μια δύναμη που ισχυρίζεται πως δεν είχε αντιληφθεί σε τι καταστροφή οδηγούσε τη χώρα εδώ και δεκαετίας, αλλά κυρίως τα τελευταία 2 χρόνια, και περίμενε τη σφαλιάρα του εκλογικού αποτελέσματος για «να πάρει το μήνυμα» και να ανακόψει την πορεία προς το γκρεμό, αναρωτιούνται στην «Αυγή» και προχωρούν σε

ΑΚΤΙΝΟΓΡΑΦΙΑ της ΝΔ με τις συνιστώσες

Υπενθυμίζουμε πως στη ΝΔ συνυπάρχουν τουλάχιστον 6 συνιστώσες  εκπροσωπούμενες από τον/την επικεφαλής τους [Ν. Μπακογιάννη (Δημοκρατική Συμμαχία), Δ. Αβραμόπουλος (Κόμμα Ελεύθερων Πολιτών), Μ. Βορίδης (Πατριωτικό Μέτωπο), Φ. Κρανιδιώτης (Δίκτυο 21) και όλοι αυτοί υπό τον  Α. Σαμαρά (ΝΔ / Πολιτική Άνοιξη)], καθώς και ο διακριτός πόλος των  βουλευτών που αποχώρησαν από το ΛΑΟΣ. Η ΝΔ, επομένως, είναι ένας  συνασπισμός ρευμάτων της λαϊκής δεξιάς, της κεντροδεξιάς, του ακραίου  νεοφιλελευθερισμού και της ακροδεξιάς.
Μπορούμε φυσικά να συνυπολογίσουμε και τη συνιστώσα Χριστοφοράκου (SIEMENS), τη  συνιστώσα των εφοπλιστών, των μεγαλοεργολάβων/εκδοτών και των  τραπεζιτών, καθώς και των μιντιακών τους φερεφώνων.

ΚΟΜΜΑ ΤΗΣ ΚΩΛΟΤΟΥΜΠΑΣ ΕΝΑ ΜΕ ΤΟ ΠΛΑΣΤΟΚ

Η ΝΔ δεν έχει μια σταθερή γραμμή αλλά υποστηρίζει διαρκώς αλληλοαντικρουόμενες θέσεις. Ο Σαμαράς διέγραψε την Μπακογιάννη επειδή ψήφισε ΝΑΙ στο Μνημόνιο, ενώ η γραμμή του κόμματος ήταν ΟΧΙ. Μετά, διέγραψε 21 βουλευτές του επειδή  ψήφισαν ΟΧΙ στο Μνημόνιο, ενώ η γραμμή του κόμματος ήταν ΝΑΙ. Στη  συνέχεια, κάποιοι από τους διαγραφέντες είχαν επαφές με την Μπακογιάννη  για να ενταχθούν στο κόμμα της, που έλεγε ΝΑΙ στο Μνημόνιο, ενώ αυτοί  είχαν διαγραφεί επειδή είπαν ΟΧΙ. Η Μπακογιάννη, που συζητούσε το  ενδεχόμενο ένταξης στο κόμμα της αυτών που ψήφισαν ΟΧΙ, ενώ η ίδια έλεγε ΝΑΙ, κατηγόρησε το Σαμαρά για πολιτική σχιζοφρένεια. Ο Σαμαράς τώρα  μαζεύει πίσω αυτούς που ψήφισαν ΟΧΙ ενώ έπρεπε να ψηφίσουν ΝΑΙ. Η  Μπακογιάννη τρέχει να διοριστεί βουλευτής Επικρατείας της ΝΔ, ενώ είχε  δηλώσει πως αν η ΔΗΣΥ δεν έμπαινε στη Βουλή η ίδια θα αποσυρόταν από την πολιτική. Και τώρα προβάλλει ως επικεφαλής του ψηφοδελτίου Επικρατείας η πλέον ακραιφνής υποστηρίκτρια των μνημονίων και των ευρωπαίων αρχιτεκτόνων τους.

Σχολιάστε

Filed under Uncategorized

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s