ΑΝΑΘΕΣΗ ΣΕ ΙΔΙΩΤΗ ΓΙΑ ΤΗ ΜΙΖΑ ΓΕΛΟΙΟΠΟΙΕΙ ΤΙΣ ΦΟΡΟΔΗΛΩΣΕΙΣ


»ΧΑΘΗΚΑΝ» σε μετακόμιση 500.000 φορολογικά έντυπα!

Κοινή πεποίθηση ότι τα παίρνουν απ’ όποιον νά ‘ναι και τα ..παντελονιάζουν !

ΚΑΘΑΡΣΗ ΤΩΡΑ

«ΘΑ ΤΑ ΦΑΩΜΕΝ ΟΥΛΑ» ΚΑΙ «ΔΕ ΒΑΡΙΕΣΑΙ»

Αλλο ένα επεισόδιο που λέει «μη δίνεται λεφτά στο Δημόσιο γιατί ΤΑ ΤΡΩΝΕ οι κομματάρχες με τη δημοσιοϋπαλληλία, ή οποία αδυνατεί να διαχειριστεί δυό γαϊδάρων άχυρα. Πέρα από κάτι σαμποτάζ με γκαζάκια δηλαδή…

Δεδομένη πρέπει να θεωρείται και νέα παράταση στην  προθεσμία υποβολής φορολογικών δηλώσεων για όλα τα φυσικά πρόσωπα αφού λόγω των »φωστήρων» του υπουργείου Οικονομικών πάνω από 500.000 φορολογούμενοι δεν  έχουν παραλάβει τα έντυπα της εφορίας.

Προσέξτε πως πλήττει  τον θεσμό της φορολογησης  το  κίνημα του «ΘΑ ΤΑ ΦΑΩΜΕΝ ΟΥΛΑ!» αντάμα με το «ΔΕ ΒΑΡΙΕΣΑΙ» των υπαλλήλων, . Την ώρα που όλοι…   επισημαίνουν πως, λόγω άδειων ταμείων, είμαστε μια ανάσα  από την στάση πληρωμών σε μισθούς και συντάξεις, »αετοί» του υπουργείου  Οικονομικών επέλεξαν την μετεγκατάσταση της Υπηρεσίας Εκτύπωσης Εντύπων και  Αξιών του Δημοσίου. Και αντι λοιπόν να τυπώνει τις δηλώσεις φορολογίας  εισοδήματος η αρμόδια υπηρεσία τις έδωσε αλλού και μετακομίζει από τον Κολωνό στο  Μενίδι, όπου βρίσκεται το τυπογραφείο που πήρε την ανάθεση. Σ’ αυτό το χαμό μέσα «χάθηκαν», είπαν μισό εκατομμύρια έντυπα. Αντε βρες εσύ τί και πόσα «χάθηκαν», λαμβανομένου υπ’ όψιν ότι έγινε επίθεση με γκαζάκια…  Διότι, το να τα έχουν κάπου μετρημένα και να ξέρουν ότι εκεί υπήρχαν 500 χιλιάδες φαίνεται εξαιρετικά απίθανο με τις γνωστές τους επιδόσεις «στ’ αρχιδισμού» και «ανευθυνοϋπευθυνότητας», που είναι συμπεριφορές οι οποίες ανταμοίβονται αδρά πολλές δεκαετίες τώρα.. 
Συμπέρασμα, τίποτα δεν εξηγεί, γιατί δεν τυπώθηκαν και δεν ταχυδρομήθηκαν στην ώρα τους εκατοντάδες χιλιάδες έντυπα και γιατί πάμε »καρφί» σε νέα παράταση στην προθεσμία υποβολής φορολογικών δηλώσεων.

Για να δείτε πως έχει η κατάσταση διαβάστε,

ΤΟ ΓΚΡΕΜΙΣΜΑ ΣΤΟ “ΣΥΣΤΗΜΑ” ΜΕ “ΚΑΘΑΡΣΗ” ΜΟΝΗ ΟΔΟΣ ΣΩΤΗΡΙΑΣ

Σχολιάστε

Filed under Uncategorized

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Σύνδεση με %s