Προκήρυξη για «επιθέσεις σε λαθρομετανάστες στους συρμούς»


ΑΛΛΟ ΣΤΟΧΟ ΔΕΝ ΒΡΗΚΑΝ ΝΑ ΧΤΥΠΗΣΟΥΝ ?? 

«ΣΕΧΤΑ» ΑΠ’

ΤΑ ΔΕΞΙΑ ?

Κυρίες, κύριοι, η «ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗ ΤΗΣ ΕΝΤΑΣΗΣ»

Η Ε.Ο. 1821 ανέλαβε την ευθύνη για τις επιθέσεις σε λαθρομετανάστες στους συρμούς, σύμφωνα με ηλεκτρονικό μήνυμα που εστάλη σε διαδικτυακή ζούγκλα.

03/06/2012

ΑΝΑΛΗΨΗ ΕΥΘΥΝΗΣ

Βρισκόμαστε στο έσχατο ακρωτήρι των αιώνων! Ποιος ο λόγος να κοιτάμε προς τα πίσω, όταν αυτό που θέλουμε είναι να σπάσουμε τις μυστηριώδεις πόρτες του Αδύνατου;

Πολλές και ανέξοδες συζητήσεις γίνονται για τους «κακόμοιρους» λαθρομετανάστες και αντίστοιχα καθόλου για τους εξαθλιωμένους Έλληνες αυτής της χώρας.

Οι Έλληνες οδηγούνται στην αυτοκτονία, την εγκατάλειψη της πατρογονικής εστίας τους, στο θλιβερό ξεπούλημα των τελευταίων περιουσιακών στοιχείων τους.

Οι Έλληνες πολίτες φαίνεται να είναι καταδικασμένοι σε έναν συμβιβασμό με μια καθημερινότητα τρόμου και αβεβαιότητας. Αν αυτό δεν είναι γενοκτονία, τότε τι είναι; Οι αστυνομικές αρχές συνηγορούν στο έγκλημα που διαπράττεται σε βάρος του ελληνικού λαού. Οι πληρωμένοι κονδυλοφόροι των μέσων μαζικής εξημέρωσης προβάλουν τη μια αιτία του καρκίνου, κλείνοντας ταυτόχρονα το μάτι στην διεφθαρμένη πολιτική εξουσία. Κλείνουν το μάτι σε εκείνη την εξουσία που ψευδεπίγραφα ήθελε να θεραπεύει την «άλογη φασιστική βία που ξεσπά χωρίς αιτία.».

Η άλλη αιτία, αλλιώς η δική μας θεώρηση του προβλήματος, συνιστά την μια και μοναδική ανείπωτη αλήθεια. Αυτή δεν είναι άλλη από εκείνη που θεραπεύει ριζικά το καρκίνωμα εντός της ελληνικής κοινωνίας. Διοχετεύουμε τη δίκαιη οργή των Ελλήνων στο κανάλι της εθνικής και κοινωνικής επανάστασης.

Η λαϊκή ίαση έρχεται φυσιολογικά. Ετυμολογικά και παραβολικά.

Ως εκ θαύματος.

Το θεραπευτικό μέσο μας είναι μια ελληνική δίκαιη αντιβία. Ατομικά, συλλογικά, όπως πρέπει. Ως γνωστόν: «η βία είναι η μαμή της ιστορίας». Ας μην παραβλέψουμε τις κοινωνικές συνέπειες του δόγματος αυτού. Επομένως, δεν μπορεί ποτέ κανείς να ξέρει τι μπορεί να γεννήσει.

Οι Έλληνες παύουν να φοβούνται, εξεγείρονται στην ιδέα να ζουν όμηροι ενός προτεκτοράτου στο οποίο βασιλεύουν ο φόβος και η παράνοια, αρνούνται να πιστέψουν πως οι λύσεις των προβλημάτων τους είναι προϊόν επίσημης πολιτικής βούλησης.

Το αληθινό επαναστατικό υποκείμενο είμαστε εμείς οι ίδιοι. Μόνον εμείς. Οι διάφοροι νόμοι ισχύουν στις σύγχρονες οργανωμένες κοινωνίες για έναν και μοναδικό λόγο. Προκειμένου να υποτάξουν τους πολίτες τους στη σχιζοφρένεια του καπιταλισμού. Όμως, στον δικό μας φτωχό και ταπεινό νου, οι συντεταγμένοι νόμοι έχουν άγραφη ισχύ. Αν δεν εφαρμόζονται από τα αρμόδια όργανα του κράτους, στον ίδιο βαθμό είμαστε υπόχρεοι να τους εφαρμόσουμε και εμείς. Μας αρκεί ότι εφαρμόζουμε μια δικιά μας δικαιοσύνη.

Ο κόσμος αντιλαμβάνεται τις προθέσεις μας. Μας αγκαλιάζουν, μας ενθαρρύνουν. Θα συνεχίσουμε.

Μόνον η δικαιοσύνη της βίας φέρνει λύτρωση στις ψυχές μας. Μόνον η βία και ο παραδειγματισμός αποτελούν το φυσικό αντιστάθμισμα για τα δάκρυα που έχυσαν οι ελληνίδες μανάδες που έχασαν τα παιδιά τους ύστερα από δολοφονικές επιθέσεις λαθρομεταναστών.

Προτάσσουμε το αυτονόητο. Οι Έλληνες δεν μπορεί να ζουν άλλο σε καθεστώς πολυπολιτισμικού τρόμου. Η ανοχή ισοδυναμεί με συνενοχή.

Καθημερινά οργώνουμε τις συγκοινωνίες, παρακολουθούμε, εστιάζουμε, χτυπάμε, χανόμαστε. Και πάλι από την αρχή.

Αναλαμβάνουμε την πολιτική ευθύνη για τις επιθέσεις εναντίον λαθρομεταναστών στους συρμούς του ηλεκτρικού σιδηρόδρομου στο μέτρο που μας αναλογούν. Υπάρχουν πολλά ακόμα να απαντηθούν, όπως και πολλά γραμμάτια να εξοφληθούν. Διαθέτουμε τη δύναμη, έχουμε τη θέληση γι’ αυτό.

Δεν σεβαστήκατε το όνομα των Ελλήνων, τη δημοκρατία, την ιστορία μας.

Σας προειδοποιήσαμε, έπρεπε να μας περιμένετε. Από ‘δω και μπρος εσείς θα ζείτε μες στον τρόμο. Είναι θέλημα Θεού, να ζουν ελεύθεροι οι Έλληνες.

Ε.Ο.1821.

Από http://allenaki.wordpress.com/

Η ΒΙΑ ΣΑΝ ΓΕΛΟΙΟΓΡΑΦΙΑ

ΣΗΜΕΙΩΣΗ. Δεν υπαρχει καμμία πολιτική λογική, πέραν της προβοκάτσιας,  που να υπαγορεύει να κυνηγούν οργανωμένοι έλληνες τους μετανάστες, έστω και λαθραίους (που δεν αναγράφεται στο κούτελο). Η «ανάληψη ευθύνης» προδίδει παρακρατική δράση. Οπως σας λέμε χρόνια τώρα εδώ στα «Νεώτερα» αυτό το έγκλημα, η Εθνοκάθαρση στον ελληνικό λαό, θα κριθεί σε επίπεδο δημόσιας τάξης, αφού δεν κατορθώνουμε να αποκτήσουμε πολιτική εκπροσώπηση να μας υπερασπίζεται.  Εκεί όπως φάνηκε από την αντιμετώπιση των «αγανακτισμένων», θέλουν να μας πάνε για να μας τσακίσουν. «Στρατηγική της έντασης» με δυό κουβέντες, είναι να βάλουν οι κυβερνώντες τα «άκρα» και επιπλέον τους αραπάδες σε απόγνωση , να συγκρούονται για να προκαλέσουν ευρύτερες εμφύλιες ταραχές και να πάνε ανοιχτά σε έκτακτα μέτρα. Πιθανόν είναι επίσης να μην έχουν σχέση οι συντάκτες της προκήρυξης με εκείνους που χτύπησαν τους μετανάστες, απλώς να άδραξαν την ευκαιρία να μεγαλοποιήσουν τα γεγονότα..

Η βία που κυνηγάει μετανάστες είναι γελοία, ειδικά με «ανάληψη ευθύνης» και ειδικότερα από το υπο εκστρατεία γελοιοποίησης απ’ τα κουραδοκάναλα 1821. «Παίζει» δηλαδή να είναι τίποτα παιδιά του Σόρος που απηύδησαν από τον (σοφο) ραγιά που δεν αντιδρά και από τον Συριζα που φόρεσε προεκλογικα πατριωτικό μανδύα και «χλευάζουν» με τον τρόπο τους …

1 σχόλιο

Filed under Uncategorized

One response to “Προκήρυξη για «επιθέσεις σε λαθρομετανάστες στους συρμούς»

  1. mnk

    Κατά διαβολική σύμπτωση, η ίδια νεφελώδης, σχεδόν μαστούρικη αερολογία, άνευ ειρμού και στοιχειώδους λογικής δομής, που είχαμε «απολαύσει» και στις προκηρύξεις των σεχτών και του κακού συναπαντήματος. Δεν έχουν άλλους γραφιάδες, εκεί στην υπερεσία; Γιατί δεν ανακαλούν τον Ντίνο Κρυστάλλη; Τα σπικάριζε καλούτσικα τα «επαναστατικά».

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s