ΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ ΠΕΤΥΧΕ ΤΟΝ ΣΚΟΠΟ ΤΟΥ(ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ)


Μας πάνε στη δραχμή; -Αυτό ήταν το Σχέδιο των ΑΛΗΤ

Η δραχμή που είναι η μόνη οδός ανασυγκρότησης με ελληνική κυβέρνηση αποτελεί ΚΡΕΜΑΛΑ για την Ελλάδα όλη, αν μας πανε οι ΑΛΗΤες.

Ο ΣΑ(ΧΛΑ)ΜΑΡΑΣ

ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΖΕΙ

ΤΟ ΕΔΑΦΟΣ:

«Υπάρχει το λόμπι της δραχμής που επιδιώκει την επιστροφή της χώρας στη δραχμή. Για να λεηλατήσουν τη χώρα κανονικά στη συνέχεια»!

Τι πέτυχαν ;

ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΜΑΣ ΑΛΛΑ ΔΙΧΑΣΤΗΚΑΝ 

Μεσα σε 2,5 χρόνια η Νέα Τάξη διεθνών καθαρμάτων σε συνεργασία με την ντόπια τραπεζΑΛΗΤ και τους «νταβάδες», με τους πολιτικούς όλους και τους δημοσιοκάφρους, και με το άφωνο σύνολο της «διανόησης» πέτυχαν την εξουδετέρωση του ελληνικού λαού. Η ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΤΟΥ ΟΛΕΘΡΟΥ προχωρεί στο στάδιο της ΕΘΝΟΚΑΘΑΡΣΗΣ χωρίς σοβαρή αντίσταση μέχρι τώρα. Ομως πλέον οι ΑΛΗΤες εμφανίζονται διχασμένοι ως προς τη συνέχεια του προγράμματος, ενώ λόγω των ραγδαίων διεθνών εξελίξεων νέοι παράγοντες παρεμβαίνουν στον διαμοιρασμό των ιματίων της πάμπλουτης στα πάντα ελλαδάρας  μας. Ας δούμε τι πέτυχαν.

Πέτυχαν να διαλύσουν την πραγματική οικονομία, το οξυγόνο δηλαδή για την επιβίωση μας. Πέτυχαν να δημιουργήσουν ορδές ανέργων και εξαθλιωμένων έτοιμων να κάνουν τα πάντα για ένα κομμάτι ψωμί. Πέτυχαν να ρίξουν σε εθνική κατάθλιψη όλους και ιδιαίτερα τους ικανούς, τους ευαίσθητους συμπολίτες μας, τους γνώστες καταστάσεων και διαδικασιών. Πέτυχαν να υποθηκεύσουν όλη την Ελλάδα να δεσμεύσουν το κράτος και τώρα περνούν δεσμά στους έλληνες. Πέτυχαν με τα αδιαλήπτως «ανοιχτά σύνορα» να εκτινάξουν στα ύψη την ένοπλη εγκληματικότητα και να ασκούν τρομοκρατική πίεση σχεδόν σε κάθε έλληνα πολίτη. Πέτυχαν να διαλύσουν την γλωσσα και την επικοινωνία μεταξύ μας, υπονομευσαν δηλαδή μέσα απ’ τα κανάλια και το ΟΛΟΚΑΥΤΩΜΑ της ελληνικής παιδείας τα θεμέλια του εθνικού δημοκρατικού πολιτισμού.  Πέτυχαν τη διάλυση του ελλαδικού ελληνικού κόσμου, αλλά και ευρυτερα…. Κατόρθωσαν τον πανικό, τη μεταμόρφωση της κοινωνίας σε αγέλη περίτρομη όπως κάνουν τα θεριά πριν τεμαχίσουν και κατασπαράξουν το κοπάδι.

Κι αν δούμε από την πλευρά των μεγάλων κρατών της Δύσης την κατάσταση η οποία έχει ξεφύγει παγκοσμίως και πάμε σε μεγάλες συγκρούσεις, τότε μπορούμε να καταλάβουμε γιατί οι πιό ισχυροί παράγοντες σχεδόν ορκίζονται ότι δεν πρόκειται να μας αφήσουν με τίποτα να βγούμε από το ευρώ, ούτε στον αιώνα τον άπαντα. Γιατί τωρα που υποχωρεί παντού η διαβόητη η «παγκοσμιοποίησή» τους μας θέλουν οπωσδηποτε μέσα, ενω ο αρχικός σχεδιασμός, ο οικονομικά «λογικός» τότε, ήταν όπως σας λέμε εμείς από την αρχή, να πάμε σε δραχμή με ένα μεσαίο στάδιο ευρωδραχμής.

Να μας ελέγχουν, να μας φορτώνουν πολιτικούς προδότες παπαδήμιους ώστε ανενόχλητοι να αρπάξουν κομμάτι- κομμάτι όχι μόνον ό,τι ανήκει στο ελληνικό κράτος αλλά ακόμα και τα σπίτια του κόσμου. Το πέρασμα στη δραχμή ενώ ευνοεί κάποιους απ’ τους ντόπιους ΑΛΗΤες εμπεριέχει τον κίνδυνο να ξεφύγει το κοπάδι με κάποιον κουζουλό τσοπάνι και να περάσουμε σε ένα εντελώς διαφορετικό επίπεδο εκείνο των απρόβλεπτων εξελίξεων μέσα κι έξω από την Ελλάδα, την Ευρώπη, τη δυτική «συμμαχία»…

Σχολιάστε

Filed under Uncategorized

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Σύνδεση με %s