ΜΗΝΥΜΑ ΜΕ ΠΟΛΛΟΥΣ ΑΠΟΔΕΚΤΕΣ (Εξαιρετικό)


Ο Κασιδιάρης και κάτι παράπλευρες απώλειες μνήμης…

Βρείτε τα μεταξύ σας οι νέοι και ομονοείστε. Ολοι(σχεδόν…)) οι «μεγάλοι» είναι σάπιοι και πραχτωρεύουν χωρίς ντροπή καμμία.

ΠΟΙΟΙ ΚΑΝΟΥΝ ΤΟ ΚΟΥΝΕΛΙ !

ΑΝΤΙΦΑΣΙΣΜΟΣ ΑΠΟ «ΑΝΤΙΦΑΣΙΣΜΟ» ΔΙΑΦΕΡΕΙ…

Η βία όταν είναι ορατή και φιλμογραφείται, προκαλεί ιδιαίτερο δέος. Όσοι έχουμε δει κάποια «γυρίσματα»  συμπλοκών με κακοποιούς, με ληστείες σε τράπεζες ή με καταδιώξεις και αυτοκινητιστικά ατυχήματα, που έγιναν τελείως τυχαία από κρυμμένες κάμερες και παίχθηκαν κυρίως σε αμερικανικά κανάλια μέχρι να έλθουν σ’ εμάς, αισθανόμαστε πολύ πιο σοκαρισμένοι από όταν βλέπουμε κοινά φιλμ με ανάλογες σκηνές …Υποθέτω ότι το ίδιο συνέβη στους τηλεθεατές  του ΑΝΤΕΝΝΑ, με τη «live» φασιστική βία του Κασιδιάρη εναντίον Κανέλης και Δούρου…
Όμως η βία είτε φιλμογραφείται είτε όχι, παραμένει βία. Και το τελευταίο διάστημα η δοσολογία της βίας ήταν πολύ μεγαλύτερη από τη συγκεκριμένη . Ένα μεγάλο μέρος από αυτή που ασκήθηκε εναντίον των παραγόντων του Μνημονίου, που συμπεριελάμβανε πολύ περισσότερα πράγματα από την εκτόξευση νερού ή το χαστούκισμα , ΔΕΝ φιλμογραφήθηκε ούτε εικονίσθηκε, αλλά περιήλθε σε γνώση της κοινής γνώμης, χειροκροτήθηκε και δικαιώθηκε. Πολλοί τότε αρνηθήκαμε να βάλουμε δυο πράγματα σε ένα και το αυτό τσουβάλι και να θεωρήσουμε ως κοινή βία τη λαϊκή αντιβία εναντίον των προδοτών που προώθησαν, υπέγραψαν και διεκπεραίωσαν τη καταστροφή της χώρας. Και το ίδιο πιστεύω καλούμαστε να κάνουμε και τώρα : Να μην θυσιάσουμε το δικαίωμα του λαού στην αυτοάμυνα και στην αντιβία, στο βωμό κάποιων γενικών αρχών Δημοκρατίας και  πολιτικού «καθωσπρεπεισμού». Να μην συνδυάσουμε την αποδοκιμασία της συμπεριφοράς του Κασιδιάρη , με την καθολική άρνηση του δικαιώματος του λαού στην αντιβία, που είναι μάλιστα συμβατή και με το ακροτελεύτιο άρθρο του Συντάγματος(120).
Βία από βία διαφέρει, όπως επίσης διαφέρει ο αντιφασισμός από τον «αντιφασισμό» εκείνων που έκαναν το κουνέλι ή προέβαιναν σε επαμφοτερίζουσες  θέσεις  μπροστά στην επέλαση της τροϊκανής συμμορίας . Γι αυτό και οι αναλύσεις των τελευταίων για το φασιστικό φαινόμενο ήταν αβαθείς και επιδερμικές, περιορισμένες συνήθως στον εξορκισμό του ιού της ξενοφοβίας…  Γι αυτό σπανίως ενδοσκοπούσαν το κοινωνικό και υλικό υπόβαθρο του εγχώριου φασισμού , με τους Κασιδιάρηδες όλων των αποχρώσεων : Την αντικειμενικά προβληματική ετερότητα Ελλήνων και ξένων πληθυσμών(καθ’ υπέρβαση της φέρουσας ικανότητας της ελληνικής κοινωνίας…), τον φασίζοντα πολιτικό πρωτογονισμό που απέδιδε ευθύνες σε όλο αδιακρίτως το πολιτικό προσωπικό της χώρας, τον εθνικιστικό ναρκισσισμό που αναδυόταν ως αντίπαλος του υγιούς Πατριωτισμού….
Δείτε κι αυτό από την άλλη πλευρά…

ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΒΙΑ

Για αυτούς και πολλούς άλλους λόγους θα έπρεπε να γίνουν όλοι οι έλληνες …Κασιδιάρηδες.
 
Βία είναι…. να γεμίζεις τα βρωμοκαναλα με μαγειρικές  ..τροπικών και άλλων πανάκριβων φαγητών, την στιγμή που πολλοί πολίτες δεν έχουν να φάνε.
 
Βία είναι να βάζεις νέους φόρους σε ανθρώπους που δεν έχουν να αγοράσουν τα΄΄απαραιτητα δια την αξιοπρεπή διαβίωση τους.
 
Βία είναι να ακούν οι πολίτες για τα δισεκατομμύρια που έκλεψες και να μην μπαίνει ένας φυλακή για αυτό, και απεναντίας να διώκεις τον κάθε κακομοίρη που χρωστά μερικές εκατοντάδες ευρώ.
 
Βία είναι να ξεπουλάς την πατρίδα σου και να ζητάς την έγκριση των πολιτών για αυτό.
 
Βία είναι να δημιουργείς γκρίζες ζώνες, και για ανταμοιβή να γίνεσαι αντιπρόεδρος στην κυβέρνηση .
 
Βία είναι να έχουμε κάθε μέρα νέα λουκέτα συμπλήρωμα στα χιλιάδες άλλα, και εσύ να θες να αυξηθούν τα κρατικά ..έσοδα.
 
Βία είναι να επιτρέπεις την είσοδο κατόπιν εντολών σε εκατομμύρια λαθρομετανάστες στην χώρα  και μετά να λες ότι, θα επιβάλω την τάξη και την ασφάλεια.
 
Βία είναι να βλέπεις χιλιάδες γεροντάκια να μην έχουν τα φάρμακα τους, και να μαζεύουν σκουπίδια από την λαϊκή για να φάνε , και εσύ να λες, θα πάρουμε μέτρα.
 
Βία είναι να έχεις χιλιάδες άστεγους έλληνες, και εσύ να σφυρίζεις αδιάφορα συναγελαζόμενος με τους πάσης φύσεως Μπόμπολες.
 
Βία είναι να επιβάλεις με την άφρονα πολιτική σου σε πολλές χιλιάδες έλληνες νεολαίους να μεταναστεύσουν, διαλύοντας, ή «τελειώνοντας» έτσι πολλές χιλιάδες οικογένειες.
 
Βία είναι να ξεπουλάς την εθνική περιουσία που  δημιούργησαν με πολύ αίμα εκατομμύρια πολίτες σε βάθος χρόνου, για να αυξήσεις τις καταθέσεις σου στην Ελβετία και αλλού.
 
Βία είναι να υφαρπάζεις τα λεφτά των ταμείων που δεν είναι δικά σου αλλά των ελλήνων πολιτών ,και να τα βάζεις στο..καλάθι των τοκογλύφων.
 
Βία είναι να επιτρέπεις στους αισχρούς τραπεζίτες να παραχωρούν τα δικαιώματα των ελληνικών υποθηκών σε ξένους τοκογλύφους.
 
Βία είναι που κατάντησες στους έλληνες να δουλεύουν σε τρεις δίωρες δουλειές ανασφάλιστοι για πεντακόσια  ευρώ τον μήνα.
 
Βία είναι να κάνεις τους πολίτες να φοβούνται να κοιμηθούν το βράδυ στο σπίτι τους εάν δεν έχουν στο κομοδίνο την καραμπίνα.
 
Βία είναι η πρωτοφανής αύξηση αυτοκτονούντων λόγω οικονομικής της… απελπισίας που δημιούργησες και να βάζεις 23% ΦΠΑ στα… φέρετρα τους. .
 
Βία είναι να αφήνεις χωρίς φάρμακα τους καρκινοπαθείς, και χωρίς φαγητό τα άσυλα και νοσοκομεία

Τέλος βία είναι να καταντήσεις τα γεροντάκια που δούλευαν μια ζωή, να μην έχουν να πάρουν μια …σοκολάτα στα εγγόνια τους.   

Από http://ixnos1.blogspot.com/

1 σχόλιο

Filed under Uncategorized

One response to “ΜΗΝΥΜΑ ΜΕ ΠΟΛΛΟΥΣ ΑΠΟΔΕΚΤΕΣ (Εξαιρετικό)

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s