ΠΡΑΧΤΩΡΟΠΑΣΟΚΟΙ ΘΥΜΗΘΗΚΑΝ ΤΗ ΘΡΑΚΗ


ΠΟΛΛΑ ΠΑΡΑΔΟΞΑ Σ’ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ…

«Türkler Batı Trakya’yi fetihe çıktılar»!

 ή  στα Ελληνικά …«

«Οι Τούρκοι άρχισαν να κατακτούν τη Δυτική Θράκη»!

ΠΑΙΖΟΥΜΕ ΜΕ ΤΑ ΧΡΩΜΑΤΑ

Με αυτό το προκλητικό μήνυμα στην επικεφαλλίδα τους, κυκλοφορούν στη Θράκη τα προεκλογικά φυλλάδια και αφίσες δύο υποψηφίων βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ!
Αν και στο προεκλογικό παιχνίδι που παίζουν οι μειονοτικοί βουλευτές της Θράκης -υπό την καθοδήγηση του Προξενείου στην Κομοτηνή φυσικά- έχουμε συνηθίσει ως τώρα να βλέπουμε προκλητικές αφίσσες,φυλλάδια,δηλώσεις υποψηφίων κλπ εντούτοις παρόμοια πρόκληση δεν είχαμε ξαναντιμετωπίσει.. Οι δύο νέοι υποψήφιοι του ΣΥΡΙΖΑ παρουσιάζουν πολύ πιο «προχωρημένες» απόψεις απ΄τους προκατόχους τους, εκτιμούν πασόκοι προπαγανδαστιστές που διακινούν την αφίσα αυτή.
Στην παραπάνω εικόνα βλέπετε μία προεκλογική αφίσα. Και επειδή… παρά την πλύση εγκεφάλου στην οποία υποβαλλόμαστε κάθε μέρα με τον βομβαρδισμό άθλιων τουρκικών σήριαλ στην ελληνική τηλεόραση ..τουρκικά προφανώς ακόμη δεν μάθατε, να σας μεταφράσουμε την επικεφαλίδα της : «Οι Τούρκοι άρχισαν να κατακτούν τη Δυτική Θράκη»!!
Πέρα από το προκλητικό του μηνύματος, αξίζει να αναφερθούμε στα χρώματα που επιλέχθηκαν και δεν είναι τυχαία. Το Turkler, αναφορά στο τουρκικό έθνος, είναι γραμμένο με κόκκινο χρώμα, «εθνικό χρώμα» της γείτονος. Η υπόλοιπη φράση είναι γραμμένη με πράσινα και μαύρα γράμματα, δηλαδή με τα χρώματα που έχει και η λεγόμενη σημαία του υποτιθέμενου «ανεξάρτητου κράτους της Δυτικής Θράκης». Οταν οι υποψηφιοι κατεβαίνουν με το Πα ΣΟΚ προτιμούν το πράσινο χρώμα που είναι κι αυτό εθνικό τουρκικό κι όταν δε ποζάρουν αγκαλιά με τον Σαχλαμαρά το γαλάζιο (του πατριωτισμού)) !
Τα ελληνικά κόμματα πρέπει επιτέλους να παρέμβουν, εγκαλώντας στην τάξη τους υποψηφίους τους που φαίνεται ότι δεν γνωρίζουν ότι βρίσκονται στο ελληνικό κράτος και συντάσσονται με τον ιμπεριαλιστικό επεκτατισμό της Άγκυρας

1 σχόλιο

Filed under Uncategorized

One response to “ΠΡΑΧΤΩΡΟΠΑΣΟΚΟΙ ΘΥΜΗΘΗΚΑΝ ΤΗ ΘΡΑΚΗ

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s