ΤΑΤΟΥΛΗ ΠΕΣ ΑΛΕΥΡΙ Ο …ΚΟΥΦΟΝΤΙΝΑΣ ΣΕ ΓΥΡΕΥΕΙ ! ))


 ΣΥΜΒΑΣΗ ΓΙΑ ΠΑΡΑΧΩΡΗΣΗ ΤΟΥ ΝΕΡΟΥ ΤΗΣ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ

Πρώτα κάψαν την κοιτίδα των ελλήνων και μετά έβαλαν το εικονιζόμενο χτήνος να δεσμεύσει ξεπουλώντας τα αγιασμένα από τις θυσίες των πατεράδων μας ύδατα του περήφανου Μωρια. Εδώ ακριβώς ταιριαζει το ΦΩΤΙΑ ΚΑΙ ΤΣΕΚΟΥΡΙ του γέρου…

ΝΕΟ ΜΑΡΤΥΡΙΟ ΤΗΣ ΣΤΑΓΟΝΑΣ;

Φαίνεται πως, παρά την καταδίκη των δωσίλογων κυβερνήσεων στις 6 Μαΐου από τον ελληνικό λαό, ο δωσιλογισμός και η παράδοση της χώρας και των πλουτοπαραγωγικών πηγών της στους ξένους επικυρίαρχους δίνει τη σκυτάλη σε «άξιους» συνεχιστές.

Ο περιφερειάρχης Πελοποννήσου κ. Πέτρος Τατούλης, πιστός στα κελεύσματα και τα δόγματα που επιβάλλουν η τρόικα, οι Γερμανοί και το Δ.Ν.Τ. προχώρησε στην υπογραφή σύμβασης παραχώρησης όλων των υδάτινων πόρων της Πελοποννήσου στην (προς το παρόν υπό δημόσιο έλεγχο και οσονούπω ιδιωτική Ανώνυμη Εταιρεία) Ε.Υ.Δ.Α.Π.  Α.Ε. την ίδια στιγμή που ετοιμάζουν και προωθούν την πώλησή της σε γαλλικά ιδιωτικά συμφέροντα.

Η κίνηση αυτή είναι η απαρχή της παράδοσης των φυσικών πόρων της χώρας σε ξένους επικυρίαρχους και εντάσσεται στα πλαίσια της δημιουργίας των «περίφημων» Ελεύθερων Οικονομικών Ζωνών (ΕΟΖ). Φαίνεται πως ο κ. Τατούλης θέλει να είναι αυτός που θα παραδώσει το πρώτο κομμάτι της ελληνικής επικράτειας σε ξένα συμφέροντα. Παράδοση τμήματος της ελληνικής επικράτειας με το ψευδεπίγραφο …….«Ελεύθερη» Οικονομική Ζώνη όταν όλοι γνωρίζουν ότι στο τμήμα αυτό οι συνθήκες διαβίωσης, εργασίας, νομοθεσίας, φορολογικής πολιτικής, αναπτυξιακής πολιτικής κ.ά. θα υπόκεινται στην απόλυτη δικαιοδοσία της κάθε ξένης εταιρείας που θα εκμεταλλεύεται την περιοχή. Το ελληνικό κράτος θα είναι ανύπαρκτο – βάσει υπογεγραμμένων συνθηκών – χωρίς κανένα δικαίωμα παρέμβασης και ελέγχου. Με άλλα λόγια ο διαμελισμός της χώρας σε…. κρατίδια εταιρειών, είναι το «αναπτυξιακό» όνειρο του κ. Τατούλη και όλων όσων εξακολουθούν να προσκυνούν το ΕΥΡΩ, τα μνημόνια και τους δανειστές.

Εν ολίγοις θα καταφέρουν να δημιουργήσουν μερικά Μπαγκλαντές μέσα στη χώρα μας, με Έλληνες εργαζόμενους που θα ζουν σαν οικονομικοί μετανάστες στον ίδιο τους τον τόπο.

Την αρχή την κάνει ο κ. Τατούλης !

Θα πρέπει να γνωρίζει, όμως, ότι με αυτό τον τρόπο κάνει και την αρχή της διαδικασίας της απολογίας του απέναντι στον ελληνικό Λαό, όταν – σύντομα –  θα κλιθούν να λογοδοτήσουν πολλοί, για εθνική μειοδοσία.

Πολιτική Γραμματεία

ΕΠΑΜ

Μιλώντας για τεμαχισμό της ελλαδάρας σε ειδικές οικονομικές ζώνες από τους κληρονόμους των ναζί που κυβερνούν πάλι τον τόπο μας, ας θυμηθούμε τη γλαφυρή περιγραφή του Κουφοντίνα από προηγούμενη ανάρτησή μας με τίτλο,

Μητσάρα, αν ήσουν λυτός που θα χτυπούσες ??

Δημήτρης Κουφοντίνας: Το μέλλον βρίσκεται στις ειδικες οικονομικες ζώνες !

ΠΟΤΕ ΘΑ ΜΑΣ ΚΟΨΟΥΝ ΚΟΜΜΑΤΙΑ ?

… Το Γερμανικό επενδυτικό σχέδιο για την Ελλάδα με συμφωνία των άλλων ανταγωνιστών – συνεταίρων τους όπως οι ΗΠΑ, προβλέπει τον διαμελισμό της χώρας σε κινεζοποιημένες Ειδικές Οικονομικές Ζώνες. Την αποανάπτυξη, με εξευτελισμό των μισθών, πρόσθετη μείωση του ΑΕΠ κατά 15% – 20%, καταστροφή των υποδομών και των οικονομικών εργαλείων που είναι αναγκαία για την αυτοδύναμη ανάπτυξη, απόσυρση του κράτους από τις υπηρεσίες πρόνοιας, ασφάλισης, παιδείας, υγείας, συστηματικό αποδεκατισμό των μικρομεσαίων, προσανατολισμό των αγροτών στην καλλιέργεια φωτοβολταϊκών. Και, ως αποκορύφωμα, των εκπατρισμό των νέων, ιδιαίτερα των πιο μορφωμένων, με προτίμηση στα καλύτερα βιογραφικά. Έμελλε να ξαναζήσει αυτός ο τόπος ξεριζωμούς ξενιτιά, τα έρημα τα ξένα …
Από συνέντευξη του Δημήτρη Κουφοντίνα στην κυριακάτικη εφημερίδα «Το Χωνί».

Σχολιάστε

Filed under Uncategorized

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s